Fant in presenečenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BeautifulGirl2 :*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2011
- Kraj: Velenje
v-e-s-n-a napisal/-a:^^ taki verjetno vejo samo, da imajo radi sebe in žur.
Ma sej so res leta tuki, ampak k drgač je pa tak ful prjazn pa me ma res ful rad.
Kar te ne ubije, te definitivno naredi bolj močnega
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
ja ful je prijazen, ampak mu ne pade na pamet ti kupit darilo za rojstni dan (!!!), za novo leto, za tretjo sredo v juniju, za polletnico ko sta prvič psa peljala na sprehod, itd...
Neki je, da bi imela ti res nevemkakšne hude želje po pozornosti, ala "lubibubi me noče dvakrat na teden peljat na Bled "
ampak da pa tipu ne pade na misel kupit nekaj za rojstni dan? novo leto? pa ne govorim o tem da mi časti roza X5ko, ampak MALENKOST, karkoli, pozornost, ne rabi bit uau in uuuu...
Od mene dobi brco v rit, ne glede na to kolk je drugače "ljubeč" in "super"
Sem enega takega "ljubečega" točno iz tega razloga pustila, ker je pozabil oziroma namenoma ignoriral moj rojstni dan.
Neki je, da bi imela ti res nevemkakšne hude želje po pozornosti, ala "lubibubi me noče dvakrat na teden peljat na Bled "
ampak da pa tipu ne pade na misel kupit nekaj za rojstni dan? novo leto? pa ne govorim o tem da mi časti roza X5ko, ampak MALENKOST, karkoli, pozornost, ne rabi bit uau in uuuu...
Od mene dobi brco v rit, ne glede na to kolk je drugače "ljubeč" in "super"
Sem enega takega "ljubečega" točno iz tega razloga pustila, ker je pozabil oziroma namenoma ignoriral moj rojstni dan.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
No ja, tko kot so ze druge rekle, se mi zdi, da ni problem nikjer drugje, kot le v tem rojstnem dnevu. Meni bi se tudi malo zamalo zdelo, da mi niti ene bombonjere ne bi prinesel za r.d.. Ne rečem, da se ne obdaruješ za božič/nl (ker se pri nas doma npr. tut nikol nismo) al pa da nima ravno smisla za malenkosti tekom leta, samo rojstni dan!?? Kaj si mela par dni po začetku zveze rojstni dan in ti zato ni nič prinesel? Ti je vsaj voščil? On tudi ni navajen dobivat darila za rojstni dan?
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
jaz sem tudi mela tipa, ki je star 18 let, pa sem jaz njemu za bday nekaj kupila in isto za božič.. on pa meni nič.. tak za božič, kot tudi ne janurja za rojstni dan.. pa ni me to tolko motlo, ker vem, da nimajo veliko denarja, saj je samo en zaposlen, pa še 3 otroci so.. se mi pa je zdelo grdo, da se mu niti ni dalo priti k meni za rojstni dan.. pa še tako sva se lahko videla samo 1x na teden, ker je on bil med tednom v šoli v dijaškem v drugem kraju..tak da ni niti tisti vikend prišel po mojem rojstnem dnevu, ki sem ga pač imela čez teden.. jaz pa sem si že vse zamislila kak boma nekam šla za moj rojstni dan..ampak ne, njemu se ni dalo..očitno me niti pogrešal več ni.. zato sem ga malo po tem pustila.. pa sem komaj takrat zvedela, da mu sploh več ni blo do mene. medtem, ko sem mela tudi enega malo starejšega in bolj zrelega tipa, ki sva začela hoditi par tednov pred valentinovim, pa mi je za valentinovo že kupil darilo (kot tudi jaz njemu), pa ko sva mela ''obletnico'' 2 meseca ali koliko je pač blo.. mi je spet nekaj kupil.. res je bil pozoren.. skoraj preveč..
ampak, da se fant niti za rojstni dan ne spomni, potem pa je to že višek. jaz bi ga pustila.. mogoče mu v resnici sploh ni toliko do tebe, kot se tebi zdi.
ampak, da se fant niti za rojstni dan ne spomni, potem pa je to že višek. jaz bi ga pustila.. mogoče mu v resnici sploh ni toliko do tebe, kot se tebi zdi.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
18-letniki so čist dovolj zreli, da kupijo darila in izkazujejo pozornost. Jaz sem pri teh letih tudi "imel" 15-letnico (na kar nisem ponosen, glede na to, da je to še zelo mlada punca; čeprav ona je delovala bolj zrelo od njenih vrstnic), komaj se je začelo nekaj dogajati, pa je že imela rojstni dan. Priznam pa, da sem jaz spet šel v drugo strajnost, sem pretiral...
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
dot napisal/-a:Ja, to je mal čudno... pa tud če tko pogledaš, kaj pa lahko polnoletni človek eni punčki za 15. rojstni dan podari
Tudi 18-letniki niso še nevem kak zrele osebnosti. Čeprav so polnoletni, so še zmeraj na nek način otroci. Pa tud študentje še niso, ker so še v srednji šoli.
Za avtorico teme: tudi meni ni jasno kak lahko fant pozabi na tvoj rojstni dan, ti pa vse skup še opravičuješ?! Pa ne gre se zato, da bi ti mogel podarit jahto pa vikend na morju... Ampak, da ti pa vsaj čokoladice ne podari, al pa npr.organizira en fajn izlet nekam, pa tud ni logično. Pa lahko, da je bil vzgojen tak, da se doma niso obdarovali ne za rojstni dan, pa ne za božič...ampak, že ko si ti njemu kaj podarila, bi mu lahko naredlo klik v glavi, da bi blo fajn, če bi tudi on tebe razveselo s čim za tvoj rojstni dan. Ne vem no...malo se zamisli nad vsem skup, pa nehaj ga opravičevat za take stvari.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
black_ariella napisal/-a: Tudi 18-letniki niso še nevem kak zrele osebnosti. Čeprav so polnoletni, so še zmeraj na nek način otroci. Pa tud študentje še niso, ker so še v srednji šoli.
Ni nujno, eni so že na faksu pri teh letih, jaz sem bila tud pa to sem bolj karikirano napisala.. je pa razlika v letih sigurno precej bolj opazna v tem obdobju kot npr. kasneje (kot je nekdo že napisal, npr. v dvajsetih)...
- PamelaA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2011
BeautifulGirl2 :* napisal/-a:Hej. (:
Sej niti nevem kk bi začela, ampak sej nekje tk morem.
No, uglaunem. Sem s fantom, s katerim sm že skora eno leto in pol.
Imava se zelo rada, vendar pa ni preveč izvirne narave in mislim, da vsaka punca si želi bit kdaj pa kdaj presenečena in tukej pol nastane težava.
Učasih si želim kake male pozornosti, mogoče sam listek pa gor napisan ljubim te pa, da mi ga vtakne v žep al pa kej podobnega. Skos mu pravim pa mi je reku, da mi oblubi da se bo potrudu pa se nikol nč ne zgodi k mu rečem.
Kaj nej nardim, da bo moj dragi mal bolj pozorn name?
Kakšne so vaše izkušnje s tem..?
Jaz svojemu fantu včasih naredim kakšno malo uslugo, ali če v trgovini slučajno vidim kakšno malenkost (nekaj kaj ma rad, nekaj v zvezi s njegovem hobiju, ali s športu s katerim se ukvarja, ali kaj podobnega...) mu kupim. On potem meni prinese I love Milka, Rafaelo, vrtnico... Sam se pa spomne za malenkosti ko mi se želi opravičiti. Bolj sem vesela ko mi reče ljubim te in oprosti, kot da mi karkoli podari. Če gre s tabo na sprehod, če te pokrije s odejo, nepričakovano objame, in milijon drugih zadev, so tudi pozornosti.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
O.o To so zate pozornosti? Da te pokrije z odejo, gre na sprehod, te poljubi? Obup. To mora bit vsakdan, mora bit samoumevno, nekaj, kar preprosto počne sam od sebe, ne pa da so to "pozornosti". A zdaj naj bo pa ženska že hvaležna za vsako malo stvar? "Včeraj me je fant prijel za roko nepričakovano sredi kongresnega trga! oh kako je pozoren!"? To mora bit v moškemu, ki ljubi žensko, to mora biti del njune zveze, ki pride sam od sebe, ne pa da so to pozornosti..
It was forever..but it didnt last long..
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Pozornost jaz jemlem kot nekaj, kar se mi zgodi vsak dan. Lahko je to masaža, čokoladica, rožica...........
To, da mi pa pove, da me ima rad, se opraviči (če je kaj naredil narobe), gre z mano na sprehod, trgovino (po hrano in ostale stvari)... se mi pa nikakor ne zdi pozornost... tko kot je ..Evelyn.. rekla, to je del zveze... In če tega ni, si jaz nekak ne znam predstavlat zveze...
To, da mi pa pove, da me ima rad, se opraviči (če je kaj naredil narobe), gre z mano na sprehod, trgovino (po hrano in ostale stvari)... se mi pa nikakor ne zdi pozornost... tko kot je ..Evelyn.. rekla, to je del zveze... In če tega ni, si jaz nekak ne znam predstavlat zveze...
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
- BeautifulGirl2 :*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2011
- Kraj: Velenje
Trouble napisal/-a:Pozornost jaz jemlem kot nekaj, kar se mi zgodi vsak dan. Lahko je to masaža, čokoladica, rožica...........
Eh, ne morem bit več z njim.. =( .. škripa nama v zvezi sploh nevem kaj čutim, nič ni več kakor je bilo včasih..
preveč vseh napak in podobnega...
tk, da hvala za nasvet.
Kar te ne ubije, te definitivno naredi bolj močnega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov