Fant z Egipta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 17. Avg. 2012 16:31

Mislim, da sta se zaročila še prej kot po treh mesecih (napisala je, da sta se zaročila ko je bila še na dopustu).. :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 17. Avg. 2012 18:25

^ ja sej. jaz sem s svojim že dobra pol leta, pa še vedno nič govora o zaroki :evil:

:lol:
Vsak raj ima svojo kačo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Avg. 2012 21:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Avg. 2012 21:52

Bolj kot je zakomplicirano, bolj je privlacno, kajne? :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 18. Avg. 2012 10:37

sirova štručka napisal/-a:ti anja00000000 kolk si kej stara?
Očitno tile egipčani vso romanco in nežnost, ki jo premorejo, za turistke

Maročani tudi.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 19. Avg. 2012 18:48

ok, jz sm se zaročila s prodajalcem v egiptu v 5 minutah. Vstopila sem v trgovino, mi je rekel kako sem lepa in če bi se poročila z njim. In sem rekla ja. Čez pol ure ko sem pogledala še ostale štante sem se vrnila v trgovino da končno kupim, kar sem mislila in mi je njegov prijatelj iz sosednje trgovine rekel, da je slišal da se bom poročila z njegovim sosedom in ga odpeljala v slovenijo. In sem rekla da je res. :) :)

Egipčani so zabavni in ful znajo osvajat, razlikujejo se od ostalih po tem, da so navajeni turistk in znajo bit res izvirni. V bistvu itak po cele dneve sedijo v trgovinah in osvajajo turistke.

Većina hoče ven in porolka je idealna rešitev.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 21. Avg. 2012 21:45

Branje tega posta pa nasmeji še tako beden večer :D :lol:
Da bi moja mala na dopustu po 1 tednu pripeljala romanco v hotel in razglašala da je zaročena, bi jo 2x okol uhe, da se ohladi :D SVAŠTA :lol: :lol: :lol:
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 22. Avg. 2012 22:18

Kam je izginila tema "Mešani par - tujec in Slovenka" v kateri se je Činčila obremenjevala z mnenjem drugih?
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 23. Avg. 2012 12:35

pokaži zaročni prstan :D
(s)mej se
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 26. Avg. 2012 12:47

anja00000 saj egipčani so kar se teh "pristopov" tiče vsi po istem kopitu. Imajo ja naštudirano, takoj ko omeniš, da prihajaš iz Slo, vse glavna mesta, vso zgodovino ter da so Slovenke ene najbolj zanimivih žensk na svetu-za njih :lach: In s takšnimi in podobnimi uletavajo pri vsaki turistki, ki pokaže vsaj malce zanimanja (no četudi ga ne, kakor moškega spola ni blizu, že navalijo) Da ne omenjam, da malce starejša populacija, ko govori kakšen moški, vsak je bil vsaj enkrat poročen s Slovenko :lach:
Pa saj niso edini, ki imajo takšne finte..ampak za zamislit se je potem-k dejansko nekatere nasedajo takšnim in podobnim zgodbicam.

Še dobro, da nisem nasedla kakšnemu..v zameno bi verjetno ponudu kakšni dve kameli in me mimogrede oženu :D
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 05. Sep. 2012 15:38

Mislim, da že ptiči čivkajo, da fantje iz Egipta, Tunizije... na veliko osvajajo turistke v želji, da bi prišli v Evropo. Tukaj ljubezen nima nobene veze (razen iz strani naivnih deklet). Se spomnim, ko sva šli s prijateljico v Tunizijo (nikoli več!) bi verjetno lahko vsaka 5 zaročencev na dan dobila. Midve, trapi, sva se pa delali fini, pa se še pogovarjat nisva hoteli z njimi :D
symbo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a symbo » 07. Sep. 2012 7:33

anja00000, predlagam ti, da greš ti v egipt in v kolikor ima tvoj izvoljenec kakšno vilo, kjer ti strže osebje, ostaneš tam.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov