fant si ga drka ko punca spi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 17. Jan. 2008 22:26

MsN napisal/-a:
miteq napisal/-a:
ANGELgirl napisal/-a:In JA moški morajo znati pripravit žensko do seksa. Kaj misliš, da jo boš pogledal ona bo pa že vsa mokra?

Frojd vud sej, ju hev išuz.

Sicer pa je obliterejtr že vse povedal.

In odgovor na tvoje vprasanje ... Ja, vcasih je dovolj samo pogled, pa je seks tukaj, ampak pac ne sredi noci, ko nekateri sladko spimo :D

O bad.. Res se počutim zdaj full napadeno :D
No gremo lepo po vrsti.. Ja sem mnenja, da ko moškemu zapaše seksat naj tudi žensko pripravi do tega, ne pa da pričakuje, da jo bo pogledal in bo ona že dala noge narazen. In seveda obratno, če ženski zapaše, naj tudi ona vzburi moškega.. Torej ne pričakujem od fanta, da mi non stop dvori, vendar da me v primeru če meni ne paše, on pa gori od želje po seksu, naj me zrajca do te mere, da bom želela seksat.. Torej, če moški tega ne zna - ni pravi moški..

Zakaj imam torej probleme miteq? Ker sem mnenja, da naj moški zna žensko vzburit?

MsN, saj sva na isti valovni dolžini, veš.. Vem, da je včasih dovolj le pogled, vendar včasih pa ni.. Takrat je pa potrebno znanje spolnih igric (in drugih zadevc) in partnerja pripravit do tega..

P.S. Gotovo sem na kaj pozabila odgovorit, se opravičujem :)
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 17. Jan. 2008 23:52

ANGELgirl napisal/-a:Zakaj imam torej probleme miteq? Ker sem mnenja, da naj moški zna žensko vzburit?

Prej si uporabla besedo, da moški mora znat žensko pripravit do seksa, drugače ni pravi moški. Veš, če bi vsepovprek postavljali takšne kriterije kaj se "mora" znat in kaj ne, da si pravi moški ali ženska, potem bi se težko sploh poparčkali med seboj. Ne predstavljam si, da bi na punco gledal z vidika, če ne zna tega in onega, potem sploh ni ženska.

In ti tako gledaš. Fucked up, resno.

Ne bi si niti približno upal kateri rečt, da mora znat in obvladat deep throat, mora z užitkom pogoltnit spermo, mora uživat v analnem seksu, mora imeti atletsko postavo, mora imeti C košarico, mora biti vedno pobrita, mora takoj ratat mokra... Če ne ni ženska. TAKŠNO razmišljanje se meni zdi zrelo za rahel posvet pri gospodu z udobnim kavčem.

Mogoče je malo kruto, ampak privoščil bi ti, da bi ti fant rekel, da nisi prava ženska, ker nešesa ne znaš.
Oh wait, to se ne bo zgodilo, ker ti vse znaš in si prava ženska... Silly me. :tot:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 18. Jan. 2008 0:58

ANGELgirl napisal/-a:In JA moški morajo znati pripravit žensko do seksa. Kaj misliš, da jo boš pogledal ona bo pa že vsa mokra?

Ja mal si mim usekala. Jst se pa čist strinjam s tem. Poznam tipa ob katerem se mi kolena šibijo k ga vidim - mal manka da nism mokra še!

Tko da...Moški pogledi znajo bit zeloooo prodorni!
lexya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2007
Kraj: Lj/Ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a lexya » 18. Jan. 2008 9:47

obliterator, miteq- mislim, da vama ni čist jasno kaj bi vama ANGELgirl rada povedala. najbolj moteče je pa to, da sta totalno nesramna in se sploh ne znata normalno odzvat na tuje mnenje, ki je pač drugačno.
ne pravim, da se čist strinjam z ANGELgirl, mi pa dvigne pritisk ko berem (predvsem tvoje poste obliterator)-->tuuu mač agresivni-prav ponižujoči :eek: :<
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 18. Jan. 2008 9:55

mene bi ful motilo, če bi si ga v času mojega spanja (poleg njega, seveda). ne bi me pa motilo, če si ga bi, ko je na kakšnem službenem potovanju ali pa ko je študiral in ni bil doma... zdaj mislim, da nima potrebe po tem, če pa ga že kje prime, pa boljše na roko, kot pa iti kam drugam. :D
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 18. Jan. 2008 10:45

Oh ja.
I give up.
S tremi pacienti pa se ne mislim pregovarjat.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 18. Jan. 2008 11:49

Kva se tko razburjata vidva z miteqom, a vama je ANGELgirl slučajn na mino stopla?!

Sj je čist logično...če se teb seksa, ti kej nardiš za to, da boš seksu in obratno, seveda! Sj vrjetn ne prideš in jo kr naskočiš, ane :D ?!
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 18. Jan. 2008 15:14

Yazmeen napisal/-a:Sj vrjetn ne prideš in jo kr naskočiš, ane :D ?!

Včasih že. :twisted:

Sicer pa ni stopla na nobeno mojo mino, gre enostavno za omejenost takšnega razmišljanja, ki ga kritizirama. Ne rabi bit stvar v povezavi z mano, pa bom vseeno kritiziral, ker je razmišljanje kot takšno čisto zgrešeno. Ne predstavljam si, da bi punca od mene nekaj zahtevala, ali pa jaz od nje, in če tega nekdo od naju ne bi znal, ne bi bil "pravi" moški ali ženska. Ma ne moreš no.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Jan. 2008 18:10

lexya napisal/-a:obliterator, miteq- mislim, da vama ni čist jasno kaj bi vama ANGELgirl rada povedala. najbolj moteče je pa to, da sta totalno nesramna in se sploh ne znata normalno odzvat na tuje mnenje, ki je pač drugačno.
ne pravim, da se čist strinjam z ANGELgirl, mi pa dvigne pritisk ko berem (predvsem tvoje poste obliterator)->tuuu mač agresivni-prav ponižujoči :eek: :<
Ce smo posteni je ANGELgirl zacela, s svojim postom, ki je impliciral, da obliterator ne zna svoje zenske vzburit in da je nesposoben, vsekakor ponizevalen ton je prisel prvo od nje.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jan. 2008 19:29

dejte no..fantje pač niste za pogovore s punncam..očitno. Kaj šele, da bi se spustil na to raven pa se kdaj potrudl za njo recimo u postelji..sred noči pa jo zrajcaL..ohja :oops: in pol prenehate, tko kokr tud pr temu pogovoru..suX.
... ι αм ωнαт ι αм ...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Jan. 2008 19:38

bolhica napisal/-a:dejte no..fantje pač niste za pogovore s punncam..očitno. Kaj šele, da bi se spustil na to raven pa se kdaj potrudl za njo recimo u postelji..sred noči pa jo zrajcaL..ohja :oops: in pol prenehate, tko kokr tud pr temu pogovoru..suX.

Pa ti si pismena ali sploh ne?
Nobeden od fantov sploh ni rekel, da si njuna punca zeli biti vzburjena, ko spi, ravno nasprotno, ko spis, spis, zato ne vem zakaj bi se morala truditi ponoci, ce puncam ni?

In res vzpodbudno misljenje - fantje se ne znajo pogovarjati s puncami. Ja, fantje so se zmeraj z Marsa, punce pa Venere, kajne? Osnovna sola pa je 10 let nazaj ...
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jan. 2008 19:53

ja in kaj je zdej kle narobe s PISMENOSTJO?! dej no..mal bolj normalne izraze uporabljej. Pol če je tko si ti tud zlo nepismena, če tukej razlagam, da bi se LAHKO KDAJ BOLJ POTRUDIL in poskusl, enkrat dvakrat..mal nazaj ber, se navezuje.
... ι αм ωнαт ι αм ...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Jan. 2008 20:07

bolhica napisal/-a:ja in kaj je zdej kle narobe s PISMENOSTJO?! dej no..mal bolj normalne izraze uporabljej. Pol če je tko si ti tud zlo nepismena, če tukej razlagam, da bi se LAHKO KDAJ BOLJ POTRUDIL in poskusl, enkrat dvakrat..mal nazaj ber, se navezuje.

Ja, ampak zakaj bi poskusili, ce njihove punce spijo in si ne zelijo sredi noci seksati? Kaj se imas tukaj za trudit? :?
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jan. 2008 23:38

glej..to se že dol dolg časa nazaj vleče..vsa ta zadeva o drkanju V ISTI sobi je zašla v to, da nej si fant raje poišče pomoč pri punci, k ga je zasačila sredi noči (ona je pa na dosegu njegovih rok spala).. to je to! :) ČE SI GA MEČE NA ROKE nej si ga drugje, če je ne more vzburt da bi jo nategnu. end of story!
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 19. Jan. 2008 9:28

Ja ne ni res...nevem kaj se ti to tko zdi grdo, če si ga tip drka punca pa spi...nevem no...
Pač so ga drka ker mu tako paše saj ni mus, da vedno more njo posexat če mu pač ne paše ona pa pač spi še zraven...
:roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]