Fantje se ne zanimajo zame

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 07. Feb. 2010 17:47

lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:Itak, da večina deklet pada na neke ful zrihtane pa nevem kako lepe tipe, sam mene to ne privlači.
.

Js še nisem srečala ženske, ki tega ne bi zase trdila.
lucyintheskywithdiamonds
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lucyintheskywithdiamonds » 07. Feb. 2010 17:50

Horus: zavrnila sem enkrat enga fanta, danes bi naredila isto, ker ni mel stvari v glavi pošlihtanih

Tmala: vem, zvenelo je malo čudno...s tem sem mislila, da mi izgled ni tako zelo pomemben, še manj pa popularnost
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Feb. 2010 17:58

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:16, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Feb. 2010 18:32

Če si v štiri letih zavrnila točno enega fanta, pol bi rekla, da lahko še precej izboljšaš svoj videz ;)

Če ti pa paše biti še nekaj časa samska, pa se posvečat sebi in svojemu osebnemu napredovanju, pol se pa ne sekiraj, ker eventuelno boš itak enega našla. Pa zelo zelo malo takih, ki začnejo v srednji šoli, jih ostane skupaj do konca svojega življenja :lach:

Tako da...če iščeš flirt in takšne in drugačne izkušnje, se začni malo bolj rihtat. Pa ne bit tako zelo resna...ob tebi sem dobila ful filing, da si ibr resna oseba :D
No, fantje imajo rajši (po mojih izkušnjah) bolj igrive punce.
lucyintheskywithdiamonds
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lucyintheskywithdiamonds » 08. Feb. 2010 17:20

Hvala za odgovore...upam, da bom iz vsega skupaj kaj pametnega potegnla....
Uporabniški avatar
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Asex » 08. Feb. 2010 17:28

lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:Imam en problem. Sem še srednješolka, moje ocene so odlične. Vendar imam občutek, da prav uspeh v šoli in tudi na drugih področjih (športna tekmovanja itd.) odvračajo fante od mene. Ne vem, kaj sploh delam narobe oz. zakaj se fantje ne zanimajo zame. Mogoče se prestrašijo mojega uspeha, saj nisem ravno grda in debela, pa tudi ne arogantna. Prosim za kak nasvet.

Nisem sicer nek strokovnjak na tem področju saj nisem imel takih izkušenj ampak po mojem mnenju naj ocene v šoli nebi bile pomembne za zvezo. Če bi kaj čutil do žensk bi me veselilo, da je uspešna, veliko bolj kot pa ena propalica. Vseno se mi zdi, da je za zvezo kakor jaz to dojemam po branju forumov najbolj pomembno, da se partnerja razumeta, si zaupata.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Feb. 2010 21:22

Naj avtorici prišepnem, da je ženska najlepša in najbolj atraktivna nekje med 17-30 letom starosti. V tej dobi imate dekleta najvišjo ceno na trgu in dobro je, če si najdete stalnega partnerja. Ene prej, druge kasneje.Tako da imaš ti, draga avtorica, preko dovolj časa. O vzrokih, zakaj tebe fantje oblegajo manj, kot bi ti želela, lahko samo ugibam, saj si svojo situacijo opisala precej mlačno. Garantiram pa ti, da če zgledaš vsaj povprečno, boš imela kmalu dovolj kandidatov. ene punce malo kasneje "zacvetite".
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Feb. 2010 9:34

Meni se pa zdi nesmiselno nekaj na "suho" poizvedovati kje tiči problem, ker zase bo vsak jasno napisal, da izgleda kolikor toliko dobro in da se obnaša povsem normalno. :D Gre pač za subjektivno mnenje. Kakšna je pa ona v resnici in kaj (ne) dela narobe, pa mi tukaj težko vemo. To lahko ugotovi samo ona (ali pa kdo, ki bi ji upal povedati kje ga biksa). :wink: Itak pa v sš imeti tipa... ko sem bila jaz v sš, je bilo več kot polovica razreda v takozvanih "resnih zvezah", nekatere so zdržale "celo" po 3 leta, ampak odnos je bil daleč od resnega. :) Zato se je brezveze že pri teh letih obremenjevati, zakaj te nihče ne šmirgla... če te ne zdaj, pa te bo čez par let. Kasneje je več možnosti, da naletiš na nekoga resnega, v srednji šoli pa je to tombola. :D
lucyintheskywithdiamonds
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lucyintheskywithdiamonds » 16. Maj. 2010 14:40

Hehe, komaj zdaj vidim, kako butaste in naivne argumente sem dajala, da e je kar sram :) Vseeno hvala, da ste poskušali odgovarjat in me niste zmrcvarili hehe
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 16. Maj. 2010 15:15

Fantje imamo pogosto komplekse do punc, ki so bolj uspešne od njih.
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 2. 2009
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayBoy-GirL » 19. Maj. 2010 6:17

Jooj,s kakimi problemi se obremenjuješ.xD. :lol:
Dj ženska,4.letnik si,pa bi že lhk vedla,da fanta ne morš dobit (očitno si ga ful želliš-to sm razbrala iz tvojih postov),če boš skooz samo na to mislila!!
Rekla si,da se znaš tudi za ven zrihtat,torej hodiš ven. In kje naj bi bil problem?Ti se preveč obremenjuješ s tem,kje boš fanta spoznala,kdaj bo do tebe prišel itd.itd. Pa zakaj vendar?! Prepusti se toku-ko boš najmanj pričakovala,se bo nek mladenič zagrel in začel zanimati zate :wink:
Belive me :D

Pa velik uspehov :P
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Maj. 2010 7:39

lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:Imam en problem. Sem še srednješolka, moje ocene so odlične. Vendar imam občutek, da prav uspeh v šoli in tudi na drugih področjih (športna tekmovanja itd.) odvračajo fante od mene.
:lol:
Valda da pa, v primeru da je tip luzer, da ga v zvezi frustrira to in se pocuti nesamozavestnega.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 19. Maj. 2010 12:52

Tudi moje mnenje je, da si mogoče premalo atraktivna, oz. ne izstopaš (morda po oblačenju) od poplave najstnic, ki so pomanjkljivo in izzivalno oblečene. Torej si najbrž povprečna punca, s katere osebnostjo najbrž ni nič narobe. Edini problem je, da fantje tvojih let prisegajo samo na izgled, ker so hormonsko gnani :D Nič bat, tisti pravi te bo že opazil, ostali pa itak niso vredni :) :wink: :gut:
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 19. Maj. 2010 13:49

Kar se ocen tiče je tako, da sem jaz rajši imela fante z dobrimi ocenami kot slabimi.
Glede samopodobe se mi zdi, da so ženske ali preveč samovšečne, ali pa preveč kritične. Torej ali se same sebi dopadejo bolj kot so lepe, ali pa se podcenjujejo, da niso lepe, čeprav so.
Glede urejenosti pa do neke meje. Meni, če se malo lepše oblečem fant hitro pripomni za koga sem se pa tako zrihtala.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]