Fant in presenečenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Se strinjam s Claire.
In kar ti manjka, boš začela iskat drugje. Posledično boš dobivala znake pozornosti (sicer od drugih moških, tvoj tega ne "uporablja"), ki ti bodo vedno manj "odveč" oziroma ti bodo pasali. Ker ti bo to v vezi manjkalo, nekdo drug te bo pa zasipal s tem, se boš zaljubila. Nadaljevanje sledi
In kar ti manjka, boš začela iskat drugje. Posledično boš dobivala znake pozornosti (sicer od drugih moških, tvoj tega ne "uporablja"), ki ti bodo vedno manj "odveč" oziroma ti bodo pasali. Ker ti bo to v vezi manjkalo, nekdo drug te bo pa zasipal s tem, se boš zaljubila. Nadaljevanje sledi
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Že res, sam nočeš ravno pokvarit dneva 15 letnici .
Mislim da pa vseeno ni tako hudo, mislim da bi se še vseeno morala pogovoriti...lahko pa narediš klasično žensko foro, da mu podtakneš idejo da bo on mislil kot da se jo je on spomnil .
Mislim da pa vseeno ni tako hudo, mislim da bi se še vseeno morala pogovoriti...lahko pa narediš klasično žensko foro, da mu podtakneš idejo da bo on mislil kot da se jo je on spomnil .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Točno to. Ona je stara 15 let. Ne bi rekla da bi bila vsaj 5 let starejša. Ampak to je še otrok, pubertetnica, ni še formirana osebnost. Fant je pa star 18, lahko da res ne čuti potrebe, da ji karkoli izkazuje, lahko da se mu zdi poraba denarja za te namene neumna, ker gre raje na ročni fuzbal in pir s kolegi itd....
Ampak meni še vedno ne gre v račun, da se je sprijaznila, da darila na RD ne dobi, s tem da kar tako malih darilc ne dobiva, pa ne.
Ampak meni še vedno ne gre v račun, da se je sprijaznila, da darila na RD ne dobi, s tem da kar tako malih darilc ne dobiva, pa ne.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz se strinjam z *malo* in barbie.
Bolj kot boš fanta hotela spremenit glede tega, bolj ko mu boš govorila naj kdaj kaj lepega naredi zate, naj te kdaj preseneti...se pravi, po njegovo: bolj kot mu boš "težila" večja bo verjetnost, da on takih stvari sploh ne bo naredil. Ker mu ti "težiš" in ker očitno ni romantik. In boš s tem pri njem obudila samo še večjo kontro. In na koncu, bo na vrsto prišel princip...
in ti sploh ničesar več ne boš mogla dosečt. Sprijazni se z njim kot je. Ali pa najdi takega, ki te bo zasipaval s pozornostmi in majhnimi darilci (ki pa zdaleč še niso vse, da ti bo človek z njimi povedal, koliko mu pomeniš).
Bolj kot boš fanta hotela spremenit glede tega, bolj ko mu boš govorila naj kdaj kaj lepega naredi zate, naj te kdaj preseneti...se pravi, po njegovo: bolj kot mu boš "težila" večja bo verjetnost, da on takih stvari sploh ne bo naredil. Ker mu ti "težiš" in ker očitno ni romantik. In boš s tem pri njem obudila samo še večjo kontro. In na koncu, bo na vrsto prišel princip...
in ti sploh ničesar več ne boš mogla dosečt. Sprijazni se z njim kot je. Ali pa najdi takega, ki te bo zasipaval s pozornostmi in majhnimi darilci (ki pa zdaleč še niso vse, da ti bo človek z njimi povedal, koliko mu pomeniš).
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Tearjerker napisal/-a:Ampak meni še vedno ne gre v račun, da se je sprijaznila, da darila na RD ne dobi, s tem da kar tako malih darilc ne dobiva, pa ne.
Ja, to je mal čudno... pa tud če tko pogledaš, kaj pa lahko polnoletni človek eni punčki za 15. rojstni dan podari mislim, meni se zdi bolj primerno, da bi starši za kup 14- do 15-letnic organizirali zabavo, kjer bi se afnale z Winksicami al kaj so že Heh, sori, sam meni se zdi že cela situacija čudna, da bi en študent otroku govoril, da ga ljubi pa mu puščal listke okoli Mogoče pač nista za skupaj že glede let in načina razmišljanja
V vsakem primeru se pa takih stvari ponavadi ne da na silo doseči, vsaj meni ne bi toliko pomenilo, če bi mu morala vse sama naročat in opisovat, kaj naj naredi
- BeautifulGirl2 :*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2011
- Kraj: Velenje
slovenc79 napisal/-a:Poskusi ga ti enkrat presenetiti če je v redu fant ti bo zagotovo želel nekako vrnit včasih je treba porinit da vžge...
Sej sm že poizkusla, pa ne gre tut če porivam tk močno.
Kar te ne ubije, te definitivno naredi bolj močnega
- Sramežljivka
v-e-s-n-a napisal/-a:ampak da ti pa za RD nič ne podari?
pah.. sej se je to itak sam enkrat zgodilo, ker sva pa le šele eno leto in pol skupi.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Sam enkrat? Ja rojstni dan imaš pa 10krat na let .
Ni ti še nikoli podaril darila za rojstni dan hočeš reči?
To zame sploh ni sprejemljivo. Pa ne mislim s tem, da mi more ne vem kaj kupiti, dovolj je da preživiva dan skupaj, greva kam, mi da kakšno malenkost.
Z bivšim sva bila 1 mesec skupaj (jaz 19, on 20) in mi je kupil za rojstni dan lepo darilo (vidu, da si nohte ful rihtam in mi je kupil komplet kvalitetnih lakcev). S prvim fantom je bilo isto (isti mesec sva začela hoditi kot z zgoraj omenjenim).. Kupil eno malenkost za daril in mi naredil nepozaben večer.
Res nesprejemljivo, da ti nič ni dal za rojstni dan, ti mu pa skos nekaj kupuješ..
To zame sploh ni sprejemljivo. Pa ne mislim s tem, da mi more ne vem kaj kupiti, dovolj je da preživiva dan skupaj, greva kam, mi da kakšno malenkost.
Z bivšim sva bila 1 mesec skupaj (jaz 19, on 20) in mi je kupil za rojstni dan lepo darilo (vidu, da si nohte ful rihtam in mi je kupil komplet kvalitetnih lakcev). S prvim fantom je bilo isto (isti mesec sva začela hoditi kot z zgoraj omenjenim).. Kupil eno malenkost za daril in mi naredil nepozaben večer.
Res nesprejemljivo, da ti nič ni dal za rojstni dan, ti mu pa skos nekaj kupuješ..
A goal without a plan is just a wish.
- Sramežljivka
Ajča napisal/-a:Sam enkrat? Ja rojstni dan imaš pa 10krat na let .
Oh, Ajča. Neki takega js skos pravim.
Nekak, si želim sam ene male pozornosti. Ne tega, da bi si želela neki ful dragega.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ti hočeš presenečenja, on to ve in ravno zaradi tega, ker ve, da ti nekaj pričakuješ in s tem pritiskaš nanj, ti tega ne bo dal. Ker potem to ni več presenečenje
In s tem, ko skos nekaj pričakuješ njega bolj in bolj odrivaš stran. Namesto da bi ga sprejela takšnega kot je. Da pač on ni romatik, da on ne obdaruje zdarilci, čokoladicami ipd.
Glede darila za RD bi ga pa tudi mene zanimalo, zakaj ti ga ne kupi? Pa za Božič? Tudi nič? Meni to čudno...
In s tem, ko skos nekaj pričakuješ njega bolj in bolj odrivaš stran. Namesto da bi ga sprejela takšnega kot je. Da pač on ni romatik, da on ne obdaruje zdarilci, čokoladicami ipd.
Glede darila za RD bi ga pa tudi mene zanimalo, zakaj ti ga ne kupi? Pa za Božič? Tudi nič? Meni to čudno...
- Sramežljivka
v-e-s-n-a napisal/-a:Ti hočeš presenečenja, on to ve in ravno zaradi tega, ker ve, da ti nekaj pričakuješ in s tem pritiskaš nanj, ti tega ne bo dal. Ker potem to ni več presenečenje
Mah.. zakaj bi mi pa za božič, pač itak ni tak, ker če mi že za rd ne zka, da fak bi mi pa pol za božič (:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov