Fant me noče zmasirati

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 26. Okt. 2008 13:36

*lilica* napisal/-a:Ne, njemu masaža ni všeč in noče, da bi šla skupaj, ker noče, da bi njega kdo masiral, ampak jest bi pa rada, da bi on mene.

Tudi jaz ne maram masaže - vsaj masaže hrbta ne (tudi profesionalne ne), ampak ker vem, da jo on obožuje, ga večkrat zmasiram in zanimivo - v masaži uživam. Imam pa prijateljico, ki bi se sama masirala, ampak sama pa niti občutka nima za tak dotik. Tvoj fant pa ne mara ne masaže sebe, niti nima občutka za vse tiste točke.

Mi je pa čudno, da te ne pusti na profesionalno masažo?? Saj ne gre za intimno masažo - gre za tvoje boljše počutje. Velikokrat sem bila na prof. masaži pri različnih maserjih - ampak ne zaradi tega, da bi tam doživljala orgazme, ampak zaradi kasnejšega boljšega počutja. Za samega profesionalnega maserja je pač to čista rutina in naj tvojega fanta ne skrbi, da bi te maser tam spolno napadel, sicer sem pa sama imela veliko več "soočenj" z maserkami kot pa z maserji.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 26. Okt. 2008 14:24

MsN napisal/-a:Ne vem, kako si on predstavlja masažo, ampak kolikor vem, masaža telesa ne posega na intimne predele.

A če imaš (bi imela) ginekologa moškega spola, ti tudi ne bi pustil na preglede, ker bi se dotikal tvojih intimnih predelov?

Eno je erotika, drugo medicina.

se popolnoma strinjam z msn

to isto k da bi ti koplicirala oz.hotla bit zravn k bi mu medicinska sestra brila jajca k bi mel neko operacijo.da se ja neb kej preveč dotaknila oz.premočno kej zagrabla..ne morš no..sploh ne vem zakaj se sploh preganjaš z njim, sam te noče..uredu..boš pa sama poskrbela d te bo kdo drug..jst vem d pr men sploh neb blo debate..d men tip reče ne boš šla,ker je moški...ma ja še uprašala te bom :evil: zanalašč bi šla k moškemu!
Free your mind...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 26. Okt. 2008 18:12

Tamarra* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:WTF je z vami (v 2. osebi govorim, ker vas je tudi na forumu očitno nekaj takih čudakov), ki ste ljubosumni na vsak fizični kontakt "vaše" ženske in drugega moškega?

Tukaj ne gre za ljubosumje, vsaj pri meni ne :) je pač kot nek 'neprijeten občutek' ali kako bi se lahko temu reklo ampak daleč daleč od ljubosumja :wink:

Jst se tud večkrat tko počutim ku ti Tamarra*. In se strinjam z napisanim!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Okt. 2008 19:02

Ja, neprijetnemu občutku ob fizičnem stiku tvojega tipa in druge ženske se reče ljubosumje :) Ampak če se ve bolje počutite, ker temu rečete neprijeten občutek in se s tem izognete priznanju, da ste ljubosumne, izvolite.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 26. Okt. 2008 19:07

jullia_ napisal/-a:Ja, neprijetnemu občutku ob fizičnem stiku tvojega tipa in druge ženske se reče ljubosumje :)

Ni res :wink: dobro vem, kaj je ljubosumje in dobro vem tudi, da v tem ni niti kanček ljubosumja, pa četudi ti trdiš drugače :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 26. Okt. 2008 19:07

Ne. Sam tisti trenutek mi je tak čudn filing, pole gre mimo.
Drgač pa priznam da znam bit gorzno ljubosumna.. kai čmo, tud to je del zveze :P:P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Okt. 2008 19:28

Tamarra* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Ja, neprijetnemu občutku ob fizičnem stiku tvojega tipa in druge ženske se reče ljubosumje :)

Ni res :wink: dobro vem, kaj je ljubosumje in dobro vem tudi, da v tem ni niti kanček ljubosumja, pa četudi ti trdiš drugače :)

Ok, razloži potem, zakaj se čudno počutiš.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 26. Okt. 2008 19:35

Zato, ker tudi 'profesionalne maserke' pecajo okrog in gledajo za zasedenimi moškimi. In čeprav dam jaz roko v ogenj, da bi moj tisti babnici, ki bi ga pecala, povedal kaj ji gre in nič ne bi mel z njo, bi se počutila čudno ker, kaj ga pa ima neka ženska za pecat in gledat :wink: pa še to zdaj nisem razložla, tak da bi lahko bilo iz tega kaj razvidno, pa jebat ga, drugače ne znam :P
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Okt. 2008 19:50

No, tole si skupaj spravila eno tako malo definicijo ljubosumja :lol:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 26. Okt. 2008 19:58

Tamarra* napisal/-a:Zato, ker tudi 'profesionalne maserke' pecajo okrog in gledajo za zasedenimi moškimi.

K frizerki ga pustiš?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 26. Okt. 2008 20:08

^^ Ne, vedno grem z njim :oops: :roll: lol. frizer pa maser pa res ni isto, ne vem kako lahko to sploh primerjaš.

Sicer pa - vsak si misli, kar si hoče. Jaz za sebe vem, da v meni ni niti kančka ljubosumja, če pa ti tega na znaš razumet, pol pač ne :D
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 26. Okt. 2008 20:18

Tamarra* napisal/-a:Zato, ker tudi 'profesionalne maserke' pecajo okrog in gledajo za zasedenimi moškimi. In čeprav dam jaz roko v ogenj, da bi moj tisti babnici, ki bi ga pecala, povedal kaj ji gre in nič ne bi mel z njo, bi se počutila čudno ker, kaj ga pa ima neka ženska za pecat in gledat :wink: pa še to zdaj nisem razložla, tak da bi lahko bilo iz tega kaj razvidno, pa jebat ga, drugače ne znam :P

Neumnost. Če praviš, da maserke čist isto pecajo in gledajo za zasedenimi moškimi kot frizerke, kelnarce, pravnice oz. vse tiste ženske, ki obletavajo zasedene moške, zakaj si potem tako proti temu, da bi fant šel h maserki? Saj ga isto lahko "peca" frizerka ali pa kelnarca v bljižnem lokalu . Veš tud frizerji izvajajo masaže in verjemi, da je masaža lasišča lahko zelo prijetna. Se mi zdi, da ti ne ločiš med maserko in "erotično maserko". :lol: In ja to je čisto isto kot, če bi bilo tvojemu fantu neprijetno, ko greš ti h ginekologu.
In glede na prebrano, mislim da si samo lažeš, da nisi ljubosumna.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 26. Okt. 2008 20:21

Tamarra* napisal/-a:^^ Ne, vedno grem z njim :oops: :roll: lol. frizer pa maser pa res ni isto, ne vem kako lahko to sploh primerjaš.

Ne, frizer in maser res nista isto. Hotla sem samo povedat, da se v obeh primerih med izvajalcem storitve in stranko razvije nek odnos, poleg tega pa v obeh primerih (in še mnogo drugih) lahko naletiš na osebo, ki bo zapeljevala tvojega fanta, ne glede na to, katerega dela telesa se bo dotikala (če sploh).

Če te pa že to skrbi - mu pa zabičaš, da mu dovoliš obisk maserja le, če bo ta moškega spola... Kar bi bilo pa spet eno določeno omejevanje.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 26. Okt. 2008 20:28

lorelaj napisal/-a:Neumnost. Če praviš, da maserke čist isto pecajo in gledajo za zasedenimi moškimi kot frizerke, kelnarce, pravnice oz. vse tiste ženske, ki obletavajo zasedene moške, zakaj si potem tako proti temu, da bi fant šel h maserki? Saj ga isto lahko "peca" frizerka ali pa kelnarca v bljižnem lokalu . Veš tud frizerji izvajajo masaže in verjemi, da je masaža lasišča lahko zelo prijetna. Se mi zdi, da ti ne ločiš med maserko in "erotično maserko". :lol: In ja to je čisto isto kot, če bi bilo tvojemu fantu neprijetno, ko greš ti h ginekologu.
In glede na prebrano, mislim da si samo lažeš, da nisi ljubosumna.

Ne, se ne strinjam. Frizerka ga, glede na to, da recimo, ponavadi v salonu ni samo ena stranka in da se iz ulice vidi v salon ne bo glih osvajala, ker, kaj bi si pa druge stranke mislile. Kelnarcam tudi ne zaupam najbolj, ker vsi vemo, da si ene preveč upajo, ampak hvalabogu v kake take lokale ne hodi. Pri maserki pa je tam uro, dve, koliko pač, sam z njo in lahko ona izkoristi vsako priložnost ki se ji ponudi.
Sicer pa, to je moje osebno mnenje, glede mojega pa tak ne rabim skrbet, ker itak nima neke želje po neki hudi profesionalni masaži :wink:
In še enkrat - v meni ni niti kanček ljubosumja, ker pač nisem tak človek, poleg tega mojega poznam že skoraj tako kot sebe in mu 200% zaupam glede tega :)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 26. Okt. 2008 20:31

Tamarra* napisal/-a:mu 200% zaupam glede tega :)

Če mu toliko zaupaš, potem maserka sploh ne bi bila problem, kajti tudi če bi že rinila vanj, bi jo skenslal. Se ti ne zdi? :wink:

Sicer pa ne razumem, zakaj ti ne dovoli. Niti ne bom nikoli razumela takšne prepovedi v zvezi. Pa saj ne iščeš erotične masaže, ampak samo eno sprostitev, ki ni popolnoma nič škodljiva.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov