Fant ali otrok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 416 prispevkov
• Stran 27 od 28
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
- Tanisha 24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2007
- Kraj: Kranj
podoben primer je Tanisha 24 par strani nazaj, ki ob tipu čaka, da se odloči glede otroka..in ko ta ne da jasnega "ja", gre naprej naslednjega iskat -
Prvo kot prvo sem bila s tipom 7 let, čakala da se bo odloču za otroka....se ni.... po 7 leti je ON mene pustu in ne jest njega. Vztrajala sem ravno zato, ker sem ga imela rada in zato ker nima tipa samo zarad otroka. Otroka sem si pač želela met z njim. Če bi blo pa tko k si ti rekla ane...bi ga pustla že takoj ko je začel mutit okol otrok.
In kot drugo.... nisem šla takoj iskat druzga tipa z namenom da mi nardi otroka, ker pol bi otroka že zdavnej mela.
U glavnem ....kr neki no.
Prvo kot prvo sem bila s tipom 7 let, čakala da se bo odloču za otroka....se ni.... po 7 leti je ON mene pustu in ne jest njega. Vztrajala sem ravno zato, ker sem ga imela rada in zato ker nima tipa samo zarad otroka. Otroka sem si pač želela met z njim. Če bi blo pa tko k si ti rekla ane...bi ga pustla že takoj ko je začel mutit okol otrok.
In kot drugo.... nisem šla takoj iskat druzga tipa z namenom da mi nardi otroka, ker pol bi otroka že zdavnej mela.
U glavnem ....kr neki no.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
purple_rain napisal/-a:^^sej nisem govorila direktno o tebi, ampak o takem razmišljanju (kot sem ga opazila v sicer tvojem prispevku (ter še v dveh drugih)).
V mojem prispevku tega nis mogla opazt, ker v njem ne piše, da ni važno s kom maš otroka.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tud v mojem ne, rekla sem:
Enivej, samo podala sem opazko, kako mi tisto (npr. izjava "to [imet otroka] mi je cilj") deluje.
Pač, vsakemu svoje, al kako že.
"ne toliko (pomembno)" = "manj pomembno" =/= "ni pomembno".purple_rain napisal/-a:..se sliši kot da je važno samo, da imaš otroka in ne toliko s kom.
Enivej, samo podala sem opazko, kako mi tisto (npr. izjava "to [imet otroka] mi je cilj") deluje.
Pač, vsakemu svoje, al kako že.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^?!
Tole nima več nobenega smisla.. zmotila sem se glede tega, kako sem si interpretirala prebrano? Čestitke.
Tole nima več nobenega smisla.. zmotila sem se glede tega, kako sem si interpretirala prebrano? Čestitke.
- neznankan
- Kofetarica
No saj to ti pravim, da si se pač zmotila, in da zdj veš, da nism tko mislila, in da mi je še kako pomebn s kom mam otroka.
Oziroma s kom bom mela otroka, ker ga sploh še nimam, čeprav sem po nekih vedeževanjih že clo noseča pa čeprav še tipa nimam.
Oziroma s kom bom mela otroka, ker ga sploh še nimam, čeprav sem po nekih vedeževanjih že clo noseča pa čeprav še tipa nimam.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^TI S TVOJIM MOREBITNIM OTROKOM ME SPLOH NE GANEŠ, jao bože, še enkrat: ne govorim o TEBI, ampak o TAKŠNEM razmišljanju.
sheesh.
sheesh.
- neznankan
- Kofetarica
Kako ne govoriš o meni, če usmeriš ^^ proti mojemu postu. In že dve strani razlagaš kako si razumela kar sem napisala.
Jaz sem prišla odgovort na vprašanje teme, ti pa zarad mene lahko še 5 strani razlagaš
1) da sem nekaj napisala kar nisem
2) da si ti to drugače razumela
3) da sploh to ni bilo namenjeno meni
Konec.........
Jaz sem prišla odgovort na vprašanje teme, ti pa zarad mene lahko še 5 strani razlagaš
1) da sem nekaj napisala kar nisem
2) da si ti to drugače razumela
3) da sploh to ni bilo namenjeno meni
Konec.........
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^samo tistim, ki si tega zaslužijo..
wtf?neznankan napisal/-a:Kdo je pa tebe kaj vprašu? Rajš z njo kot pa s tabo. Ti pojdi pa s kuštravo glavo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če se ne počutiš zaželjeno, je več kot dobrodošlo da nas zapustiš (pa vzemi prosim vseh svojih 16 osebnosti in nickov s sabo). HVALA
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 416 prispevkov
• Stran 27 od 28
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]