Fant se je zredil!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Maj. 2013 20:02

neumnost, pol ure na dan si lahko VSAK najde. to je najbolj znucan izgovor, "nimam časa"..
da je zmatran, mogoče, ampak c'mon.. sej ne da nevem kaj delaš. vsaj na kak sprehod, mal hitre hoje bi pa lahko šel.
da se mu ne da je pa jasno, 110 kil težko telo se že s tem da požene kri do vseh celic dost muči. zato pa tudi mora shujšat, da je telo manj obremenjeno.

na kok časa pa fuzbal igra? če ga vsaj ene parkrat na teden je že neki. pol pa postopoma naprej. spodbujaj ga, mogoče pridi še ti gledat kako igra :) sam da miga.
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Maj. 2013 20:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:10, skupaj popravljeno 1 krat.
nikica.nina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a nikica.nina » 20. Maj. 2013 20:22

slovenc79 napisal/-a:
na kok časa pa fuzbal igra? če ga vsaj ene parkrat na teden je že neki. pol pa postopoma naprej. spodbujaj ga, mogoče pridi še ti gledat kako igra :) sam da miga.

Igra ga že od otroštva, dva krat na teden trening in čez vikend tekma. In začuda, ne pomaga ravno dosti. Sm pa zmeri na tekmah in navijam :)

sirova štručka: ne bi ga rada prizadela, ker vseeno se mi zdi, da je kar občutljiv glede tega, čeprav govori, da je zadovoljen sam s sabo. Kot sm že napisala, vsi počez mu težijo s temi kilami in se mu vidi, da mu ni prijetno. Jaz sem ga pripravljena podpirat, itak, ampak ne vem, kako bi ga na nek milejši način pripravla do tega. Do zdej res nisem imela težav, sm mu kar koli lahko povedala takoj, ampak tega pa nikakor ne morem in ne znam začet.
If you can dream it, you can do it.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Maj. 2013 20:32

Pa pismo kaj mislš, da bo tvojemu fantu ljubše, da si iskrena in pojasniš stvari kot so, al da čez pol leta ali leto zabrusiš: ne morm bit več s tabo, dolgo me ne privlačš več, nikoli nikamor ne greva, nič se ne trudiš, ipd. Do tega bo prišlo, slej ko prej. In by the way, ti boš na koncu izpadla bitch, ker nisi niti enkrat bila iskrena, ampak si ga kot otroka varovala pred kruto resnico, da njegova teža ne ovira samo njega, temveč vaju oba.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 20. Maj. 2013 21:07

če igra fuzbal, še ne pomeni da bo zaj fit :D
sej veste kak gre, 80% diet, 20% workout
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 20. Maj. 2013 21:33

ja lepo mu povej, da bi se moral mal več ukvarjat športom in se lotit kakšne diete. ni slabšega, kot da izve, da o njegovi prekomerni teži govoriš drugim, njemu pa ne. tako da bolje da izve od tebe, da te to moti, kot pa da mu to pove kdo drug :) za oba bo bolje, pa tudi za vajino zvezo.
You make me smile, please stay for a while :)
nikica.nina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nikica.nina » 21. Maj. 2013 18:20

Ja sej nekak mi je jasno, da mu moram povedat, ker nehalo matrat me itak ne bo. Sam me matra na kak način naj mu to povem, da ne bo preveč "grobo" izpadlo. Glih prit pa rečt "čuj, ne paše mi, da si se tok zredil, dej pejt mal športat pa na dijeto k tak mi nisi več tok všeč", ne morem. :D
nikica.nina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nikica.nina » 24. Maj. 2013 7:13

Moram povedat, moj dragi se je odlocil za dijeto! S tem, da js nism zbrala jajc, da mu povem, da me moti, da se je zredil, ampak se je sam odlocil. KAr me ful veseli, samo upam, da bo zdrzal vec kot 3 dni... :)
mavrica84
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a mavrica84 » 24. Maj. 2013 13:15

Tudi jaz imam enak problem :/ In ne vem kako naj pristopim k njemu. Povedala sem mu že, da me skrbi za njegovo zdravje. In da so posledice glede pridobljene teže lahko zelo slabe, ampak me ne upošteva. Indeks telesne mase mu kaže prekomerno debelost. En teden je pazil kaj je, potem pa spet vse po starem. Jaz sama jem zdravo hrano, ker jo imam zelo rada, ampak nekako se te moje navade ne more nalesti.
Hodi na nogomet, da ima malo rekreacije, ampak ko potem gredo s fanti po nogometu na pivo in pečene reberce... to ravno ne pelje nikamor. Zmeraj, ko gre ven pije obvezno pivo ali nekaj alkoholnega. Kar se pa pozna tudi na njegovem trebuščku.
Sam dobro ve kaj je prav in kaj ne, tako da mu le redko omenim, da bi moral bolj paziti na prehrano, zaradi svojega zdravja ali lastnega dobrega počutja. Sam se zaveda, da je predebel in se v svoji koži počuti slabo, tudi pri intimnosti ni več tako, kot je bilo. Vse gre samo še navzdol.
Prej ni bil tako močan, ko sva se spoznala. Ko pa sva postala par, pa so kilogrami šli še samo navzgor. Sedaj pravi, da je to pri fantih pač tako, da se zredijo, ko spoznajo punco in so v resni zvezi.
Tudi omenila sem mu že, da me moti, ker se je tako zapustil in da to ni ravno dobro za najino zvezo. Ampak nič ne pomaga. Prav tako pa mu tudi jaz nočem težit glede tega, ker vem da mu je neprijetno. Že zaradi tega, ker mu tudi domači vedno prigovarjajo, da mora paziti na prehrano in se bolj rekreirati.
Niti ne vem kaj še sploh lahko storim glede tega. Tako kot je nikica.nina že omenila... drži se par dni, potem pa je spet vse po starem. Nima nobene volje in vztrajnosti. Rada bi mu pomagala, da bi začel živeti bolj zdravo, a ne vem kako.
Malo sem prebirala predhodne odgovore in bom očitno morala res uporabiti bolj ostro taktiko... ampak ga ne bi rada prizadela.
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 24. Maj. 2013 14:03

Ajej kok se bojite, da boste partnerja prizadele, če mu boste odkrito povedale, da se je zredil.

A mislite, da bi on šparal z besedami, ko bi šlo za vas? Redkokateri :P

Jaz sem mojemu tud rekla, da naj zmanjša hidrate med in po vadbi, saj so ga preveč napihnili. Je bil ko buhtelj in moje mnenje ga ni čist nič prizadelo.

Kr odkrite bodite, tudi partner bi bil z vami, če mu kaj ne bi zapasalo na vas.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 24. Maj. 2013 14:10

meni tut fant odkrito pove da bi mogoče lahko s kakšno dieto začela, če se kej zredim. pa je pač kul da vem da ga moti in se dejansko lažje spravim k temu da nardim kej zase :) res pa je, da mu včasih zamerim če mi prevečkrat to reče :lol: tako da reci 1x, 2x, potem pa probaj kakšen drug način:P
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 26. Maj. 2013 10:59

Nisem bral cele teme ampak mogoče pomisli tudi na to, da je mogoče zapadel v neko depresijo, stanje melanholije, skratka se je zanemaril zato, ker ima probleme sam s sabo.

Govorim iz lastnih izkušenj... been there done that...prišel sem celo do 117kg ampak psihiranje od punce me ni nič vzpodbudilo k temu da bi to popravil, ker je bil problem v moji glavi, skrbi, težave, milijon drugih stvari na podstrešju ob katerih sem čisto pozabil na skrb za telo. Klasična depresija.

Pogovorita se, mogoče ga poskusi napotit do kakega psihiatra... če je to to, potem bo malo trajalo preden se bo sestavil nazaj. Dokler tega ne porihta, mu nobena dieta ne bo pomagala, ker mu bo prej padla volja do gibanja skrbi do telesa.

Je pa tudi vprašanje, če ti bo sposoben to priznati, da je nekaj narobe v podstrešju, ker se tudi sam tega mogoče sploh ne zaveda.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 07. Jun. 2013 22:44

lepota mine
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 07. Jun. 2013 22:52

je že kaj shujšal? :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 15. Jun. 2013 16:53

Little fairy napisal/-a:A mislite, da bi on šparal z besedami, ko bi šlo za vas? Redkokateri :P

Nikoli se mi še noben fant ni upal reči, da sem se zredila. Hvala bogu :D , sej sama vem kje sem in to da mi slučajno kdo kaj reče, poslabša situacijo. Ko želim kaj spremeniti spremenim, do takrat pa itak nima veze, če mi kdo "serje po glav". Sam se moraš zavedati in odločiti, da ima lahko odločitev/sprememba dolgotrajen in ta prav učinek. Da delaš zase, ker tako želiš, ne za nekoga tretjega.
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov