Fant ali otrok

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Jul. 2010 12:08

jah po tvojem pisanju sm tut jz sklepala da si zelo, zelo želiš otroka, očitno nisem bila edina.
In nikjer ne piše da si ga bo tvoj tip želel po 3 letih. Dejstvo je da boš ti takrat starejša, ne glede na to kaj si bo on želel, vsi dobro vemo da starejša kot je ženska težje zanosi in % tveganj pri otročičku za različne bolezni je večji.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 20. Jul. 2010 12:09

nivea9, ti si kot primer navedla 3 leta in ona ti je na ta post odgovorila :roll:

tud po mojem mnenju nisi več tako mlada, da bi leta metala stran s tipom, ki nima enakih ciljev kot ti. razen če se boš odločila za tipa namesto otroka.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Jul. 2010 12:10

nivea9 napisal/-a:Premišljujem na splošno, sicer se tiče tudi mene. Nekoč sem imela fanta, ki je bil star 27, jaz 26 in si niti pod razno ni želel otrok. Ni bil problem v tem, da sem ga jaz takrat želela, ampak prišlo je v debato. In potem par mesecev nazaj pusti prijatelja punca, ker noče imeti otrok. Ta prijatelj je star 33, ona 28. Sedaj je baje že noseča z novim fantom. In potem se pogovarjava z mojim fantom in pove, da ga je bivša pustila, ker ni hotel imeti otroka. Ko sva začela razmerje in sva se pogovarjala o zaščiti je omenil, da noče, da bi takoj zanosila ali ga izkoristila za otroka, ampak da seveda bi imel otroka čez čas. Ob izjavi, da ga je bivša pustila zaradi tega, ker ni hotel otroka, sem se resno zamislila, ali ga sploh hoče. Odgovor je bil, da še zdaj ne ve, da mogoče nekoč, ampak ne še zdaj. In glede na to, da si ga jaz želim, in da nimam časa 8 let čakat, da se on odloči kaj želi sem kar malo zaskrbljena. Stara pa 34 let.

Tukaj si to napisala....da si ga želiš.
In če trdiš sedaj, da imaš čas še 3 leta čakat, ne vem zakaj ne bi mela časa še 8 let....hehehehehehe...kr neki. Ženske tudi pri 40, 45 zanosijo....boš pač tudi ti ena izmed takih. Sicer z prvim otrokom, ampak ok. In nikjer ti on ni reku, da si ga želi zdaj...to je res. Je reku da si ga nekoč želi. Ampak glede na to, da je od bivše pobegnu, ko ga je ona hotela....bi znal ponovit isto sranje tebi. Torej ne veš za ziher ali ga bosta sploh kdaj imela...lahko da ja, lahko da ne....
Mislim kr neki....
Sama sebi kontro tovčeš.

In ja....če še nisi ugotovila, sem na tvoji strani nivea9....da misli nase in na svoje želje. Če želiš otroka zdaj, si najdi isto mislečega tipa, ne pa njega čakat, kdaj si bo on sprdnu ''zdaj sem pa pripravljen bit fotr''.
Če si ga pa ne želiš met zdaj, kot si napisala v zadnjem postu, potem pa itak ni panike....ostani s tipom in bodita skupaj...pa če otrok 1x v prihodnosti bo ali ne....
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 20. Jul. 2010 12:33

claire napisal/-a:
nivea9 napisal/-a:Ne obstajajo pa moški za katere bi bili lahko 100%, da si želijo otroka

aja? a ti si ga pa lahko 100% želiš? ker si ženska. fak no.

Narobe sva se razumeli. Seveda obstajajo moški, ki si 100% želijo otroka, ampak ženske ne moremo biti za nekega moškega 100%, da si on 100% želi otroka. To vedo oni sami, me pa ne moremo reči, aha tale bo pravi, on si 100% želi otroka.

Upam, da si prebrala vse moje komentarje predno zaključiš.
Nivea
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 20. Jul. 2010 12:36

čuftika napisal/-a:
nivea9 napisal/-a:Ne obstajajo pa moški za katere bi bili lahko 100%, da si želijo otroka.

o pa obstajajo, verjami, tut moj je med njimi, tko da tolažit se s tem da itak tipi, ki bi si ziher želel otroka ne obstajajo, ni ravno rešitev.

Kot sem že rekla obstajajo, ampak ti ne moreš biti ziher zanje kateri to so. Ne bodi v svojega tako 100% prepričana.
Nivea
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 20. Jul. 2010 12:47

čuftika napisal/-a:jah po tvojem pisanju sm tut jz sklepala da si zelo, zelo želiš otroka, očitno nisem bila edina.
In nikjer ne piše da si ga bo tvoj tip želel po 3 letih. Dejstvo je da boš ti takrat starejša, ne glede na to kaj si bo on želel, vsi dobro vemo da starejša kot je ženska težje zanosi in % tveganj pri otročičku za različne bolezni je večji.

Jaz razumem, da si ga ona želi čez par let, on pa tudi, ampak njo skrbi, da bi se takrat premislil, glede na to, da si ga je nekoč že ena želela imet z njim.

Hočem pa reči tole zakaj vse govorite kako je tvegano imet otroke, ko si starejši pa jih kljub temu nimate prej?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Jul. 2010 12:50

sm še zelo mlada da bi razmišljala o otrocih (zgodnja 20. leta), tko da nisi najdla pravi naslov...
Mela jih bom ko bi bo ustrezalo, pa to ne bo pri 35-ih in ne pri 40-ih, ampak prej. :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 20. Jul. 2010 12:59

mateja79 napisal/-a: Hočem pa reči tole zakaj vse govorite kako je tvegano imet otroke, ko si starejši pa jih kljub temu nimate prej?

katere vse? to bluzi čuftika v marsikateri temi. (niti toliko ne bluzi aneda, če je dokazano). gre tudi meni to pametovanje na živce.

nivea- jaz pri svojih 24ih vem, da si moj fant nekoč želi otroka. vem. ni to da sem 99%. to vem. pa ne mi bluzit da ne moreš nič nikoli vedet, ker to ni res.
če pa ti pri svojih 34ih nisi sposobna nečesa takega ali razčistiti zdaj s svojim dragim, ali se pač sprijazniti z dejstvom, da je možno da ne bo hotel otroka, pa se malo zamisli.
ti je ena že rekla: kako niste sposobne enega vprašanja postaviti partnerju?

jaz v bistvu več sploh ne vem kaj bi ti rada. ker se zapletaš. zdaj otroka? kadarkoli otroka? sploh nimaš pojma, če on hoče otroka? ali veš zdaj da ga hoče, pa ne veš če ga bo še hotel? a je tudi on ena labilna osebnost, da se zgleduje po bratu? kaj ima brat veze? razen tega, da je pomembno s kom imaš otroka. ne pa ali ga sploh imaš.
Zadnjič spremenil claire, dne 20. Jul. 2010 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 20. Jul. 2010 13:01

nivea9 napisal/-a:Ne obstajajo pa moški za katere bi bili lahko 100%, da si želijo otroka

Seveda obstajajo moški, ki si 100% želijo otroka,

mislim. kso si kaj izmišljuje? kdo koga ne razume?
a si ti razdvojena osebnost?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Jul. 2010 13:02

mateja79 napisal/-a:....zakaj vse govorite kako je tvegano imet otroke, ko si starejši pa jih kljub temu nimate prej?

Seveda da je bolj tvegano imeti starejši otroke (več možnosti raznih bolezni; dawnov sindrom ipd), vendar to še vedno ne pomeni, da se pizdarija ne more zgodit, če se za otroka odločiš mlad.

Glede na to, da večina ljudi študira, pa potem da si najde službo, uredi flet in vmes itak najde partnerja, pa še z njim malo uživa, potuje......si z vsem tem skupaj takoj 30.
In če bo vse tako kot more bit, ga tudi nameravam imati takrat nekje...leto gor dol....ne pa pri 34 letih razmišlat, ali ga imeti zdaj ali še nekaj let počakat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Jul. 2010 13:03

claire napisal/-a:
mateja79 napisal/-a: Hočem pa reči tole zakaj vse govorite kako je tvegano imet otroke, ko si starejši pa jih kljub temu nimate prej?

katere vse? to bluzi čuftika v marskareti temi. (niti toliko ne bluzi aneda, če je dokazano). gre tudi meni to pametovanje na živce.

ah, claire, žal je znanstveno dokazano, bluzim v vsaki temo glede tega?! Ah ja, ti pa potem tečnariš v vsaki. Drugač, ženskice, meni je vseeno, glejte, če si bote pri 50-ih umislile otroka, danes medicina dela čudeže, po vsej verjetnosti vam bo uspelo, če bote mastno plačale za to... No, to je ro, nekaj bluzit čuftika :D
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 20. Jul. 2010 13:03

v-e-s-n-a napisal/-a:
nivea9 napisal/-a:Premišljujem na splošno, sicer se tiče tudi mene. Nekoč sem imela fanta, ki je bil star 27, jaz 26 in si niti pod razno ni želel otrok. Ni bil problem v tem, da sem ga jaz takrat želela, ampak prišlo je v debato. In potem par mesecev nazaj pusti prijatelja punca, ker noče imeti otrok. Ta prijatelj je star 33, ona 28. Sedaj je baje že noseča z novim fantom. In potem se pogovarjava z mojim fantom in pove, da ga je bivša pustila, ker ni hotel imeti otroka. Ko sva začela razmerje in sva se pogovarjala o zaščiti je omenil, da noče, da bi takoj zanosila ali ga izkoristila za otroka, ampak da seveda bi imel otroka čez čas. Ob izjavi, da ga je bivša pustila zaradi tega, ker ni hotel otroka, sem se resno zamislila, ali ga sploh hoče. Odgovor je bil, da še zdaj ne ve, da mogoče nekoč, ampak ne še zdaj. In glede na to, da si ga jaz želim, in da nimam časa 8 let čakat, da se on odloči kaj želi sem kar malo zaskrbljena. Stara pa 34 let.

Tukaj si to napisala....da si ga želiš.
In če trdiš sedaj, da imaš čas še 3 leta čakat, ne vem zakaj ne bi mela časa še 8 let....hehehehehehe...kr neki. Ženske tudi pri 40, 45 zanosijo....boš pač tudi ti ena izmed takih. Sicer z prvim otrokom, ampak ok. In nikjer ti on ni reku, da si ga želi zdaj...to je res. Je reku da si ga nekoč želi. Ampak glede na to, da je od bivše pobegnu, ko ga je ona hotela....bi znal ponovit isto sranje tebi. Torej ne veš za ziher ali ga bosta sploh kdaj imela...lahko da ja, lahko da ne....
Mislim kr neki....
Sama sebi kontro tovčeš.

In ja....če še nisi ugotovila, sem na tvoji strani nivea9....da misli nase in na svoje želje. Če želiš otroka zdaj, si najdi isto mislečega tipa, ne pa njega čakat, kdaj si bo on sprdnu ''zdaj sem pa pripravljen bit fotr''.
Če si ga pa ne želiš met zdaj, kot si napisala v zadnjem postu, potem pa itak ni panike....ostani s tipom in bodita skupaj...pa če otrok 1x v prihodnosti bo ali ne....

Poglej. Sem vesela vseh tvojih komentarjev, ampak se ne razumeva. Jaz sem napisala, da si ga želim, ampak ne da si ga želim zdaj. Najbrž nočem zanositi po pol leta veze. Njegov odgovor na kontracepcijo je bil, da ne bi zdaj kar takoj rad imel otroka, ker se še ne poznava. Bi pa ga nekoč imel. Imel pa bi enega - tega pa še nisem napisala do zdaj. Nisem rekla, da imam 3 leta časa čakat, ampak navedla, da bi si recimo čez 3 leta zaželela otroka pa ga on ne bi hotel. Tle bi zavozila 3 leta, če bi se odločila, da ne ostanem z njim. Šele po 8ih letih se pa najbrž ne bom odločila za otroka, tako da če se odločim, da ne ostanem z njim ne zgubim 8 let.
Nivea
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 20. Jul. 2010 13:10

čuftika napisal/-a: ah, claire, žal je znanstveno dokazano, bluzim v vsaki temo glede tega?! Ah ja, ti pa potem tečnariš v vsaki. Drugač, ženskice, meni je vseeno, glejte, če si bote pri 50-ih umislile otroka, danes medicina dela čudeže, po vsej verjetnosti vam bo uspelo, če bote mastno plačale za to... No, to je ro, nekaj bluzit čuftika :D

ah, čuftika, saj sem napisala, da je znanstveno dokazano, bluziš v marsikateri temi glede tega! Ah ja jaz pa potem tečnarim v vsaki, zanimivo, da ko ti kdo stopi na rep zacviliš.

kaj mi pa ti nisi napisala da ti grem na živce? kaj bi rada? pač se vsaka zaveda tveganja zanositve pri določeni starosti in mi pač gre na živce da to bluziš. so what? pač mi gre. mi ne bi smelo iti? (OT- bom nehala, samo mi ne govori kaj mi lahko in kaj mi ne sme iti na živce).
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 20. Jul. 2010 13:12

double.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Jul. 2010 13:16

hehe, nč ne zacvilim, samo že prej v določenih temah si na trenutne sitnobna (tečna). Čeprav se maš za popolno, ah in oh, lepo, pametno in tak naprej, Nč ne bi rada, samo mi ni jasno zakaj bluzim ko pa napišem nekaj kar drži?! Kaj ne smem povedat kar mislim da drži (in to slučajno drži) Amapak, boljše je nehat, se mi ne da ubadat več s tem...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov