fant in sms-si
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Se strinjam s Kiko. Nekaj šaljivega + brez vprašanj. Samo, ne bit presenečena, če ti ne bo odpisal.
Btw, nisem ravno zagovornica nonstop pisanja smsov in klicarjenja na pet minut, ampak da se pa dva dni ne slišita, se mi zdi pa malo nenavadno.
Btw, nisem ravno zagovornica nonstop pisanja smsov in klicarjenja na pet minut, ampak da se pa dva dni ne slišita, se mi zdi pa malo nenavadno.
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
2 dni se nisma slišala ja, ker sem si rekla da mu res nebom več skos pisala. on pa men itak nikol ni prvi poslal sms-a, vedno sem bla js tisti "pobudnik." fora je pa v tem da mi je reku da ti sms-s oz. "teženje" da je to preveč zanjega, pa da je konc zdej... ampak sm sma se pol pogovorila da mi je dau zadno šanso (sej ni to edini razlog tega, ampak to da se premal vidima,mu rečem da nj pride po mene pa da lahka grema kam vn, ampak noče oz. vedno reče ne, ker že itak kao ve da nikamor nebi mogla it..pa sm mu predlagala kino, kako pijačko itd. pač da bi bla sama,ampak ne...)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
xxxm46...
kar se tiče sms-ov:
nekateri pač ne pišejo sporočil. Rajši punco recimo pokličejo, da ji slišijo glas in sms-i se nekaterim zdijo zelo neosebni. Eden takih je tudi moj dragi...Pač ne piše sporočil. Na začetku mi je bilo malo čudno, potem pa se navadiš. Rajši me pokliče, občasno pa napiše tudi kak sms.
Kar se pa tiče vaju, pa se mi zdi, da niso samo sms-i glavni problem.
Da noče prit do tebe in it s tabo sam v kino, na pijačo Verjetno je to večji problem kot ne pisanje smsov ane....pošteno se pogovori z njim. Da sploh ugotoviš kam pes taco moli.
kar se tiče sms-ov:
nekateri pač ne pišejo sporočil. Rajši punco recimo pokličejo, da ji slišijo glas in sms-i se nekaterim zdijo zelo neosebni. Eden takih je tudi moj dragi...Pač ne piše sporočil. Na začetku mi je bilo malo čudno, potem pa se navadiš. Rajši me pokliče, občasno pa napiše tudi kak sms.
Kar se pa tiče vaju, pa se mi zdi, da niso samo sms-i glavni problem.
Da noče prit do tebe in it s tabo sam v kino, na pijačo Verjetno je to večji problem kot ne pisanje smsov ane....pošteno se pogovori z njim. Da sploh ugotoviš kam pes taco moli.
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
^^ se strinjam, tole s kinom je malo čudno. Nikoli ni pobudnik smsov? Ne vem, pri meni bi bil to znak, da je tip zgubil zanimanje ..
Ampak da se vrnem k temi, tudi jaz bi mu poslala kaj šaljivega ali pa kaj zanimivega kar se ti je zgodilo čez dan
Ampak da se vrnem k temi, tudi jaz bi mu poslala kaj šaljivega ali pa kaj zanimivega kar se ti je zgodilo čez dan
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kok smo pa stari, 13? Kao konc zarad SMSov? Ajme..xxxm46 napisal/-a:fora je pa v tem da mi je reku da ti sms-s oz. "teženje" da je to preveč zanjega, pa da je konc zdej...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
pa kaj ta tip je res tak noro dober al ti jo je takrat pri tebi tak dobro polizal al kaj je vzrok, da tak vztrajaš z njim?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- xxxm46
- Sramežljivka
ubistvu, sej on bi prišu, ampak takrat ko sm sama doma, to pa ni lih pogosto. zato sm mu pač rekla da grema kam vn. ok, če bi se mu šlo samo za seks bi štekala, ampak mi je vedno reku da ne, zato ne vem v čem je problem. glede kina mi je reku da tam se ne morš "spoznat".
izgubil zanimanje?ne vem,ker pomojem da bi me začel ignorirat, al pa mi nebi odgovarjal na sms-e. pa ko je reku da je konec zdej,pa sm mu rekla za eno šanso še,da vidima kk bo, bi pomojem tut reku da je dokončno konec.
ubistvu govori mi eno, dela pa drugo, in js ga sploh ne razumem več.
in ja men osebno je tip res noro dober, pač sm zalublena (pa tut polizu mi jo je noro dobr ) in vem da bi blo verjetno najbolš da ga skenslam (kot mi je usak do zdej reku, da je to res najbol pametno), sam ne morem no...2 tedna še mislim počakat,dokler ne grem na morje, pol je pa res konec če nebo nič.
izgubil zanimanje?ne vem,ker pomojem da bi me začel ignorirat, al pa mi nebi odgovarjal na sms-e. pa ko je reku da je konec zdej,pa sm mu rekla za eno šanso še,da vidima kk bo, bi pomojem tut reku da je dokončno konec.
ubistvu govori mi eno, dela pa drugo, in js ga sploh ne razumem več.
in ja men osebno je tip res noro dober, pač sm zalublena (pa tut polizu mi jo je noro dobr ) in vem da bi blo verjetno najbolš da ga skenslam (kot mi je usak do zdej reku, da je to res najbol pametno), sam ne morem no...2 tedna še mislim počakat,dokler ne grem na morje, pol je pa res konec če nebo nič.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
predlagam sledeče:
Dragi -po tehtnem dvodnevnem premisleku sem se odločila da me nisi vreden. Vseeno ti dajem šanso da se potrudiš in me dobiš nazaj. Ni ti potrebno odpisati - sploh glede na to da sovražiš smse - lahko mi enostavno pokažeš da si želiš biti z menoj. Pogrešam te! Cmok!'
Dragi -po tehtnem dvodnevnem premisleku sem se odločila da me nisi vreden. Vseeno ti dajem šanso da se potrudiš in me dobiš nazaj. Ni ti potrebno odpisati - sploh glede na to da sovražiš smse - lahko mi enostavno pokažeš da si želiš biti z menoj. Pogrešam te! Cmok!'
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Samo zato, ker te dokončno ne skensla, še ne pomeni, da mu neki ful pomeniš. Še vedno mu nudiš določene ugodnosti kot naprimer pozornost in nekega dne mogoče še kej seksa.
Pri takih šibkih zvezah kot je vajina se mi zdi nesmiselno karkoli svetovat, ker je itak vse skupaj že tako ali tako obsojeno na propad in kakršenkoli predlog ne bo pomagal, ker te tip enostavno ne vidi kot kandidatko za resno zvezo.
- xxxm46
- Sramežljivka
Nesanica napisal/-a:predlagam sledeče:
tole mu bi pa zlo rada napisala res..sam me je zlo strah, ker ga res ne bi rada zgubila
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
to je povabilo na f**. ti mu ga pa še potegnit nočeš
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
o kristus, še vedno se ni nič premaknilo.
ni čudno da tip ni zainteresiran. to je res too much.
ni čudno da tip ni zainteresiran. to je res too much.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov