Fant me noče zmasirati

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Okt. 2008 10:12

Maj ne morem verjet!!

Res...Cilj vsake ženske in vsakega maserja je čimbolj pošlatati osebo, ki se jo masira... Jo čimbolj osvojiti, čimbolj posegati v njene/njegove intimne predele... O moj Bog, ne bit smešni no!

Tamarra*, vpraši tvojo sestrično, če se trudi čimbolj šlatati moške stranke, ko pridejo k njej, pa boš vidla kej ti bo rekla... Če je pa tvoja sestrična bolj pokvarjene narave, pa ni rečeno, da so vsi...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Okt. 2008 10:15

MilkyWay napisal/-a:Maj ne morem verjet!!

Res...Cilj vsake ženske in vsakega maserja je čimbolj pošlatati osebo, ki se jo masira... Jo čimbolj osvojiti, čimbolj posegati v njene/njegove intimne predele... O moj Bog, ne bit smešni no!

Tamarra*, vpraši tvojo sestrično, če se trudi čimbolj šlatati moške stranke, ko pridejo k njej, pa boš vidla kej ti bo rekla... Če je pa tvoja sestrična bolj pokvarjene narave, pa ni rečeno, da so vsi...

Ne govori, da je pokvarjene narave, ne poznaš je, zato ne blebetaj bedarij :wink:
In ne rečem, da je vsaka taka (sem slučajno kje to omenila? :roll: ), se pa najdejo taki osebki.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Okt. 2008 10:16

Tamarra* napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:Maj ne morem verjet!!

Ne govori, da je pokvarjene narave, ne poznaš je, zato ne blebetaj bedarij :wink:
In ne rečem, da je vsaka taka (sem slučajno kje to omenila? :roll: ), se pa najdejo taki osebki.

Ja nevem, od kje tebi potem take predstave?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 28. Okt. 2008 10:17

Tamarra* - No, ampak potem veš, da imajo sami precej profesionalen odnos do stranke... Poleg tega imajo svoje privatno življenje in se verjetno niti nimajo namena spuščat v kakršnekoli avanture v službi. Spet, okej, ne rečem, mogoče se že kje najde kdo (saj veš koliko zgodb obstaja), ampak sama sem z moškimi maserji (mladimi) imela čisto korekten odnos - malo sva se pogovorila, ko sem se jaz hotla pogovarjat, on je masiral (haha - tudi rit :D ) in ko sem hotla biti tiho, sva bila tiho. Tudi svojemu fantu nisem imela namena prepovedovat, ko se je odločil, da gre k maserju (ki je bila potem maserka) - vse skupaj pač obrneva v pozitivo, kar je edino prav.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Okt. 2008 10:22

MilkyWay, enostavno, ne da se mi več. Jaz sem povedala kak jaz vidim te stvari in kakor tudi vem, da so, če ti in še kdo drug misli drugače, pa naj misli. Ne da se mi 100krat istih stvari ponavaljat, pa dopovedovat nečesa :wink:

Pa samo ne mi rečt, da sem to napisala zato, ker nimam več argumentov, bodi prepričana, da jih imam dovolj :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Okt. 2008 10:30

Tamarra* napisal/-a:MilkyWay, enostavno, ne da se mi več. Jaz sem povedala kak jaz vidim te stvari in kakor tudi vem, da so, če ti in še kdo drug misli drugače, pa naj misli. Ne da se mi 100krat istih stvari ponavaljat, pa dopovedovat nečesa :wink:

Ja, ok, js (ena navadna mula) ti ne bo solila pameti, ker itak veš, kako delo maserjev poteka, je tko?

Tamarra* napisal/-a:Pa samo ne mi rečt, da sem to napisala zato, ker nimam več argumentov, bodi prepričana, da jih imam dovolj :)

Verjamem, samo škoda, da nam jih ne poveš...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Okt. 2008 18:43

Tamarra* napisal/-a:oprost, Aloha, ampak zobozdravnik, kirurg in vsi ti ostali imajo dosti višjo izobrazbo kot pa ena maserka, zato ne primerjat profesionalnosti le teh med samo :wink:

Kakšen neverjetno primitiven način razmišljanja. Na živce mi gredo izobrazbeni snobi, ki zaničujejo tiste z nižjo izobrazbo in imajo o njih slabo mnenje. Pa ni ti treba odgovarjat, da nimaš slabega mnenja, ker si s to izjavo o profesionalnosti pokazala vse. A trgovka svojega dela že po defaultu ne jemlje resno, ker ima samo srednjo šolo narejeno? In odnos gostinskega delavca je nujno manj profesionalen od šefovega?

Res čudno, da te tvoje teze ne podprejo podatki o spolnem nadlegovanju, kjer je ponavadi storilec šef, ki bi moral po tvoji logiki bit precej bolj profesionalen od ene uboge tajnice s srednjo administrativno šolo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]