Fant ali otrok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 416 prispevkov
• Stran 3 od 28
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28
Naslednja
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
mal več kot pol leta res ni dolgo obdobje, se čist strinjam s tabo da je takrat še prezgodaj za kake resne debate o otroku, sam glede na to da si napisala da si 34 stara, nimaš ravno časa na pretek.
Tko da bi jz na tvojem mestu poskusila nekak po ovinkih zvedet ali si bo tip čez kako leto želel otroka al ne.
Tko da bi jz na tvojem mestu poskusila nekak po ovinkih zvedet ali si bo tip čez kako leto želel otroka al ne.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
36, pa še ni pripravljen na otroka???
Tale verjetno nikoli ne bo, ali pa bi raje mel kako mlajšo (27, 28 letnico), da bi lahko oba še malo počakala....
Ne vem no, oprosti, ampak meni bi bilo čudno, če pri 36, še nebi želel imeti otrok...
''Čez nekaj časa'' nivea9....bo takoj minilo 3, 4 leta, in potem vprašanje kaj bo. Tudi on ni več mladič, ampak njemu je morda vseeno kdaj se to zgodi, ker mu, za razliko od tebe, ne tiktatka biološka ura.
Jaz bi orng premislila....
Da se ti čez več let slučajno ne zgodi, da te bo za mlajše meso zamenjal...in ti si tako zaman čakala na to, da bo on drugače začel gledati na otroka, družino in vse kar spada zraven.
Tale verjetno nikoli ne bo, ali pa bi raje mel kako mlajšo (27, 28 letnico), da bi lahko oba še malo počakala....
Ne vem no, oprosti, ampak meni bi bilo čudno, če pri 36, še nebi želel imeti otrok...
''Čez nekaj časa'' nivea9....bo takoj minilo 3, 4 leta, in potem vprašanje kaj bo. Tudi on ni več mladič, ampak njemu je morda vseeno kdaj se to zgodi, ker mu, za razliko od tebe, ne tiktatka biološka ura.
Jaz bi orng premislila....
Da se ti čez več let slučajno ne zgodi, da te bo za mlajše meso zamenjal...in ti si tako zaman čakala na to, da bo on drugače začel gledati na otroka, družino in vse kar spada zraven.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
piškotek* napisal/-a:No tudi on ni rosno mlad, ko bosta šla ven in videla kak par z vozičkom načni temo o vama in otroku in boš videl kaj bo. Ne čakat in čez pol leta se tolč po glavi, da si izgubljala čas in čakala.
jz bi vseen na njenem mestu raje počakala da bota vsaj 1 leto skupaj, ker če je čakala do zdej po nej še počaka 6 mesecev, v teh šestih mesecih ne poteče zdej noben "rok uporabe" ženski, oz. z drugimi besedami 6 mesecev res ni veliko, sploh pa če joj je zdej strah da bi ji fant, ki ji je super ušel, če bi omenla otroka. odločitev je pa njena.
Prvi neprebran prispevek • 416 prispevkov
• Stran 3 od 28
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov