fant si ga drka ko punca spi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 16. Jan. 2008 11:09

No, da se malo popravim. Torej če bi mojo punco budil zaradi bilo katere stvari razen bližajoče se apokalipse bi se zame slabo končalo.
Spanec je za marsikoga praktično sveta stvar in to mi je dala že na začetku vedeti. Tako da zame to ne pride v obzir.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 16. Jan. 2008 13:55

obliterator napisal/-a:No, da se malo popravim. Torej če bi mojo punco budil zaradi bilo katere stvari razen bližajoče se apokalipse bi se zame slabo končalo.
Spanec je za marsikoga praktično sveta stvar in to mi je dala že na začetku vedeti. Tako da zame to ne pride v obzir.

This sounds so familiar. :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Jan. 2008 14:40

obliterator, zdj si me pa nasmeju :D

Jst tud ne vem, če bi bla kr vsa srečna in razpoložena, če bi me tip sred noči zbudu, ker se njemu seksa :? Mogoče pa no, kaj pa vem, odvisno od okoliščin.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Jan. 2008 15:07

obliterator napisal/-a:No, da se malo popravim. Torej če bi mojo punco budil zaradi bilo katere stvari razen bližajoče se apokalipse bi se zame slabo končalo.

Tocno tako. Sama sem ista, ni variante, da bi bila ob bujenju iz kakrsnegakoli razloga vesela in pocascena, da se je spomnil name. Ko spim, potrebujem mir in cas za pocitek, vse ostalo se lahko dogaja v drugih delih dneva :D
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 16. Jan. 2008 15:58

ma dejte no!! :( kere bedne vn mečete? nobena punca ni za stvar, sam jamra, desci se pa brante ker se bojite posledic če bi si mal bl drzlni kkšno stvar več nardit! :? pol si pa pomagate z raznimi pripomočki pa si ga MEČETE na roke pred babo namest da bi kej bl elegantn izvedl brez samoROKOVANJA. Sram vs bod.
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 16. Jan. 2008 16:07

Sam res tipi. Kok ste bedni, ker si ga mečete in ker na neeleganten način opravljate svojo potrebo. :D

Ne razumete, da včasih paše, da vse sam opraviš? Tut moj tip si ga je že, ko sm js spala, sicer ne v isti sobi. In kaj? Vesela sm, da se zna zadovoljit sam, da mi ni takrt zbudu, ker se mi ne bi dal. Pa to še ne potem, da sem zmer proti in da jamram ipd. Ker nama v spolnosti nč ne škripa, se zarad tega niti pod razno ne sekiram.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 16. Jan. 2008 16:18

pa še to: mislm da so roke za kej drugga k pa za take traparije. :D Namest da jamra da samo male pare € na mesc zasluž nej gre še mal u fabrko delat pa tm znuca te svoje roke..hahaha. :cool:

Ja no .. pa kako mu lahko sploh sede v istimu prostoru delat?? Fej in fuj. :o
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 16. Jan. 2008 16:21

Nisem vedela, da je samozadovoljevanje traparija in fuj. Kaj vse danes ne zvem :D
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 16. Jan. 2008 16:24

lej freakyca..sej mene ne mot nej folk dela kr hoče, sam NE PRED mano. Magar če ma cele orgije doma. Če je pa ti v zvezi, pa res ne rab tega počet pr punci alpa pr seb doma.
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 16. Jan. 2008 17:12

bolhica napisal/-a:Če je pa ti v zvezi, pa res ne rab tega počet pr punci alpa pr seb doma.

Predvidevam, da si misla napisat tip. In če te prav razumem, se tip ne sme samozadovoljevat, ko ima punco oz. to da se samozadovoljuje pomeni, da ni zadovoljen v zvezi? Tko si pač interpretiram tvoj stavek.

In če obrnem situacijo, če bi mi tip reku, da se ne smem samozadovoljevat, bi ga ornk v rit nabrcala...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 16. Jan. 2008 17:14

bolhica napisal/-a:lej freakyca..sej mene ne mot nej folk dela kr hoče, sam NE PRED mano. Magar če ma cele orgije doma. Če je pa ti v zvezi, pa res ne rab tega počet pr punci alpa pr seb doma.

Nič ne vidim, nič ne slišim, ... :roll:

Sprijazni se, to je čisto normalna in zdrava zadeva. :cool:

MsN napisal/-a:Tocno tako. Sama sem ista, ni variante, da bi bila ob bujenju iz kakrsnegakoli razloga vesela in pocascena, da se je spomnil name. Ko spim, potrebujem mir in cas za pocitek, vse ostalo se lahko dogaja v drugih delih dneva :D

Počitek se lahko dogaja tudi v drugih delih dneva, a ne? :wink:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 16. Jan. 2008 17:14

bolhica napisal/-a:lej freakyca..sej mene ne mot nej folk dela kr hoče, sam NE PRED mano. Magar če ma cele orgije doma. Če je pa ti v zvezi, pa res ne rab tega počet pr punci alpa pr seb doma.

vso srečo pri iskanju takga partnerja ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 16. Jan. 2008 18:58

lejte..nene, narobe me razumete..nej dela kar hoče, sam se mi zdi (saj za moje pojme), da je bolš, če ma tip že šanso da bi se rd spolno izražal, nej to dela s svojo punco..ne pa da si ga doma meče.

Pa hvala sm že našla takga, da se raj pr men oglasi pa z mano to dela, ko pa da pri moji prisotnosti sam to počne :cool:
... ι αм ωнαт ι αм ...
¤nina¤

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤nina¤ » 16. Jan. 2008 19:04

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 16. Jan. 2008 23:43

obliterator napisal/-a:Ko bi vsi imeli take boljše polovice ki so vedno za stvar. Kar močno dvomim.
Če bi jaz mojo punco ob treh zjutraj naskočil bi se krvavo končalo. :D
Tako da je včasih potrebno sebe "popedenat". In kaj je s tem narobe?

Treba je znat! :D Sama sem imela že nekaj časa nazaj fanta, ki me je znal sredi noči (med spanjem) čistvo vzburit in mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi mu rekla naj neha..

Torej preden jokcaš kako bi te punca "pretepla" raje premisli o načinih kako bi jo pripravil do seksa sredi noči..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]