fant si ga drka ko punca spi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 03. Jan. 2008 18:45

Ja fantu je očitno zapasalo...Pa kaj. Tut midva se ne vidva usak dan, pa mine tut teden al pa dva k se ne vidiva... pride tut kšn dan k al se meni ne da ker sem utrujena, al pa se njemu ne da k je utrujen pa raj leživa u postli in se pogovarjava. Pa u takih momentih raje vidim da si ga sam na roke vrže :D Pa je volk sit in koza cela.

Malo pretiravate, resnično...
Uporabniški avatar
bibijana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2007
Kraj: Ptuj..okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a bibijana » 03. Jan. 2008 18:45

Heh...mal bi mi bilo čudno, zakaj me ni mogel zbudit in bi to njegovo potrebo skupaj opravila :D če bi ga pa že dobila zraven, bi mu pač pomagala a ne, pa še jaz od tega nekaj imela :D :oops: hihi!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 03. Jan. 2008 18:58

miteq napisal/-a:Zdaj boš pa rekla, da morate punce biti vedno v središču pozornosti? Vas je potrebno tudi zvleči v stranišče, kadar nas tiši, samo zato, da ne boste imele občutka zapostavljenosti?

Upam, da se zavedaš, da je še veliko drugih stvari, ki jih ljudje radi počnemo, in da nekaterim ljudem ni primarni cilj biti 24/7 z nekom v smislu riti in srajce.

EDIT: Če dodam...

Čar skupnega življenja ni v tem, da skupaj spiš, skupaj ješ, skupaj sereš in skupaj dihaš, ampak v tem, da te prisotnost drugega pomirja in olajša življenje, kljub temu, če eden od partnerjev gleda TV, drugi pa bere knjigo.

Seveda, razumem. Ampak onadva ne živita skupaj. In če prideš ti k partnerju na obisk potem pričakuješ, da bosta delala nekaj, kar je obema vsak približno zanimivo oz. nekaj skupaj.
In ja, jaz želim biti v središču pozornosti ko sem s fantom. Kaj narobe s tem? Nočem da 2 uri igra špil in se mogoče 1 uro ukvarja z mano.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 03. Jan. 2008 19:00

heh js bi bla zlo jezna, da bi pr njemu spala pa bi mu ble bol igrce pomembne, na konc pa še namest da bi seksou z mano rajš drka :roll: no če bi si ga name pol bi mu šla pomagat :D drgač bi pa vrjetn tko k nia začela mulo kuhat, ker tud js rada vidm d sm zadovoljena ne pa samo on :P
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jan. 2008 19:00

Meni bi bilo tut to v ibr čudno :?

Kaj bi naredila? Kakor se poznam, bi se delala, da spim, zjutri takoj spokala in mu povedala šele po parih dnevih. Mogoče res bedno, sam bi ziher to naredila.

Pismo, da si ga drka na drug babe, če ma mene v postli, jao :roll: Ne rečem, če je sam doma, valda, sam tkole... mah men bi bilo bedno :?
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 03. Jan. 2008 19:58

Mene bi definitivno zmotilo. Fanta, ki je na trenutke imel igrice rajši od mene sem že imela in verjemite, da je 100x bolje s fantom, ki te obsesije nima. Ampak dobro... če že ne gre drugače in mora nabijat igre naj jih. Še vedno pa pričakujem, da si vzame čas tudi zame. V nasprotnem primeru bi protestirala.

Tako da če bi si ga tip drkal, medtem ko bi bila jaz v njegovi postelji... Hmmm... mislila bi si da je nekaj narobe in ga po vsej verjetnosti mal napizdila. Naj si ga drka takrat, ko ne more imeti mene. :?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 03. Jan. 2008 20:13

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 03. Jan. 2008 20:13

geeki :roll: punca leži zravn on pa igrce, geeki jao jao , res čudaški ljudje, ni kej.
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a DMN » 03. Jan. 2008 20:32

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 03. Jan. 2008 20:37

AHAHA!!! To si pa zadel u polno :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Jan. 2008 20:38

^^ :lol:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 03. Jan. 2008 20:43

men bi blo to ful čudno. In jz vem, da si ga moj fant ni zdrkal že vsaj 3mesce, pa ni treba rečt da laže, ker sva zmenjena, da si take stvari poveva. Gre za to, da če je kdo zadovoljen in pogosto seksa, si ga ne rabi drkat. Sploh pa da si ga drka, medtem ko punca zravn spi, ma jz ga nabašem nekam. Cura.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 03. Jan. 2008 20:46

Mogoče pa ni dobil dovolj od nje :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 03. Jan. 2008 20:50

majaoko napisal/-a:Mogoče pa ni dobil dovolj od nje :wink:

Ne, ne.. Js bi tut zaspala če bi moj nabiju igrce js bi bla pa sama v postli. :P On je kriv! Definitivno! :twisted: :lach:
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 03. Jan. 2008 20:51

Ah kje, jz bi mu težila dokler nebi prenehal igrati :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov