fant in sms-si

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jul. 2010 7:51

xxxm46 napisal/-a: kar mi pa ni jasno, ker prebral ga je itak takoj ko ga je dobil ali pa usaj ko se je zbudil zjutraj (če je že spal slučajno takrat) in ne vem zakaj ne more odgovorit takoj ko prebere,eh.......brezveze.
)

Nekaterim cilj dneva ni dobiti sms od partnerja, o tem ne razmišljajo celo noč (ali bo sms poslal ali ne) ter zjutraj, ko se zbudijo, ne hitijo odgovarjati na sporočila, ampak gredo umit zobe, popit kavo ter živijo svoje življenje.
Sporočilo neke dečve jim je postranska stvar, in fajn bi bilo, če bi ti tud tko na to gledala....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 08. Jul. 2010 7:58

Delusional a veš, da maš mal bolne izjave.

xxxm46 tudi jaz ponoči ne odgovarjam na sporočila.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jul. 2010 8:03

sanjaanja napisal/-a:Delusional a veš, da maš mal bolne izjave.

Men se pa zdi, da je v tej temi kar fajn napisala....še posebej tist del o "varanju" - sicer precej direktno, ampak smiselno.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 08. Jul. 2010 8:06

Barbi mislem glede tega, da vse, ki varajo imajo ločene starše in že ti imajo otroke z nekimi poročenimi,... pač tko neureje družine po njeno. Jaz poznam dve punci, ki imata razmerje s poročenim moškim pa nobena ne izhaja iz ločene družine, ampak celo iz precej ugledne in zraven še krščanske družine. Tako da tega razloga res ne vidim.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jul. 2010 8:26

sanjaanja napisal/-a: ugledne in zraven še krščanske družine.

Vidim ga jst :P In take družine so najhujše...

OT ampak vseeno zanimivo mnenje:

Mnenje enega moškega, zakaj določene ženske privlačijo samo poročeni....
"Poročeni moški smo dosti bolj sproščeni, ker vemo, da imamo doma eno, ki nas čaka, pere, lika, kuha... V nova poznanstva se ne spuščamo z nekimi resnimi nameni, zato smo ljubki, zabavni in zaradi tega zanimivi. Poleg tega znamo lagat in nam lagat ni težko, ker smo si izkušnje pridobili v zakonu, ko smo vsa ta leta lagali ženi. Pritegnemo pa ponavadi plitke in nesamozavestne ženske, ki se jih kasneje na lahek način rešimo.
Zakaj plitve in nesamozavestne? Zato, ker so si pripravljene deliti moškega še drugimi ženskami. Malo je takšnih, ki se zmorejo za moškega boriti iz dneva v dan in mu dokazovati svojo pripadnost."
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 08. Jul. 2010 8:32

No hočem reči, da ločena družina ni nujno slaba in je lahko tudi boljša od krščanske, čeprav delusional neprestano pljuva po razpadlih družinah in kakšne travme naj bi imeli otroci iz teh družin.

Barbi a pa misliš, da ima moški ženo samo zato, da mu kaha, pere in lika? Jaz mislim, da ne, in da so to plitvi in nesamozavestni moški.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2010 8:35

OT: glede na to mnenje poročenega moškega....ni čudno da je toliko propadlih zakonov!!! :flop:
Ne zna noben cenit tega kar ima? Vsi bi se samo še zabavali in fajn meli....daleč od kake odgovornosti in spoštovanja. Meni gre na bruhanje ob takem branju!!! :rofl:

Žalostno!
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 08. Jul. 2010 9:26

res ste malo zasli, ampak moram se jaz mal oOT-jat :)

nikakor ne zagovrajam seksa z zasedenimi ali porocenimi moskimi, e pa ze pride do tega, pa se vedno mislim in vedno bom, da je vecji del krivde v kateremkoli primeru pripisan moskemu. on je vezan, on vara in ne dekle, ki se z njim spusti v spolnost.

pa ne govorim tega zato, ker sem sama to pocela, ampak na splosno. najveckrat tudi dekle, ki je z zasedenim moskim, niti ne ve, da je zaseden, dokler ji tega ne pove. pri meni je bilo tako, da sem se dobivala z nekom za non-obligatd sex vsake tolk casa, vedno zunaj. enkrat pa me je povabil v stanovanje njegove mame in na omarici zagledam sliko z njegove poroke....

vsaka situacija je situaija zase in nekaj posplosevat, zakaj se kdo v akj takega spusti, je brezveze. vsak ve, zakaj je to naredil, vsak ve, da je to narobe, vsak se sam odloci, ali bo s tem prenehal ali ne ...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 08. Jul. 2010 9:54

v-e-s-n-a napisal/-a:OT: glede na to mnenje poročenega moškega....ni čudno da je toliko propadlih zakonov!!! :flop:
Ne zna noben cenit tega kar ima? Vsi bi se samo še zabavali in fajn meli....daleč od kake odgovornosti in spoštovanja. Meni gre na bruhanje ob takem branju!!! :rofl:

Žalostno!

Podpis. Res je.

S *frisko* se pa tudi strinjam. On je v vezi in ne ona.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 08. Jul. 2010 10:11

v-e-s-n-a napisal/-a:OT: glede na to mnenje poročenega moškega....ni čudno da je toliko propadlih zakonov!!! :flop:

Žalostno!

Sej si je tudi ženska izbrala takega, ki je brez odgovornosti in spoštovanja. Kakor si boš postlal, tako boš spal.
Sploh pa daleč od tega, da bi bili vsi ljudje brez odgovornosti in spoštovanja-ampak na tebi pa je,da najdeš takega partnerja, ki ti bi to dvoje sposoben nudit.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 08. Jul. 2010 10:27

^^
In tebi je tvoj dal garancijo, da te ne bo nikoli prevaral?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 08. Jul. 2010 10:41

Njegovo obnašanje do mene je zelo velik pokazatelj tega,da me najverjetneje ne bo. Sigurna ne morem bit nikoli, bom pa prekleto pazila na to, da izberem takega tipa, pri katerem bom zelo prepričana, da o meni na takšen način:
Poleg tega znamo lagat in nam lagat ni težko, ker smo si izkušnje pridobili v zakonu, ko smo vsa ta leta lagali ženi.

ne bo nikoli govoril.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2010 10:42

Garancije za to nikoli ni....vem pa, da če me bo kdaj prevaral oz. bo hotel biti z drugo, mi bo to povedal, in bova šla narazen. Tako kot bom jaz povedala njemu, če ga bom prevarala oz. bom želela biti z drugim... Zakaj bi bil z nekom, če ti ni do njega...Samo zato ker veš da boš mel doma oprano, pospravljno in skuhano??? Meni je to bolano!!! Ampak ja....taki obstajajo in meni gre na bruhanje ob takih.

Vem vsaj toliko, da ni tak tip fanta, ki bi me imel samo zato, da bi mu kuhala, prala, pospravljala ipd. Ker mu tega ne delam, pa sva skupaj že več let ...
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 08. Jul. 2010 11:06

Jst pa sam pravim, da ne bodi tako sveto prepričana, da ti bo povedu. Niso to enostavne stvari, kot da rečeš, ej bil sem s kolegom na pjači. Žal.

In tud po parih letih lahko ugotoviš, kak glumac zna bit tip. Ne trdim, da je tvoj tak, daleč od tega, samo da jst enostavno nisem več tok sveto prepričana, da neeee moj pa tega neb naredu, neeee moj bi pa men povedu. Na-a! Izkušnje delajo svoje :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Jul. 2010 11:07

Mislm, da ste se preveč zapičle v tisti del, kjer je "ena doma in pere, lika, kuha za tipa"; ampak sej piše, da so ravno zarad tega bolj sproščeni, kar pomeni, da niso "na preži" za morebitnimi novimi puncami, kar dela človeka še bolj zanimivega, privlačnega (sproščenost).
Pa to ne pomeni, da opravičujem tako početje, sam zdi se mi, da ste nekatere mal narobe razumele; kompleksi zarad gospodinjenja, al kako?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov