Fant ali otrok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Briga mene normalnost.. to ma vsak svojo definicijo, hotla sem samo povedat, da tako med ženskami kot med tipi obstajajo "nenormalni" osebki..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Sm razumela, kaj si hotla povedat, don't worry. Sam pravim, tko na splošno. Merila za "normalnost" na tem področju pa (recimo) ostajajo ista. Po drugi strani pa je enemu tipu lahko čisti normalno, da si ne želi otroka. Pač tako si je predstavljal prihodnost, mogoče ga ovira pri doseganju katerega drugega cilja, služba ipd. Zame je pa pač normalno da bi rada imela otroka. (Ne še, enkrat pa zagotovo.) Hočem povedati samo, da to, kar se tebi zdi nesprejemljivo al karkoli že, je lahko drugemu samoumevno. Ljudje smo različni.
-
Logično da je lahko.. in js tut ne vidim v tem nič nenormalnega, da si nekdo otroka ne želi, ali pa da je nekomu družina najpomembnejši cilj v življenju.. samo da so ljudje srečni.. sigurno pa ne vidim uspeha u zvezi, kjer si nekdo otroka želi, nekdo pa ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kot že rečeno... vsak tip si želi potomstva.. samo ne z vsako žensko.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a pa ni to že jasno, da ne moremo bit vsakemu The One? ..move on.
Jz verjamem (ja, sem naivna, tud prov), da se na koncu že najdemo s takim, ki nam najbolj ustreza in "matrat" se v zvezah, kjer ne vemo kaj si drugi misli o nam pomembnih zadevah se mi zdi nesmisel. Če čutiš ali pa celo veš, da neki ne štima - in si po možnosti sploh šele začel -, pusti in pejd naprej.
Em. "Kjer sem zdej v življenju", nimam tolk ogromne želje/potrebe po otroku in bi raje ostala s partnerjem sama, če bi bla prepričana, da sva res za skupej.
(sam najprej pa rabim še partnerja za to )
Jz verjamem (ja, sem naivna, tud prov), da se na koncu že najdemo s takim, ki nam najbolj ustreza in "matrat" se v zvezah, kjer ne vemo kaj si drugi misli o nam pomembnih zadevah se mi zdi nesmisel. Če čutiš ali pa celo veš, da neki ne štima - in si po možnosti sploh šele začel -, pusti in pejd naprej.
Em. "Kjer sem zdej v življenju", nimam tolk ogromne želje/potrebe po otroku in bi raje ostala s partnerjem sama, če bi bla prepričana, da sva res za skupej.
(sam najprej pa rabim še partnerja za to )
-
delusional - Cosmopsiho
hm, ja to v 20ih letih ni neka tragedija... in greš naprej in naprej in naprej....
kaj pa če bi bila stara 34 let? sploh nočem pomislit kako bi meni blo v koži nivee9.
zato ji ne bom solila pameti, da naj ne zanosi po "nesreči".
kaj pa če bi bila stara 34 let? sploh nočem pomislit kako bi meni blo v koži nivee9.
zato ji ne bom solila pameti, da naj ne zanosi po "nesreči".
-
Če bo zanosila "ponesreči" bo po vsej verjetnosti izgubila tipa.. pol je vseeno če ga pusti, pa se gre umetno oplodit.. (če misli, da se ji izteka biološka ura in nima časa iskat pravega) sam da ne bo še temu tipu nakopala otroka, ki si ga ne želi..
to je pa čist preveč podla fora in takim manipulatorjem in egoistem js otroka sploh ne bi dala..
to je pa čist preveč podla fora in takim manipulatorjem in egoistem js otroka sploh ne bi dala..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Bi dejansko kera od ns tle zanalašč zanosila "ponesreči?" (kok se to hecno sliš. ) Mislim no, jaz ne bi. Kaj če bi bil slučajno tak kreten, da bi vse pustil in kar sp**du?
EDIT: nism vidla da je ena pred mano isto napisala.
EDIT: nism vidla da je ena pred mano isto napisala.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
zakaj pa ne bi smel spizdit?
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
delusional - Cosmopsiho
pa kaj pol. itak bi mela pol ful dela z otrokom. za tipom pa ji ne bi blo strašansko žal, če sta skupaj samo pol leta.
jaz ne bi šla na umetno oploditev. rajše rečem, da je otrok iz polletne veze.
jaz ne bi šla na umetno oploditev. rajše rečem, da je otrok iz polletne veze.
-
Ja itak, važno, da je ona dobila otroka.. who cares, da tip, ki btw otroka ni želel, zdaj ima otroka.. tut če bo letel stran od ženske (kar resnično upam da bi), ima vseeno otroka, in verjetno je zelo malo takih, ki ga ne bi želeli niti videt al pa karkol.. in tut če ga ne bi želel videt.. mogoče pa si bo otrok nekoč ko odraste želel spoznat očeta.. kaj mu bo mamica takrat rekla.. ati te ne mara, ne ga klicat? mislm kere sick fore, take ljudi bi moglo bit sram
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
delusional - Cosmopsiho
bodi pametna, ko boš ti stara 34 let in v taki situaciji...
-
ne, ampak taka prasica pa nisem (pa pardon izrazu).. tuki ni kej govort, da naj ne bom pametna pri svojih letih.. nisem tak človek, da bi nekomu kej takega nardila, samo zato, da jaz dobim kar hočem.. in me žalosti, da dejansko obstajajo ljudje, ki v tem ne vidijo ničesar napačnega..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov