Fant alkoholik?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 29. Feb. 2012 21:41

jst pa sploh ne razumem, kako lahko ti to gledaš ?
za moje pojme je vsekakor to veliko opijančevanje, če ni že definirano kot alkoholizem
pa prvo je vsekakor zdravje, ki se mu bo sčasoma zelo poslabšalo, če bo tko nadaljevau + da nikol ne veš, kdaj mu bo tut ta količina bila premalo
A si ga vprašala zakaj rabi toliko spit, a sploh ma kkšne druge hobije, ti deluje nesamozavsten nwm...?

Ti pa upam, da veš, da lahko najdeš veliko boljšega, zrelega.....treznega tipa :) zakaj bi se potem toliko mučila
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 29. Feb. 2012 21:42

Potem je pijan ko se vidita? Smrdi po alkoholu? Ti je to OK? Ker če ne bosta končala, bo to vajin "vsak dan".... :roll:

Definitivno se morta pogovort. Če se bo spremenu zaradi SEBE, potem OK, mu pomagaj.... Če bo pa bluziu pa končej to sranje, ker tolk se pa ja menda ceniš, da si zaslužiš nekoga na katerga se v vsakem trenutku zaneseš in je odgovorna oseba... kar alkoholik žal ne more bit.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 29. Feb. 2012 22:19

alkohol je tih in zahrbten sovražnik, tako za njega kot za vajino zvezo. resnosti problema se ponavadi tak človek ne zaveda oz. noče zavedati vse do tedaj, ko ga njegova razvada/navada ne pripelje do destruktivnih posledic, največkrat ko je za rešitev že prepozno (beri: kompletni psihosocialni propad, težke zdravstvene težave).

predlagam, da se o tem pogovorita, določita kaj je v vajini zvezi sprejemljivo vedenje in kaj ne, in če ne bo vidnih sprememb, ga čimprej zapusti, da te ne potegne v svoj patološki vzorec odnosov.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 29. Feb. 2012 22:46

Če je pravnik, potem ga poznam :)

Punca, pa kaj delaš pri 21ih letih s takšnim tipom?? Pejdi si drugega najti, sej jih je dosti :P
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 01. Mar. 2012 7:25

Kozarec vina pri kosilu ali vecerji, ali pa pivo po treningu se sprejmem. Ampak kar je tukj opisano je pa absolutno pretiravanje in problem. Mogoce res ni nasilen (zaenkrat), ampak ce je skoraj zmeraj pijan, kaj pa imas od takega cloveka? Sej dejansko ni nikoli "taprav on" ce je nazgan. A si lahko predstavljas zivljenje s takim clovekom? Js si ga ne bi mogla. Pa ce sta sele en mesec skupi, bi ti js rekla da pejt vstran, ker da mu zdej gres govoit kaj mora spremenit pri svojem nacinu zivljenja, itak verjetno ne bo pomagalo.
Aja pa za odvisnike pravijo, da je zanikanje prva stopnja, noben ne bo priznal da j odvisen, dokler ga nekaj v to ne prisili. In mislim, da punca s katero je en mesec, ni zadosten razlog, da bi nehal.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Mar. 2012 17:49

mal mi je čudno, poznaš ga pol leta, najbrž je tudi prej pil, pa vseeno prišla skupaj, glede na to da te moti?

če sta en mesec skupaj se mi zdi najbolje iti stran. pač tako bluzenje pri 30ih ni primerno, če hočeš nekaj resnega.. nvm saj bo vse za pijačo zapravil.

da ni odvisnik, bi moral dokazat: lahko zdrži npr. 2 tedna brez alkohola? i don't think so.

je pa tako vse se vrača vse se plača. tudi če bo zdaj nehal in bo čisto "čist" in zdravo živel, če je to že dolgo časa počel naj pričakuje da bo ravno v letih ko bi mu moralo bit najlepše fasal račun za nazaj, ki ga lahko tudi pokoplje.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Mar. 2012 18:47

Tale bolj kot po alkoholu smrdi po neresnosti.

Sicer verjamem v ljubezen, ampak če tip ki pije toliko...in živi kot kak najstnik za svojo partnerico izbere 21 letnico ima za to dva razloga:

- lahko dobi luštno punco, ker logično nobena luštna starejša ne bo gledala takšnega bumbarja

- 21 letnica bo lahko žurala z njemu, in mu ne bo težila toliko...prav tako pa mu ni treba vlagati v skupno življenje

Moje mnenje je, da je takšna količina alkohola prevelika, prav tako enačenje alkohol-zabava je nevarno početje.

Ti mu kar direktno povej, da ti tole nalivanje napačno in da naj se malo zamisli, če te ima rad te bo poslušal, če pa je še odrasel bo pa sam naredil kaj na temu.
Če pa vidiš da ne gre nikamor, pa pojdi stran...stara si 21 let, zakaj bi zgubljala čas z 30 letnim pijančkom.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
MovieFreak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2012
Kraj: Mb-okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a MovieFreak » 01. Mar. 2012 19:07

Se strinjam z večino, tale definitivno konkretno preveč pije in je pravi pijanec. Zapusti ga čimprej, ker drugače si lahko tudi uničiš življenje zaradi tega. Kar je še pa hujše, če boš ostala z njim in imela otroke z njim, ti že zdaj zagotavljam, da boš uničla otrokom otroštvo.
Tega nobenemu ne privoščim, ker ni hujšega ko imaš očeta za pijanca, ki mu je čisto vseeno zate, in ne da nate popolnoma nič.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Mar. 2012 19:15

Preprosto...reci mu... pijača ali ti
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Mar. 2012 19:23

Jaz pa mu sploh ne bi dala ultimata, ampak enostavno odšla stran. Dovolj je star, da bi moral vedeti, da to ni normalno uživanje alkohola. In četudi se zdaj ne obnaša grdo do tebe, še to ne zagotavlja tega, da to sploh ne bi škodovalo tebi ali vajini zvezi. Ti pa se poskusi zavedati, da nisi dolžna nikogar reševati iz njegovih problemov, ki jih tako ali tako ne vidi. Ker alkohol (v prevelikih količinah) je počasen,ampak zanesljiv uničevalec.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 02. Mar. 2012 0:10

Od prijateljice mama je (ko je bila mlada) po pb 2 mesecih zanosila s svojim fantom alkoholikom, ki je prav tako trdil, da ni alkoholik. Ona se je sicer zavedala, da preveč pije, ampak je bila prepričana, da ga bo rešila, spremenila, da bo nehal piti, ko se bo rodil otrok... Sedaj je moja prijateljica hčerka težkega alkoholika, ki ga vidi pb 1x na leto, njena mama je bila neštetokrat tepena v zakonu (ko sta hodila, ni bil agresiven), hvala bogu sta se po 10 letih zakona ločila.
To sem napisala kot primer, kam te lahko pripelje ta velika potreba/želja/upanje... po reševanju fantov alkoholikov.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Mar. 2012 1:15

problem je tudi če ni nasilen.. če po kakem slučaju pri njemu alkohol ne bo uničil možganov. tip zanemarja zdravje, in ko bo imel čez 10 let vse mogoče bolezni rake itd. naj bi morala ti zanj skrbeti.. yeah right.. v kali zatri ta problem, pusti ga, razen če mu kapne da res preveč pije in neha, kar pa dvomim da bo..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Mar. 2012 19:26

Dva litra na dan? Sploh ne vem, kako lahko še vprašaš, če je alkoholik, ker je jasno, da je. Če mora vsak dan it v gostilno, bi to pri meni sprožilo alarm, da nekaj pri njem ni ok. Kako dolgo pa sta skupaj? Je bil takšen že od samega začetka? Poznam dosti takih 30+ moških, ki pijejo pogosteje kot študenti, da pa ima takšen tip še 10 let mlajšo, je pa odgovor itak na dlani - ženske njegovih let (vsaj večina) gleda malo dlje v prihodnost kot on, ki ne vidi dlje od litra vina, in se zato s takšnimi ne ubadajo, tip pa ve, da 21 letnice (še) nimajo izoblikovane osebnosti in posledično višjih kriterijev pri izbiri partnerja. Vsaj večina.

Edini nasvet, ki ti ga lahko dam, je, da čim prej zaključiš poglavje z njim. Alkohol še nikoli ni prinesel nič dobrega - ne v zvezi, še manj pa kasneje, ko si s takšnim človekom ustvariš družino. Bog ne daj, da razmišljaš, da tole kam pelje in da ga lahko spreobrneš. Ne moreš ga. Samo on se lahko odloči, da to spremeni - ČE. Pa še takrat, ko se človek odloči za spremembo, je velika verjetnost, da se bo nekoč vrnil k starim navadam. Dovolj problemov ima že vsak sam, ne da boš reševala še tuje. Vsaj takšne v povezavi z alkoholom ne, tako da ne bodi optimist (samo dobronameren nasvet). :)
kanila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a kanila » 04. Mar. 2012 14:51

živjo
čim dlje tem bolje, nikoli se ne bo spremenil niti ga ne boš mogla spremenit. Če se bo hotel se bo spremenil sam, kar je težko verjetno, če pravi, da nima problema. Mlada si še najdi drugega, ki te ne bo zamenjal za flašo alkohola!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 04. Mar. 2012 19:08

moj bivši fant je tudi preveč pil za moje pojme in pijan ni bil agresiven, pač pa zabavna družba. Dokler me enkrat ni udaril, ker sem flirtala z njegovim frendom medtem ko se ga je on napijal. Sem ga seveda pustila. Pika.
Mogoče sem res flirtala s frendom ampak sem se takrat že odločila da bom končala ker mi je šla njegova žeja že pošteno na živce.

Saj je zabavno na začetku, veliko žuranja, zafrkancije. Ampak ko si ne zna naročiti kavo, ampak misli da se v gostilni pije samo alkohol je pa konec. In verjemi vsak alkoholik sčasoma postane nasilen - ker ko si pijan in slabe volje, si hitreje razdražen in postaneš tempirana bomba.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov