fant obseden z naraščajem!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 25. Okt. 2008 19:05

levchika napisal/-a:evo, da sporočim. sem odšla v dežurno. zdravnica mi je toplo odsvetovala jemanje še kakšne urgentne. venska tromboza, pljučna embolija, zatekanje nog in ne vem kaj vse. tko da sem zdaj bela k stena. bom počakala bog me bo uslišu če bom dobla menzo. če pa ne, hm, lahka se sam za zobe obesim! FAK ANE?! a deda sm šutnla čez vrata dans, pa faca ni kr skapiru za kaj se gre. ahhhhhhh

Joj, men se zmeša v tvojem primeru...
Tud jst zate upam, da dobiš M!! Pa glede tipa...prav si naredila, valda da ni skapiru, če je pa mislu, da te ma pod nadzorom. Ej ženska, začni živet in gledat zase, ne pusti, da ti drugi usmerjajo lajf! Upam, da ga ne boš že jutri klicala in jokala, naj pride nazaj. :?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 25. Okt. 2008 19:24

Metoda umika itak ni metoda, na katero bi se lahko zanesla. Tudi če bi bil on manj egoist, kot je.
Ostane ti stalno jemanje kt (če nisi ravno rizična skupina glede embolij so kt po moje manj škodljive kot urgentne tabletke vsak teden enkrat) ali diafragma. Pa seveda kondom - ampak to je spet v njegovih rokah.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 25. Okt. 2008 19:53

ženska ti si loh vesela da nisi že prej zanosila, ne vem zakaj se sekiraš zdej ko ti je notr spustu. halo, metoda umika??
a za kontracepcijske tabletke pa še nisi slišala al kako? in potem je tip neumen. za svoje telo si ti prva, ki moraš skrbeti da bo vse ok. če nočeš otrok, potem se tko tud obnašaj n si zrihtaj zaščito
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 25. Okt. 2008 19:55

punkie_ napisal/-a:ženska ti si loh vesela da nisi že prej zanosila, ne vem zakaj se sekiraš zdej ko ti je notr spustu. halo, metoda umika??
a za kontracepcijske tabletke pa še nisi slišala al kako? in potem je tip neumen. za svoje telo si ti prva, ki moraš skrbeti da bo vse ok. če nočeš otrok, potem se tko tud obnašaj n si zrihtaj zaščito

Kaj si bo zdej (ko je že vsega konc in lahko samo še čaka) rihtala zaščito?? Ti si tud smešna in pametna predvsem :) ... Pupa je prosla, da ji pomagamo... pridigat zna vsak...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Okt. 2008 20:46

kr.ena napisal/-a:Pa seveda kondom - ampak to je spet v njegovih rokah.

Kako misliš v njegovih rokah? Natakneta kondom in seksata, preden mu pride, preveri, ali je kondom še gor in to je to. Čeprav itak ne vidim smisla v spolnih odnosih s človekom, kjer moraš preveriti, ali upošteva tvoje najbolj intimne in prelomne želje.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 25. Okt. 2008 20:48

Jst s človekom, k bi mi prvič kej tazga naredu, ne bi šla niti na kavo, kaj šele seksala in mu pustila, da si dovoli odločat o tem če bom JST noseča!!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 26. Okt. 2008 7:48

^^ :gut: dobro povedano.

Ali si nabavi zaščito al pa ne mej spolnih odnosov! Če že ni prepozno in si že noseča..

Kak si pa lahko sploh z takim človekom in mu zaupaš?
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 26. Okt. 2008 8:09

ne vem kaj ti ni jasno
obstaja veliko oblik kontracepcije,med drugim brezplačne KT,ki bi jih lahko jemala če te že tako skrbi,da ne boš zanosila.Juranja tabletka pa je poleg splava najslabša možnost.
Druagče pa,če si fant tako zelo želi otroka se vajina zveza na dolgi rok verjetno ne bo obnesla.Zato ti svetujem,da se pogovorita o tem in se odločita al bosta skupej in uporabljata kontracepcijo,al pa si on najde žensko,ki si prav tako že zelo kmalu želi imeti otroka.Mal se imej rada in glej tud na svoje dobro
drugače pa brez zamere,ampak izražaš se kot ena osnovnošolka
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2008 9:23

MsN napisal/-a:Še dodatek v razmislek: glede na to, da praviš, da si prej 6 let živela v slabi zvezi, vse pa kaže na to, da je tudi trenutna daleč od zdrave, a si kdaj pomislila, kaj počneš narobe, da padaš v tako uničujoče odnose? Ljudje, ki se jim zaporedoma dogajajo take in drugače štorije, pozabljajo, da so sami vir vzrokov, zakaj je temu tako. In vse prevečkrat si potem mislijo, da so itak krivi partnerji. Čeprav je to res, krivda ni enosmerna in ko boš nekoč spet v zvezi z drugim, poskrbi najprej zase in bolje preceni izbiro človeka, ob katerem si.

jst nevem zakaj bi bla ona kriva da naletava na take tipe.edina njena napaka ki jo jst lahko razberem za prejšnjo zvezo in za to, je da je s tema dvema tipoma tolk dolg ostajala.
jst sm tud nekaj časa spoznavala in bluzila s samimi butci, pa kaj, sem temu zdej jst kriva?
je pa res, psihološko lahko pusti en čas posledice če te je nekdo trpinčil oziroma ti prizadejal take in drugačne bolečine skos in skos.Jst po prvem mojem kolapsu v zvezi, ki me je prizadel do amena, nism mogla nobenmu zaupat.vse dokler nism s časom razčistila stvari in šla dalje.

drugače pa nevem, tale tip je mal čudn.ponavadi se za naraščaj odločiš skupaj ali skupaj študiraš kaj boš naredil, ko se le ta zgodi.da pa on na vsak način hoče teb otroka narest brez tvoje želje in privoljenja je mal prfukneno.
zdej nevem, moj nasvet bi bil eden izmed tistih da s tem tipom nimaš kej počet, lahko pa vseeno probaš razčistit z njim, se zaščitiš s KT in probaš preverit kaj bo on storil (pa naj ne ve za KT).Če bo še naprej počel take, se mi zdi da tole na dolgi rok ne bo šlo, namreč nekdo ne more tebe kr v nekej prisilt če njemu tako paše.
vsekakor pa se bojim, da bo še kej drugje sčasoma pokazal tako plat svoje posesivnosti :?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 26. Okt. 2008 10:33

MilkyWay napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:ženska ti si loh vesela da nisi že prej zanosila, ne vem zakaj se sekiraš zdej ko ti je notr spustu. halo, metoda umika??

Kaj si bo zdej (ko je že vsega konc in lahko samo še čaka) rihtala zaščito?? Ti si tud smešna in pametna predvsem :) ... Pupa je prosla, da ji pomagamo... pridigat zna vsak...

in potem bo pršla naslednič na forum jokat z istim problemom, namest da bi zdej ugotovila, da je bolš da začne s kakšno bolj zanesljivo kontracepcijo. zakaj bi blo vsega konc? naslednji teden ji lahko spet notri spusti pa bo na istem.

joj ne vem kakšna je to zveza, res ne. da se tip tko igra s tvojim zdravjem, čeprav ve, da nočeš otrok...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Okt. 2008 10:46

*purple* napisal/-a:
MsN napisal/-a:Še dodatek v razmislek: glede na to, da praviš, da si prej 6 let živela v slabi zvezi, vse pa kaže na to, da je tudi trenutna daleč od zdrave, a si kdaj pomislila, kaj počneš narobe, da padaš v tako uničujoče odnose? Ljudje, ki se jim zaporedoma dogajajo take in drugače štorije, pozabljajo, da so sami vir vzrokov, zakaj je temu tako. In vse prevečkrat si potem mislijo, da so itak krivi partnerji. Čeprav je to res, krivda ni enosmerna in ko boš nekoč spet v zvezi z drugim, poskrbi najprej zase in bolje preceni izbiro človeka, ob katerem si.

jst nevem zakaj bi bla ona kriva da naletava na take tipe.edina njena napaka ki jo jst lahko razberem za prejšnjo zvezo in za to, je da je s tema dvema tipoma tolk dolg ostajala.
jst sm tud nekaj časa spoznavala in bluzila s samimi butci, pa kaj, sem temu zdej jst kriva?
je pa res, psihološko lahko pusti en čas posledice če te je nekdo trpinčil oziroma ti prizadejal take in drugačne bolečine skos in skos.Jst po prvem mojem kolapsu v zvezi, ki me je prizadel do amena, nism mogla nobenmu zaupat.vse dokler nism s časom razčistila stvari in šla dalje.

So ljudje, ki ne premorejo niti minimalnega občutka za presojo ljudi in delitev slednjih na dobre in slabe. Resda se lahko človek večkrat opeče in preceni svojo izbiro, ampak če to storiš, napako vsaj popraviš in v takem odnosu ne vztrajaš - ona je enega vlekla 6 let, drugega eno leto. A ni to dovolj dober pokazatelj, da ni vse narobe samo z njenimi partnerji, ampak z njeno izbiro in dejstvom, da ni zmožna oditi mnogo prej? Meni se zdi takšno ravnanje znak, da oseba nima pretirano dobre samopodobe, da je neodločna, da mogoče nima neke vizije s kom in zakaj bo v zvezi, ampak v njej pač vztraja ipd. In ja, zato ni nič kriv partner, on pač vzame, kar dobi, ampak je delno kriva tudi oseba, ki ni zmožna boljših odločitev. Napaka takih ljudi je pogosta ta, da za svoje patološke odnose krivijo druge, v resnici pa levji delež prispevajo sami.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Okt. 2008 10:52

In so ljudje, ki podzavestno sami iščejo kretene, ker nevede rabjo drame in razne scene v zvezi, oz. v življenju, ker so jih navajeni, ponavad od doma...to je tko, k recmo ženske, ki so imele očete pijance, ponavad zmer tud same dobijo pijance!
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 26. Okt. 2008 12:00

Mogoče pa tip sili z otroci tudi zato, ker je star že 33 let? za moške je sicer malo drugač, ampak ženska, ki si želi otroke bo pri 33ih bo tudi naredla precejšno paniko. (pa ne da ga zagovarjam)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Okt. 2008 12:03

Ja sj to je očitno, da si on več kot želi met otroka, sam nej si pol išče seb primerno partnerko, ki ma enake želje, ne morš na silo enmu otroka narest!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 26. Okt. 2008 15:24

punkie_ napisal/-a:in potem bo pršla naslednič na forum jokat z istim problemom, namest da bi zdej ugotovila, da je bolš da začne s kakšno bolj zanesljivo kontracepcijo. zakaj bi blo vsega konc? naslednji teden ji lahko spet notri spusti pa bo na istem.

Ne bo ji spustil notr, ker sta prekinla... Edino, če bo našla nekega drugega kretena, ki je sposoben tega... Glede zaščite pa... če te kaj podobnega, kot je ta zgodba, zadene, in si potem še cel mesec v skrbeh, te izuči (naj bi te izučilo)...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov