Fant alkoholik?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SheShy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Spravi se stran od njega! Verjamem, da je težko, ampak je najboljše zate. Tudi če preneha (odvisno koliko časa ga že pije), bo vedno treba pazit, da ne bo spet začel. Saj so ozdravljeni alkoholiki, ampak so še vedno alkoholiki in takšnega življenja si ne želiš.
Po besedah moje mame in svojih spominih iz otroštva je bilo z mojim fotrom isto. Na začetku je popival s kolegi, bil je super družba, ko je bil nalit, kasneje se je popivanje spremenilo v rutino. Postal je ljubosumen in nasilen do svoje žene in otrok, začel je izsiljevati,... končalo se je s samomorom.
Ne pravim, da bo tako s tvojim, ampak vseeno ne čakaj toliko časa, da bi to izvedela.
Po besedah moje mame in svojih spominih iz otroštva je bilo z mojim fotrom isto. Na začetku je popival s kolegi, bil je super družba, ko je bil nalit, kasneje se je popivanje spremenilo v rutino. Postal je ljubosumen in nasilen do svoje žene in otrok, začel je izsiljevati,... končalo se je s samomorom.
Ne pravim, da bo tako s tvojim, ampak vseeno ne čakaj toliko časa, da bi to izvedela.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Ne in ne in ne!!! Ne vrjemi mu, tud ce se bo spremenu bo to po mojem mnenju bolj kratkotrajna sprememba ....enkrat ti bo zal, ne zasluzis si imet tolk problemov, kot ti jih bo povzrocil ko bo pjaca spet postala njegova zaveznica...
Sem poznala en tak primer in je res tezko pol ven iz tega!
Sem poznala en tak primer in je res tezko pol ven iz tega!
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov