fant obseden z naraščajem!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 26. Okt. 2008 18:19

Meni je že to čudno, da punca ni fantu povedala, da je šla po urgentno tabletko in jo fant že cel teden ves srečen boža po trebuhu.. :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2008 21:14

MsN napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
MsN napisal/-a:....

....

So ljudje, ki ne premorejo niti minimalnega občutka za presojo ljudi in delitev slednjih na dobre in slabe. Resda se lahko človek večkrat opeče in preceni svojo izbiro, ampak če to storiš, napako vsaj popraviš in v takem odnosu ne vztrajaš - ona je enega vlekla 6 let, drugega eno leto. A ni to dovolj dober pokazatelj, da ni vse narobe samo z njenimi partnerji, ampak z njeno izbiro in dejstvom, da ni zmožna oditi mnogo prej? Meni se zdi takšno ravnanje znak, da oseba nima pretirano dobre samopodobe, da je neodločna, da mogoče nima neke vizije s kom in zakaj bo v zvezi, ampak v njej pač vztraja ipd. In ja, zato ni nič kriv partner, on pač vzame, kar dobi, ampak je delno kriva tudi oseba, ki ni zmožna boljših odločitev. Napaka takih ljudi je pogosta ta, da za svoje patološke odnose krivijo druge, v resnici pa levji delež prispevajo sami.

ja, ampak ne moreš rečt da je nekdo kriv da je naletel na takega.Jst take stvari razumem.pač, zaljubljene in ne morejo stran in ene si pri kakšnih ekstra nasilnežih, tudi ne upajo.mojo kolegico so itso obtoževali na tak način, kao reva ker ne upa stran in nesposobna in vse.in je šla stran pa jo je najdu in jo za taprvim vogalom nabunkal ko prasico-pa ne sam enkrat.in kaj bo?še vedno je z njim, čeprov zdej naj bi se popolnoma umiril.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 26. Okt. 2008 21:27

Kako ni kriv? Kaj mu je kdo človeka, s katerim je skupaj, vsilil? Kaj ta oseba ni sposobna razmišljat in precenit nekoga, preden se z njim/njo spusti v zvezo? Misliš, da je res le naključje, da se nekateri kar naprej spuščajo v zveze z ljudmi, ki jih psihično maltretirajo? Ne ni naključje, ampak brezglavost, neumnost, nepremišljenost in nezmožnost realnega presojanja situacij. Veliko manj filmska, romantična razlaga kot "gre se za zaljubljenost" ampak hej, tudi življenje ni romantična drama.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Okt. 2008 21:28

tmis_ napisal/-a:Kako ni kriv? Kaj mu je kdo človeka, s katerim je skupaj, vsilil? Kaj ta oseba ni sposobna razmišljat in precenit nekoga, preden se z njim/njo spusti v zvezo? Misliš, da je res le naključje, da se nekateri kar naprej spuščajo v zveze z ljudmi, ki jih psihično maltretirajo? Ne ni naključje, ampak brezglavost, neumnost, nepremišljenost in nezmožnost realnega presojanja situacij. Veliko manj filmska, romantična razlaga kot "gre se za zaljubljenost" ampak hej, tudi življenje ni romantična drama.

:respekt:

Ostalo bi lahko bolje pojasnil Freud.

p.s.: In pojasnilo 'tako sem zaljubljena' mi ni šlo nikoli prav dobro v račun. Če je to zaljubljenost, potem raje nikoli ne povoham moškega.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2008 21:31

oprosti, ampak se dostkrat šele ščasoma izkaže kakšen človek je kdo.Jst sm bla tud noro zaljubljena v enga tipa in nora naj, sva začela hodt in čez šest mescov je on men pokazu zobe kakšen je v resnici.Prej pa niti enga znaka, vse v najlepšem redu, vse pravljično.Ko sm pa eno narobe zinla sm pa prec dobila okol kepe.Ampak ok, on ni bil slovenc plus to da je udarc vidla policija ki je nedaleč stran v avtu sedela, pa so ga izgnal iz države po moji prijavi.ampak useen, lahko bi bil slovenc in me nebi spustil, tako kot kolegice njen tip ni.
učas ni tko preprosto kukr nekatere mislte, da je.
kok je takih spihičev na svetu, ki ne spustijo ženske stran?Malo morje punce moje.mal se naokol ozrite mal preberte, sploh o tem kako so varne hiše za ženske in otroke polne, pa boste vidl.Država pa kaj nardi, reče mu da se ti ne sme približat na sto metrov, ja waw :roll:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Okt. 2008 21:36

No, *purple*, zdaj si ga usekala čisto mimo. Že to, da poudarjaš, da ni bil Slovenec, je mogoče razumeti čudno.

In ne govorim, da lahko osebo prepoznaš v prvi noči in vedno pravilno presodiš. Ampak hej, avtorica teme je bila v uničujočem odnosu 6 let, v drugem pa eno leto. To pomeni 7 'zapravljenih' psih let. A to pove veliko samo o njenih partnerjih, nič pa o njej? Ne bi rekla.

In potem je res smešno, zakaj imajo nekateri konstantno tako težavne odnosi, spet drugi pa živijo v relativno zdravih zvezah. A so eni magnet za težave ali kako?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Okt. 2008 21:42

*purple* napisal/-a:učas ni tko preprosto kukr nekatere mislte, da je.

Nihče ne trdi, da je preprosto. Ampak obstajajo ženske, ki bi v momentu dale na čevelj tipa, ki mu je proti njeni volji prišlo vanjo, in obstajajo ženske, ki gredo ponovno seksat z njim.
Tukaj ne gre za obsojanje in "krivdo" ženske, ki se spusti v tak odnos, ampak mora pa definitivno razmislit sama o sebi, o samospoštovanju in o tem, kaj od zveze sploh pričakuje, drugače je več kot verjetno, da bo njena naslednja zveza spet čudna.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 26. Okt. 2008 21:48

Življenje je dokaj preprosto če vidiš stvari take, kot v resnici so, ne pa take, kot si želiš da bi bile. Da človeka zares spoznaš šele čez čas je dejstvo, vendar lahko pomembne osebnostne lastnosti ugotoviš razmeroma hitro (seveda, če si sposoben pravilne in REALNE presoje človeka) in se ti z njim ni potrebno poročit, da veš, ali je pošten, moralen, realen...

Poleg tega so zgodbe kot so "skupaj sva bila X let in šele čez XX let je pokazal svoj pravi obraz" golo nakladanje, ker dejstva, da se je tip sedaj pa kar naenkrat izkazal za največjega suroveža ne pripisujem njegovemu brilijantnemu igranju in kruti usodi (spet zelo filmsko) ampak dejstvu, da ga njegova partnerica ni znala (oz. ni želela > zatiskanje oči) pravilno presoditi.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Okt. 2008 21:57

Ja, ampak pr vsem tem je pomembno, zakaj si nekatere konstantno iščejo take partnerje in uničujoče zveze, kljub temu, da se zavedajo tega!? Sj pomojem čist dobr vejo, da njihov partner ni dober za njih, da niso srečne z njim, ampak one enostavno rabjo ta filing in ne morjo stran! To je odvisnost od odnosov, da prov rabš nekoga, ki ti serje po glav in ti daje un občutek ničvrednosti. To pa vse pride iz otroštva, od doma, ponavad zarad okolja, v kakršnem so odraščale, ker so pač kot z otrokom tko delal z njo, al pa oče z mamo. Tko kot sm že rekla, zakaj si ponavad ženske, ki imajo fotre pijance, najdejo partnerje pijance??? Al pa take, ki imajo nasilne fotre, si tud same najdejo nasilneže??? Tak problem izvira že od dolg nazaj in je treba mal drugačn pristop k temu nardit.

Ok, drgač smo čist zalutal s to temo :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2008 23:19

MsN napisal/-a:No, *purple*, zdaj si ga usekala čisto mimo. Že to, da poudarjaš, da ni bil Slovenec, je mogoče razumeti čudno.

In ne govorim, da lahko osebo prepoznaš v prvi noči in vedno pravilno presodiš. Ampak hej, avtorica teme je bila v uničujočem odnosu 6 let, v drugem pa eno leto. To pomeni 7 'zapravljenih' psih let. A to pove veliko samo o njenih partnerjih, nič pa o njej? Ne bi rekla.

In potem je res smešno, zakaj imajo nekateri konstantno tako težavne odnosi, spet drugi pa živijo v relativno zdravih zvezah. A so eni magnet za težave ali kako?

to da ni slovenec je bilo povedano v smislu da so ga izgnali iz države ker ni bil slovenec ker je storil pač tak prekršek.Nimam jst problemov glede nacionalnosti/ras in podobnega.

sicer pa vseenojst ne krivim deklet ker imajo take partnerje oziroma da se drugače izrazim, ker so partnerji taki do njih.če je kje krivda je samo ta, da bi one morale it stran.In ja v žiulenju se ti lohk komot zgodi da določen čas naletavaš na same take bedne ljudi, pa ne sam tipe, na vse ostale tudi.
kaj pa zakaj je bila s prejšnjim šest let pa samo sama ve.dejstvo pa je, da nas ni prašala po tem nasvetu oziroma da mi tukej debatiramo čigava je krivda in čigava ni.pač je bila, usak ma svoje razloge.tebi se mogoče zdi neumno, nekomu se bi mogoče tvoja zveza zdela neumna.
tmis...sem dober primer, da tip ni nikoli prej pokazal kakšne koli smernice nasilja pri ničemer.In ne nisem si zatiskala oči, ker če nekdo nakazuje znake nasilja ali česa podobnega tega ne moreš spregledat, usaj jst ne ki na daleč bežim pred takim folkom.In use je bilo v najlepšem redu, še kregala se skorajda nisva, ko sm pa rekla samo eno besedo v fazi kreganja sem jih pa fasala.In seveda je vse to možno.tko kot lahko zgleda zveza popolnoma srečna in najboljša, pa čez dve leti ugotoviš da te je tip naveliko varal.pa ni skos zatiskanja oči, eni pač znajo skrit in ne pokažejo.Recimo še en moj primer.Če bom nosila kej v sebi in bom slabe volje, ne bo obstajal niti en sam človek na tem svetu, d abi to opazil v primeru če bi se odločila da nihle tega ne opazi.Sicer tega nebi mogla skrivat v nedogled, ampak dan ali dva bi pa skrila stoprocentno uspešno.nekateri pač lahkos krivajo določene zadeve skos in skos..
in če pogledam še jst nazaj, v svoje pretekle tipe lahko rečem, da tud en ni bil niti mal podoben mojemu sedanjemu in vsem pozitivnim stvarem ki jih on ima.skos so ble ene frke.pa ne vem česa bi bla jst kriva.Pač sem se vedno vpičla v take bedake.sicer ni nihče razen zgoraj opisanega bil nasilen al pa kej, so ble pa druge stvari po katerih lahko komot rečem, da niso bili normalni fantje, katere bi jst želela za svoje v prihodnosti, čeprav je bila v tistem momentu to moja največja želja.ko si zaljubljen marsikaj res ne vidiš in ne slišiš, ampak sčasoma se da pa zelo dobro ugotovit kakšen je človek, če sam prej ne pokaže svojega pravega jaza.eni pač rabijo velik časa, drugi manj.ampak ni pa nihče kriv da so oni slabi, kot samo tist ki je slab.

da ženske najdejo partnerje podobne svojim propadlim familijam...že možno...ampak mislm, da je to precej globja stvar katero že sama stroka spihologije težko razvozlja, kaj šele mi tuki gor.vsak človek je unikat in usak misli po svoje.jst nebi nobenga obsojala in krivila zarad tega.sploh tiste ne ki se je zaljubila v fanta, ki jo po celi ulci vleče za lase.srce pač učas ne pozna meja, sam prašanje je kdaj bo glava spoiznala kje so meje.mislm pa da usaka ki ima možnost slej ko prej tako zvezo pusti za sabo.
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 27. Okt. 2008 8:30

levchika napisal/-a:Pozdravljene bejbe!!!

Prosila bivasza kakšenodgovor.

Moja težava je sledeča. Že leto dni prijateljujem z moškim, kateri me razveseljuje in tudi jaz njega zelo in ker sem imela prej zelo teroristično vezo z psihopatom in to 6 let mi je pustilo nekako psihične posledice in s tem je moja odločnost res na psu!! Imam 24 let, pišem diplomo, moj novi ima 33 let in dela v mizarstvu. Poznava se leto dni in tako funkcionirama oziroma me uči, kako da se ne zlomim takoj kadar imam kakšen problem. Ker prejšnja veza me je uničila. Tudi ta novi izvaja name pritisk. On HOČE, ŽELIIII otroka!!!! In to tako goreče, da je pravi ekstrem! A mene je to začelo obremenjevati. Na začetku tega tedna sva imela spolni odnos, jaz ne jem KT tablet in je frajer brez vprašanja spustil v mene. (prej tega ni delal) Valda jaz cela panična, mu nisem povedala in se napotila v lekarno po urgentno tabletko Norlevo, ki mi ni delala nobenih težav, niti slabosti in nič. Pa mi govori, ne mi lagat, če si spila tableto, ne mi lagat, pa vsaki dan tako mu pridejo zvezdice na oči ko me prime za trebuh, pa tak nekakšna sreča v njem. A kaj je bilo včeraj. Nisem se ga otepala, zabičala sem mu naj uporabi metodo umika kot jo je do sedaj VEDNO! In glej ga, neee on spet spusti v mene! Res lepo, na koncu sem bila šokirana in prepričana v to da ga zares zapustim! Ker konec koncev otroka lahko imam kadar hočem, rada pa bi odšla tudi še na kakšno potovanje in si našla primerno službo. Kaj naj storim sedaj, ker mu je včeraj spet prišlo v mene? Naj grem spet v lekarno in uzamem Norlevo in se poigram z zdravjem, pa kolkokrat se lahk sploh uzamejo ker so urgentna kontracepcija??? Sesulo me bo, a njega bom po mojem zapustila. Al kaj počakam na nosečnost pa šus v glavo. Poleg tega še imam pa starše tako konzervativne bolj kot njegove, njegovi so super tako relax, a moji, da jim rečem "noseča sem" glejte kaj bi bilo " KAAAAAJJJJ PRI 47 PA NE BOMMMM BABICAAAAAAA?!!!" in obratno.
:cry: :cry: :cry: :cry:

Hvala za pomoč, edine ste na katere se lahko obrnem.

Lejla

povem ti samo to, da vajina zveza ne bo delovala, ker te on ne spoštuje. spoštovanje je eden izmed temljev trdne zveze. in ti se še sprašuješ, če bi ga zapustila, po tem kar ti je naredil? začni spoštovati samo sebe.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 27. Okt. 2008 10:34

*purple* napisal/-a:tip ni nikoli prej pokazal kakšne koli smernice nasilja pri ničemer.In ne nisem si zatiskala oči, ker če nekdo nakazuje znake nasilja ali česa podobnega tega ne moreš spregledat, usaj jst ne ki na daleč bežim pred takim folkom.

Se ne strinjam. So še drugi znaki (pogledi na svet, reakcije človeka, male kretnje..) ki zelo veliko povejo o človeku samem. Dejstvo, da je tip nasilen ne pokaže le to, da pretepe pol ulice.

Če bi veliko ljudi bolj sprejemalo posledice za svoja dejanja in nehali težke izkušnje pripisovati samo nekim pravljičnim vzrokom bi bili veliko manjkrat "žrtve".

Tule se je tudi zanimivo vprašati zakaj vedno ene in iste ženske naletijo na neke vrste moškega? Zakaj vedno ena izmed mojih prijateljic čudežno "naleti" na prav takega moškega, kot ga je imela v prejšnji, nezdravi zvezi? Že iz takih primerov se jasno in lepo vidi, da ne gre za nobeno naključje, ampak enostavno za dejstvo, da znajo nekateri ljudje dobro presoditi ljudi, drugi pa svojo napačno izbiro partnerja utemeljujejo z nekimi romantičnimi razlagami.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 27. Okt. 2008 11:09

Ok,prvo kot prvo za froca morta bit odločena dva.Sej moj bi ga tud takoj meu,sam k mu je jasno da ni šans da ga mava in vem da mi tega nikol nebi naredu...Mislim kje ma ta tip spoštovanje do svoje punce???Razn če jo ma tok pod kontrolo in se o vsem odloča on in je ne posluša.Zakaj bi mela otroka z njim če veš da bo ta otrok pri tebi nezaželjen.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Okt. 2008 11:14

no.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 27. Okt. 2008 12:14

Jaz se s takim drugič nebi spustila v posteljo, oz. seks. Ampak dobro, po toči zvoniti je prepozno in kaj naj rečem: srečno in držim pesti. Tipu pa brco v rit, ker očitno te ne spoštuje.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov