Fant me noče zmasirati

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 25. Okt. 2008 19:32

Da bi js mojemu fantu prepovedala it maserki, mi niti na kraj pameti ne pade... Ma dejte no... Če jo ni fant pripravljen malo zmasirat (ali pa obratno), ji/mu pusti vsaj obisk profesionalnega maserja! In koga briga al bo to moški al ženska, važno d ji/mu privoščiš, da malo uživa :roll: ...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 25. Okt. 2008 20:32

Js bi na tvojem mestu šla k maserju / maserski. :) Moj je pa drugač ful priden glede tega. Že ko sva se spoznala me je zmasiru (hihi), včasih mu mal zatežim, da bi me lahko spet kej in me (skor vedno) in glih danes sem bila spet deležna ene masažice. :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Okt. 2008 20:43

Če ne bo hujšega ... :roll: :stupid:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 25. Okt. 2008 22:23

ni nam za masirat,ker se nam zdi da ne znamo..drugače pa si zahtevna ja
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 26. Okt. 2008 10:24

Hja, ampak če je zahtevna (meni se sicer zdi, da ni) in je njen tip noče zmasirat, naj vsaj ne bo tak težak, da je "ne pusti" k maserju.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 26. Okt. 2008 10:48

Po mojem res misli, da ne zna masirat pa te zato noče pa verjetno se mu tud kdaj pa kdaj ne da. Ne razumem pa zakaj te ne pusti k maserju. Sej to nič takega ni pa še full je fajn :) Jaz bi si kar privoščla na tvojem mestu pa šla k maserki. Men moj tud reče ponavadi, da se mu ne da... sej se men tud ne da zmeraj, sam sma ponavadi tak zmenjena da vrnema uslugo en drugemu, tak da najprej jaz njega zmasiram pol pa on mene al pa obratno... pa sva oba zadovoljna.
Yada, yada, yada...
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 26. Okt. 2008 11:48

*lilica* napisal/-a:
small_star napisal/-a:Hm... Mogoče poskusiš s to finto, da te poboža po hrbtu (oz. kjer si želiš, da te zmasira). In ko bo v akciji, rečeš: lahko malo bol pritisneš... Ni treba, da si toliko nežen. Če pa se že odločaš za maserja, mu rajši reči, da greš k maserki. Ker tudi ženske masiramo :). Da greš k istemu spolu (ženski). Ali pa mu predlagaj masažo v dvoje, da gresta oba. Tam pa bosta skupaj in ne bo mogel bit ljubosumen, ker bosta v istem prostoru.

Ne, njemu masaža ni všeč in noče, da bi šla skupaj, ker noče, da bi njega kdo masiral, ampak jest bi pa rada, da bi on mene.
In sej me včasih boža, ko pa rečem, dej me mal zmasiraj pa ponavadi ene dvakrat potegne pa je to to. Če pa rečem, da bi jest to dl ene 15 minut vsaj pa reče a tooooolk.

Isti je moj... z njem sm 4 leta pa mi ga ni uspel prepričat tko da kr pozab... pa pejt kdaj na masažo. Sej mu ne rabiš povedat. Naj bo to tvoja mala skrivnost...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Okt. 2008 11:53

shtrukeljchek napisal/-a:.. pa pejt kdaj na masažo. Sej mu ne rabiš povedat. Naj bo to tvoja mala skrivnost...

Oh, kako zelo cosmo. Tvoja majhna skrivnost. Iiii.

Kakšna skrivnost neki, najprej je treba razčistiti s fantom. Kaj se to pravi, da omejuje žensko in ji ne pusti na profesionalno masažo? A potem tudi v savno ne sme, ker so tam nagci? In na kopališče le z njim, da ne gleda drugih tipov v izbokline na kopalkah?

To je posesivno in patetično. Res super zaupanje, če ga zmoti že obisk masaže. Kako belo glede šele, če gre sama okoli hiše - lahko nabaše na soseda in ga prevara
:roll: :)
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 26. Okt. 2008 12:05

Se strinjam z MsN, kakšna skrivnost neki, treba je razčistit s fantom, da je masaža čist normalna stvar.

Al pa v skrajni fazi pustit tipa, če je preveč posesiven.Ampak to je skrajni ukrep.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 26. Okt. 2008 12:31

Ja, sej on pravi, da če bi me masirala ženska, da nima nič proti, da če bi me pa moški, ga pa to moti, ker bi se me pač dotikal in bi zato želel biti zravn.
Ampak potem rajši ne grem, kot pa da me nekdo masira, moj pa sedi zravn in gleda.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Okt. 2008 12:33

*lilica*, posesivnost, da ni večje. A profesionalna masaža mogoče pomeni erotično masažo? Niti ne. Dotiki pri masaži so vse kaj drugega kot dotiki, ki bi jih lahko bila deležna od moškega kot takega, če bi šlo za neko intimnost.

Meni se zdi to izjemno neumno od partnerja. Najprej postavi take omejitve, potem še kakšno in evo ga, si njegova ujetnica, ker on misli, da se nekaj ne spodobi, ni lepo ipd. Oprosti, ampak tole je res zaplankano :roll:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 26. Okt. 2008 12:50

Pa sej to sem mu razložila, da ne masirajo kar tako, da bi te šlatali po intimnih predelih pa pravi, da vse potega zelo blizu.
Sm rekla, da tud če bi me maser kam tko prjel, bi mu že povedala, če mi ne bi bilo všeč.

No, sej se bova pogovorla, tko kt sva se še zmerej pa bo.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Okt. 2008 13:07

Ne vem, kako si on predstavlja masažo, ampak kolikor vem, masaža telesa ne posega na intimne predele.

A če imaš (bi imela) ginekologa moškega spola, ti tudi ne bi pustil na preglede, ker bi se dotikal tvojih intimnih predelov?

Eno je erotika, drugo medicina.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 26. Okt. 2008 13:32

*lilica* napisal/-a:Ja, sej on pravi, da če bi me masirala ženska, da nima nič proti, da če bi me pa moški, ga pa to moti, ker bi se me pač dotikal in bi zato želel biti zravn.
Ampak potem rajši ne grem, kot pa da me nekdo masira, moj pa sedi zravn in gleda.

Povej mu, da se maser na masaži ženske ne dotika po intimnih delih (dojke, lulika).Rit ponavadi zmasirajo, vendar profesionalno. Masaža ni šlatanje.

Kaj pa če boš zbolela, pa boš morala v bolnišnico in te bom tam pregledal kak moški zdravnik? A bo fant hotel biti zraven, češ, drugi moški se te nima kaj dotikati? Res se mi zdi, da imaš nekoliko preveč posesivenga fanta.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 26. Okt. 2008 13:33

Eni tipčki so pa res smešni očitno...Moj obožuje masaže, ampak jaz njega ne masiram - 1. se mi ne da, 2. ne znam masirat tko k je treba; In mu z največjim veseljem plačam masažu u salonu oz. kšnmu wellness centru. In je volk sit in koza cela. Pa še posebej naročim da nej bo ženska maserka :D
Bi mu blo čudno če bi ga tip masiru...
Za avtorico teme pa predlagam rešitev: ko greš na masažo pač naj te ženska masira, če je tvoj tip ljubosumen...pa bo

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov