fant in sms-si
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 252 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
mislim da ga bos tko al tako izgubila... oz tole kar razlagas nima sploooohnekr prihodnosti...xxxm46 napisal/-a:Nesanica napisal/-a:predlagam sledeče:
Dragi -po tehtnem dvodnevnem premisleku sem se odločila da me nisi vreden. Vseeno ti dajem šanso da se potrudiš in me dobiš nazaj. Ni ti potrebno odpisati - sploh glede na to da sovražiš smse - lahko mi enostavno pokažeš da si želiš biti z menoj. Pogrešam te! Cmok!'
tole mu bi pa zlo rada napisala res..sam me je zlo strah, ker ga res ne bi rada zgubila
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
schpeltza napisal/-a:mislim da ga bos tko al tako izgubila... oz tole kar razlagas nima sploooohnekr prihodnosti...xxxm46 napisal/-a:Nesanica napisal/-a:predlagam sledeče:
Dragi -po tehtnem dvodnevnem premisleku sem se odločila da me nisi vreden. Vseeno ti dajem šanso da se potrudiš in me dobiš nazaj. Ni ti potrebno odpisati - sploh glede na to da sovražiš smse - lahko mi enostavno pokažeš da si želiš biti z menoj. Pogrešam te! Cmok!'
tole mu bi pa zlo rada napisala res..sam me je zlo strah, ker ga res ne bi rada zgubila
sj maš prav ja... tole res nikamor ne vodi, bolš zdej zvedet "resnico", kot pa si še naprej ustvarjat neko upanje, če tut pol ne bo nič drugače.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Ta je pa že mal čudna, da sprašujejš kaj fantu napisat v sms. Meni se zdi, da ta fant še ni za resno vezo. Drugače pa pomoje večina fantov ne mara pošiljat smse. Tudi kličejo ne vsi. Moj bivši je poklical samo konec tedna, da sva se zmenila kdaj se dobiva, drugače sploh ni maral govorit po telefonu. Zdajšnji npr. pa me pokliče vsak drugi dan, da malo poklepetava.
Nivea
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Mah, napiš kej v stilu.....dolžna sem ti še en blow job....vabljen.....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
piQoLina - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2008
najbolš je da ti tega fantiča kr lepo pozabiš.. sej vem da ni lahko, ampak ne pusti se da te tako nekdo zajebava.
jst pa se z mojim čujem vsak dan.. bi mi blo kr čudno če se nebi čula po dva dneva...
jst pa se z mojim čujem vsak dan.. bi mi blo kr čudno če se nebi čula po dva dneva...
life is too short to worry about stupid things.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
ne vem, po njegovih besedah sodeč mu je nekaj do mene (glede na to ka mi je govoril, pa rekel da NE laže), dejanja kažejo pa drugo. sicer ne vem, če mu res nebi bilo NIČ do mene mi verjetno nebi več odgovarjal,mi ne bi dal še ene šanse da poskusma...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
xxxm46 napisal/-a:ne vem, po njegovih besedah sodeč mu je nekaj do mene (glede na to ka mi je govoril, pa rekel da NE laže), dejanja kažejo pa drugo. sicer ne vem, če mu res nebi bilo NIČ do mene mi verjetno nebi več odgovarjal,mi ne bi dal še ene šanse da poskusma...
Jaz bi ti predlagala, da ga vprašaš, kaj hoče od tebe oziroma vajine "zveze"... Ker vrjemi, če boš njegova punca samo takrat, ko bo njemu dolglčas, potem si na boljšem brez njega... Ker sori ampak tale vajina "zveza" zame ni nič...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Prvi neprebran prispevek • 252 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov