fant si ga drka ko punca spi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Niketa123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Sem mu tudi že rekla, pa je rekel naj mu dam čas, da se navadi, pa da me ima rad, da sem mu ful sexy in podobno, samo je od takrat preteklo že par mesecev pa je še vedno enako. Si mu pa ne upam še enkrat težit z istimi problemi....
- Niketa123
- Sramežljivka
Misliš?
Ja saj imaš verjetno prav....bom še enkrat poskusila....je pa res, da je tip ful občutljiv in moram prekleto pazit kako odreagiram na dol. situacije...res nočem, da bi živela eden mimo drugega, samo kdaj se mi zdi, da grem samo jaz proti njemu on se pa ne zmakne niti za korak.
Ja saj imaš verjetno prav....bom še enkrat poskusila....je pa res, da je tip ful občutljiv in moram prekleto pazit kako odreagiram na dol. situacije...res nočem, da bi živela eden mimo drugega, samo kdaj se mi zdi, da grem samo jaz proti njemu on se pa ne zmakne niti za korak.
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Ja moreš se sama odločit kako hočeš nadaljevat ampak ja, pomoje je najboljše, da se pogovorita. Ker tole je navsezadnje zlo čudno. Glede na to, da si bla ti do zdej zlo potrpežljiva, ko je on še hotu počakat je pomoje zadnji čas da se tud z njegove strani kej premakne.
- Niketa123
- Sramežljivka
No, včeraj sem poskusila malo drugače...nisva se pogovorila v "klasičnem smislu"- resno, ampak sem vse izvedla bolj igrivo, nagajivo....sem rekla da vem, kaj je počel s sabo in da me to ful vzburja, pa da bi se mu naslednjič rada pridružila in najprej mu je bilo nerodno ampak na koncu je bil vesel, pa zvečer sem ga kar jaz "napadla" s strastnim poljubljanjem itd....je izpadlo kar dobro
No, upam da se bo tako tudi nadaljevalo....
No, upam da se bo tako tudi nadaljevalo....
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
jao pa nej tip drka kadar mu paše...sej je miljon razlogov lahko za to, da se mu ne da sexat pa to še ni konc sveta, če se mu pač kdaj pa kdaj ne da in si ga rajš zdrka.
Razloge je pa že miteq naštel.
Razloge je pa že miteq naštel.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]