Fant ali otrok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
mah klinac tistih 100€ preživnine še za plenice ni
dejansko imaš ženske, ki jim imeti otroka pomeni več kot vse ostalo. moja kolegica je zanosila in rekla, da glavno da ima ona zdaj otroka, pa čeprav jo je tip pustu samo (že med nosečnostjo!). meni recimo, bi se utrgalo, če se mi to zgodi. otrok mi (trenutno) ne pomeni toliko in jaz bi se odločila za fanta, seveda če bi bil the one in bi vse ostalo klapalo med nama. to mi ogromno pomeni.. da imam nekoga s katerim se ujamem in se imava lepo. in tudi težje je dobit nekoga s katerim se imaš resnično lepo. otroka narest pa, če je punca iznajdljiva, ni problem narest.. samo ne moreš pričakovat, da ti bo potem tip stal ob strani. ne vem, nimam želje po samohranilstvu. če ne bo nobenga tapravga očetovskega kandidata, ko bo čas, se ne mislim sekirat. v življenju je zame ogromno bolj zanimivih stvari za počet, kot menjat usrane plenice.
dejansko imaš ženske, ki jim imeti otroka pomeni več kot vse ostalo. moja kolegica je zanosila in rekla, da glavno da ima ona zdaj otroka, pa čeprav jo je tip pustu samo (že med nosečnostjo!). meni recimo, bi se utrgalo, če se mi to zgodi. otrok mi (trenutno) ne pomeni toliko in jaz bi se odločila za fanta, seveda če bi bil the one in bi vse ostalo klapalo med nama. to mi ogromno pomeni.. da imam nekoga s katerim se ujamem in se imava lepo. in tudi težje je dobit nekoga s katerim se imaš resnično lepo. otroka narest pa, če je punca iznajdljiva, ni problem narest.. samo ne moreš pričakovat, da ti bo potem tip stal ob strani. ne vem, nimam želje po samohranilstvu. če ne bo nobenga tapravga očetovskega kandidata, ko bo čas, se ne mislim sekirat. v življenju je zame ogromno bolj zanimivih stvari za počet, kot menjat usrane plenice.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
v-e-s-n-a napisal/-a:Očitno je ta tvoj zdajšnji še neodločen. In mogoče ga bo čez par let hotel imeti, mogoče ga ne bo hotel imet...
Rajši si najdi takega, za katerega boš 100%, da si ga želi.
Res je še neodločen. Se mi pa zdi, da še nisva dovolj dolgo skupaj, da bi lahko predvidela kaj si bo recimo želel čez 3 leta.
Ne obstajajo pa moški za katere bi bili lahko 100%, da si želijo otroka.
Nivea
- nivea9
- Kofetarica
delusional napisal/-a:hm, ja to v 20ih letih ni neka tragedija... in greš naprej in naprej in naprej....
kaj pa če bi bila stara 34 let? sploh nočem pomislit kako bi meni blo v koži nivee9.
zato ji ne bom solila pameti, da naj ne zanosi po "nesreči".
Res je. Sicer po nesreči ne nameravam zanosit, to je bila samo izjava peijateljice in sem napisala idejo na forum, da vidim komenatr. Nisem pa človek, da bi nekomu storila nekaj česar ne želim, da bi on storil meni.
Je pa res lahko poiščeš novega moškega pa je lahko drugi isti, tretji isti,... in na koncu si že sam malo čuden, ker ti nihče ne ustreza. Mogoče pri nekom naletim na kaj kar mi bo še manj ustrezalo. Nikoli ne veš.
Nivea
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
+1Kika napisal/-a:moj bivši si je 100% želel otroka. to je bila njegova največja želja.
:gut:Roberta R. napisal/-a:ne, ampak taka prasica pa nisem (pa pardon izrazu).. tuki ni kej govort, da naj ne bom pametna pri svojih letih.. nisem tak človek, da bi nekomu kej takega nardila, samo zato, da jaz dobim kar hočem.. in me žalosti, da dejansko obstajajo ljudje, ki v tem ne vidijo ničesar napačnega..
Ubistvu se s tem ne "zajebe" tipa, ampak kvečjem sebe in otroka - ker se ga načrtno prikrajša za očeta. In zame bi pomenilo "bit pameten pri teh letih" se zavedat tega in ne neki počet iz sebičnih razlogov "ker pač ženska hoče otroka za vsako ceno".
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
nivea9 napisal/-a:Res je še neodločen. Se mi pa zdi, da še nisva dovolj dolgo skupaj, da bi lahko predvidela kaj si bo recimo želel čez 3 leta.
razumem te, ampak ti nimaš več časa 3 leta....oz. ti bo takrat še težje, glede na to, da že sedaj želiš otroka.
On pa čez 3 leta....lahko da si bo otroka res želel, lahko pa še vedno ne. Lahko da bo čez 3 leta še vedno neodločen...
In kaj boš potem ti? Pri 37, še vedno brez otroka, ki si ga že zdaj želiš...Škoda bi bilo, da se to zgodi, se ti ne zdi?
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
wtf?? a vi to prav resno, za moje pojme nima veze koliko si star, ne morš tipu dobesedno podtaknit otroka, pa ja ni to neka stvar halloooo
sej verjamem, da je že kr panika pri teh letih, sam vseeno no.... ista kozlarija kot pa v temah za ''komaj 20 letnice mogoče'' bom zanosila, da bom obdržala tipa... mogoče me bote popljuvali, da to ni enako, sam dejte no... ne morte se tolk igrat z življenjem enega nedolžnega bitjeca...
sej verjamem, da je že kr panika pri teh letih, sam vseeno no.... ista kozlarija kot pa v temah za ''komaj 20 letnice mogoče'' bom zanosila, da bom obdržala tipa... mogoče me bote popljuvali, da to ni enako, sam dejte no... ne morte se tolk igrat z življenjem enega nedolžnega bitjeca...
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
nivea9 napisal/-a:Ne obstajajo pa moški za katere bi bili lahko 100%, da si želijo otroka
aja? a ti si ga pa lahko 100% želiš? ker si ženska. fak no.
se mi ne da nič več pisat, itak se strinjam z roberto in horusom.
mater pojdi na umetno oplojevanje in ne uničuj življenja moškemu. se pravi, če ti zanosiš in on zahteva splav je prasec, ti pa bi lahko po nesreči zanosila in ne hotla na splav?? (in ne govorit zdaj o prijateljici in kako ti tega nebi. že to da si kaj takega napisala je ostudno in res naj te bo sram!)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Kika napisal/-a:moj bivši si je 100% želel otroka. to je bila njegova največja želja. in zdej ga ma in je najsrečnejši očka na svetu (ne vem pa, če je tudi v zvezi tako zelo srečen)
Bivši od moje koelgice si je tudi 100% želel otroka in poroko. Tri leta je samo o tem govoril, ona pa ni bila še za. In ko mu je punca enkrat končno odvrnila, da zdaj pa je pripravljena na otroka, je pa zbežal.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
nivea9 napisal/-a:Ne obstajajo pa moški za katere bi bili lahko 100%, da si želijo otroka.
o pa obstajajo, verjami, tut moj je med njimi, tko da tolažit se s tem da itak tipi, ki bi si ziher želel otroka ne obstajajo, ni ravno rešitev.
- nivea9
- Kofetarica
v-e-s-n-a napisal/-a:razumem te, ampak ti nimaš več časa 3 leta....oz. ti bo takrat še težje, glede na to, da že sedaj želiš otroka.
On pa čez 3 leta....lahko da si bo otroka res želel, lahko pa še vedno ne. Lahko da bo čez 3 leta še vedno neodločen...
In kaj boš potem ti? Pri 37, še vedno brez otroka, ki si ga že zdaj želiš...Škoda bi bilo, da se to zgodi, se ti ne zdi?
Zakaj nimam časa 3 leta? In od kje ti ideja, da si otroka želim zdaj. Si ga še ne želim. In kje piše, da bi on rad otroka čez 3 leta?
Nivea
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov