fant si ga drka ko punca spi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 267 prispevkov
• Stran 3 od 18
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18
Naslednja
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja fantu je očitno zapasalo...Pa kaj. Tut midva se ne vidva usak dan, pa mine tut teden al pa dva k se ne vidiva... pride tut kšn dan k al se meni ne da ker sem utrujena, al pa se njemu ne da k je utrujen pa raj leživa u postli in se pogovarjava. Pa u takih momentih raje vidim da si ga sam na roke vrže Pa je volk sit in koza cela.
Malo pretiravate, resnično...
Malo pretiravate, resnično...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
miteq napisal/-a:Zdaj boš pa rekla, da morate punce biti vedno v središču pozornosti? Vas je potrebno tudi zvleči v stranišče, kadar nas tiši, samo zato, da ne boste imele občutka zapostavljenosti?
Upam, da se zavedaš, da je še veliko drugih stvari, ki jih ljudje radi počnemo, in da nekaterim ljudem ni primarni cilj biti 24/7 z nekom v smislu riti in srajce.
EDIT: Če dodam...
Čar skupnega življenja ni v tem, da skupaj spiš, skupaj ješ, skupaj sereš in skupaj dihaš, ampak v tem, da te prisotnost drugega pomirja in olajša življenje, kljub temu, če eden od partnerjev gleda TV, drugi pa bere knjigo.
Seveda, razumem. Ampak onadva ne živita skupaj. In če prideš ti k partnerju na obisk potem pričakuješ, da bosta delala nekaj, kar je obema vsak približno zanimivo oz. nekaj skupaj.
In ja, jaz želim biti v središču pozornosti ko sem s fantom. Kaj narobe s tem? Nočem da 2 uri igra špil in se mogoče 1 uro ukvarja z mano.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
heh js bi bla zlo jezna, da bi pr njemu spala pa bi mu ble bol igrce pomembne, na konc pa še namest da bi seksou z mano rajš drka no če bi si ga name pol bi mu šla pomagat drgač bi pa vrjetn tko k nia začela mulo kuhat, ker tud js rada vidm d sm zadovoljena ne pa samo on
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Meni bi bilo tut to v ibr čudno
Kaj bi naredila? Kakor se poznam, bi se delala, da spim, zjutri takoj spokala in mu povedala šele po parih dnevih. Mogoče res bedno, sam bi ziher to naredila.
Pismo, da si ga drka na drug babe, če ma mene v postli, jao Ne rečem, če je sam doma, valda, sam tkole... mah men bi bilo bedno
Kaj bi naredila? Kakor se poznam, bi se delala, da spim, zjutri takoj spokala in mu povedala šele po parih dnevih. Mogoče res bedno, sam bi ziher to naredila.
Pismo, da si ga drka na drug babe, če ma mene v postli, jao Ne rečem, če je sam doma, valda, sam tkole... mah men bi bilo bedno
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Mene bi definitivno zmotilo. Fanta, ki je na trenutke imel igrice rajši od mene sem že imela in verjemite, da je 100x bolje s fantom, ki te obsesije nima. Ampak dobro... če že ne gre drugače in mora nabijat igre naj jih. Še vedno pa pričakujem, da si vzame čas tudi zame. V nasprotnem primeru bi protestirala.
Tako da če bi si ga tip drkal, medtem ko bi bila jaz v njegovi postelji... Hmmm... mislila bi si da je nekaj narobe in ga po vsej verjetnosti mal napizdila. Naj si ga drka takrat, ko ne more imeti mene.
Tako da če bi si ga tip drkal, medtem ko bi bila jaz v njegovi postelji... Hmmm... mislila bi si da je nekaj narobe in ga po vsej verjetnosti mal napizdila. Naj si ga drka takrat, ko ne more imeti mene.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
AHAHA!!! To si pa zadel u polno
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
men bi blo to ful čudno. In jz vem, da si ga moj fant ni zdrkal že vsaj 3mesce, pa ni treba rečt da laže, ker sva zmenjena, da si take stvari poveva. Gre za to, da če je kdo zadovoljen in pogosto seksa, si ga ne rabi drkat. Sploh pa da si ga drka, medtem ko punca zravn spi, ma jz ga nabašem nekam. Cura.
Prvi neprebran prispevek • 267 prispevkov
• Stran 3 od 18
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov