Fant ali otrok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Res nimam časa čakat in upat, da si bo mogoče moj dragi čez 4 leta pa tudi on želel otroka.
Glavni razlog mislim, da je strah pred tem, da bi se razšel z žensko in bil potem še ob otroka, ker je toliko ločitev. Več kot enega pa sploh nima želje imeti. Pri bivši sta bila razlog tudi, da ni imel službe in stanovanja.
Glavni razlog mislim, da je strah pred tem, da bi se razšel z žensko in bil potem še ob otroka, ker je toliko ločitev. Več kot enega pa sploh nima želje imeti. Pri bivši sta bila razlog tudi, da ni imel službe in stanovanja.
Nivea
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
claire napisal/-a:moških, ki si resnično ne bi želeli nikoli otroka je zelo minimalno (je ena že rekla).
brez zamere, ampak ponavadi si moški ne želi otroka z vsako. tudi jaz sem slišala za podobne primere kot jih ti opisuješ.
kar je meni zelo zanimivo je to, da se par razide pri starosti 25+ (in veze so trajale vsaj 5 let), nato pa fanta čez leto dni vidim z novo punco in vozičkom.
moški so za otroke, ampak s pravo žensko.
No takšnih primerov ne poznam. Moj bivši zbeži vedno, ko mu katera omeni otroka. In mojega prijatelja sta pustile že dve z istim razlogom. Torej si ga očitno res ne želita.
Nivea
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Razloge, ki jih je imel pri bivši so ok. Ta da bi ostal brez otroka pa je hm za lase privlečen. Si mu povedala, da če je tako, da boš najdal drugega? Mogoče ga bo to kaj premaknilo.
Zadnjič spremenil piškotek*, dne 19. Jul. 2010 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
(s)mej se
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Enkrat sem od ene punce slišala naslednje:
Recimo da sta fant in punca stara med 25 in 30...spoznata se, postaneta par in potem po nekje 3 letih gresta narazen. Razen seveda v primeru, če se vmes ne odločita za otroka. Ker ta punca, katera mi je to pripovedovala, je rekla, da ona pozna veliko parov, ki grejo narazen po 3 letih, ker jim enostavno postane dolgčas. In več ne vejo kaj bi sami sabo in kako bi zapolnili svoj čas....
.....in zato, da pač ne gredo narazen, se odločijo za otroka.
Mislim kr neki.....da se odločiš za otroka, ker ti je s partnerjem dolgčas in se ne znaš zabavat in imeti lepo????
Jaz bom imela otroka ko bom pripravljena in ko bova oba to želela. In vem, da ga bova nekoč imela. Moj trenutni partner namreč nikoli ni resno nakazal želje: jaz NIKOLI ne želim imeti otrok.
Če pa bi se zgodilo, da bi bila v vezi s človekom, ki otroka sploh noče nikoli, pa verjetno nebi ostala z njim.
Recimo da sta fant in punca stara med 25 in 30...spoznata se, postaneta par in potem po nekje 3 letih gresta narazen. Razen seveda v primeru, če se vmes ne odločita za otroka. Ker ta punca, katera mi je to pripovedovala, je rekla, da ona pozna veliko parov, ki grejo narazen po 3 letih, ker jim enostavno postane dolgčas. In več ne vejo kaj bi sami sabo in kako bi zapolnili svoj čas....
Mislim kr neki.....da se odločiš za otroka, ker ti je s partnerjem dolgčas in se ne znaš zabavat in imeti lepo????
Jaz bom imela otroka ko bom pripravljena in ko bova oba to želela. In vem, da ga bova nekoč imela. Moj trenutni partner namreč nikoli ni resno nakazal želje: jaz NIKOLI ne želim imeti otrok.
Če pa bi se zgodilo, da bi bila v vezi s človekom, ki otroka sploh noče nikoli, pa verjetno nebi ostala z njim.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
nivea9 napisal/-a:v-e-s-n-a tudi meni ni nakazal, da ga ne bi nikoli imel. Me pa skrbi, da bo čez leta lahko to izjavil. Z bivšo sta bila skupaj 7 let, ko je prišlo do tega.
Koliko pa je tvoj partner star?
Direkt ga vprašaj, ali si ga sploh kdaj želi, ali sploh ne.
Pa ne more ga bit zdaj strah, ''kaj če grem s punco narazen....'' mislim halo, sej si z nekom, da ostaneš z njim, ker ti je lepo z nekom in se imata fajn, ne pa da že takoj razmišljaš o tem, kako bo ko bosta šla narazen!!!
Ja, ampak ko je šel tvoj zdajšnji z bivšo narazen, je bil mlajši....in če je bil takrat star nekje 28, 29....morda še res ni bil pripravljen na njega.
Odkrito se pogovorita in povej mu, da nočeš, da naredi tebi isto kot je bivši. Da ti naj zdaj pove kako pa kaj, da gresta zdaj rajši narazen in boš vsaj ti imela možnost za otroka....če že on ne ve ali bi ali ne.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
v-e-s-n-a napisal/-a:Enkrat sem od ene punce slišala naslednje:
Ta punca je sicer mal pretiravala.. ampak zadnjič sem se pogovarjala z enim kolegom - star je ene 37 let, punca 28 in si on ful želi otroka (punca še ne), in sem za sprašvala kako to, zakaj.. in pravi, da po tolkih letih počasi že nekaj manjka.. no, s to razliko, da sta onadva skupaj že okoli 9, 10 let.. ne gre se lih za dolgčas.. mislim da se gre za tisti "korak naprej" v zvezi.. ali s poroko, s tem da se vseliš skupaj, z otrokom.. ja dobro, pri nekaterih to traja dlje, pri nekaterih manj..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]