Fant ali otrok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, če je tebi namenjeno, verjamem da je težko dojet. Še posebno tebi in vsem tvojim osebnostim
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Punce, sej ne da bi rada kvarla zabavo, sam tole je že četrta stran.....pa če je že pričkanje, je lahko malo bolj sočno, da je vsaj zanimivo za brat?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Tko je blo brat.
Ne. Tako si samo ti in tvojih 15 nickov interpretirate.
neznankan napisal/-a:Zakaj pa bi bila neumna, če se odloči za otroka?
Neumna SI, ker ne dojemaš stvari, ne ker si želiš otroka.
(Sem samo čakala, da boš uletela zraven pod tem nickom. Joj, kako neočitno )
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Da ne bo katera spet dobila kak ZS kaj ne sme pisat in na katero stran se mora postavt (al kaj sem ze bla obtozena )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Tmis o tem sem pa dobla čist dost priporočil prek zs-jev in tvojih namenih tko, da se nimava čist nč za pogovarjat.
Liar liar pants on fire!
Me ne boš čist nč blatla tle brez razloga, da sem preneumna za sodelovat na forumu.
Neumen človek itak ne ve, da je neumen, kaj šele zakaj je neumen, a veš
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
jullia_ napisal/-a:Itak. Vedno, ko se z nekom zahakljaš, je ta drugi kao dobil že cel kup ZS-jev o tebi.
Noben ni dobil nobenih zs o meni, vsaj da bi vedela ne. Sploh pa ni bil komentar zate.
Tmis hvala, me veseli, da si priznala, da ti neumna delujem. Če bi bila ti kaj bolj pametna bi to vsaj zase zadržala, ne pa da enemu javno govoriš take.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
neznankan napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Itak. Vedno, ko se z nekom zahakljaš, je ta drugi kao dobil že cel kup ZS-jev o tebi.
Noben ni dobil nobenih zs o meni, vsaj da bi vedela ne.
Kako pa bi ti lahko vedela, kakšne ZSje dobivamo drugi forumaši?
Vpogled imaš zgolj v svojih 15 uporabniških računov, kaj imam jaz v mailboxu, pa ne veš.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kot da se lahko sploh kam drugam premaknemo.....
Jullia, težave z razumevanjem prebranega? Dvakrat si si napačno interpretirala besedilo....si zaspana ali se namerno "poneumljaš"?
PS Bom bolj jasna, da ne bo nesporazumov...... ali namerno provociraš, ker je zabavno, ali je druga, manj verjetna varjanta - da pač misliš resno in njene poste razumeš tako, kot si jih kometnirala?
Jullia, težave z razumevanjem prebranega? Dvakrat si si napačno interpretirala besedilo....si zaspana ali se namerno "poneumljaš"?
PS Bom bolj jasna, da ne bo nesporazumov...... ali namerno provociraš, ker je zabavno, ali je druga, manj verjetna varjanta - da pač misliš resno in njene poste razumeš tako, kot si jih kometnirala?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov