Fant ali otrok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 416 prispevkov
• Stran 26 od 28
•
Prejšnja
1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
^^ se mi je zdelo...
(čeprav ne razumem, kaj je zabavno pri tem, da sam od sebe "delaš budalo" in se pretvarjaš, da nisi sposoben razumeti preprostih stavkov Sem bolj za varjanto, da se iz drugih dela norca, ne sam iz sebe )
(čeprav ne razumem, kaj je zabavno pri tem, da sam od sebe "delaš budalo" in se pretvarjaš, da nisi sposoben razumeti preprostih stavkov Sem bolj za varjanto, da se iz drugih dela norca, ne sam iz sebe )
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ti pomagam.
1. napiše, da je dobila sporočilo o nečem, ti prebereš, da je sporočilo dobil nekdo drug o njej.
2. Z rdečo ti odgovori, da narobe razumeš, in da noben ni dobil zs o njej. Uporabi frazo "ne da bi vedela", ki pa jo ti spet ne razumeš kot frazo, ampak postaviš neumno vprašanje, kako bi to lahko vedela. Da pomagam....fraza "ne da bi vedela" v bistvu pomeni, da lahko da se je to zgodilo, ona pa tega ne ve/ne more vedeti
neznankan napisal/-a:Tmis o tem sem pa dobla čist dost priporočil prek zs-jev in tvojih namenih tko, da se nimava čist nč za pogovarjat. Me ne boš čist nč blatla tle brez razloga, da sem preneumna za sodelovat na forumu. Nisem stara 15 let veš.
jullia_ napisal/-a:neznankan napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Itak. Vedno, ko se z nekom zahakljaš, je ta drugi kao dobil že cel kup ZS-jev o tebi.
Noben ni dobil nobenih zs o meni, vsaj da bi vedela ne.
Kako pa bi ti lahko vedela, kakšne ZSje dobivamo drugi forumaši?
Vpogled imaš zgolj v svojih 15 uporabniških računov, kaj imam jaz v mailboxu, pa ne veš.
1. napiše, da je dobila sporočilo o nečem, ti prebereš, da je sporočilo dobil nekdo drug o njej.
2. Z rdečo ti odgovori, da narobe razumeš, in da noben ni dobil zs o njej. Uporabi frazo "ne da bi vedela", ki pa jo ti spet ne razumeš kot frazo, ampak postaviš neumno vprašanje, kako bi to lahko vedela. Da pomagam....fraza "ne da bi vedela" v bistvu pomeni, da lahko da se je to zgodilo, ona pa tega ne ve/ne more vedeti
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Uporaba 2. osebe ednine v frazi "takoj ko se z nekom zahakljaš, dobiš..." je bila mišljena na način, ki ga Nemci izražajo z uporabo besedne zveze Mann + glagol. Splošna trditev torej, ne namenjeno neznankan osebno.
i.e.: Itak, vsakič ko pustiš dežnik doma, se uščije. To ni mišljeno, kot da je vreme odvisno od tebe osebno, Barbie_girl85. Pomen je splošen.
2. post je bil preprosto šala z zrnom resnice.
Kdo zdaj tu koga napačno razume?
EDIT: Zdaj razmišljam... verjetno je man z enim N in malo začetnico. A je tu kakšna germanistka?
i.e.: Itak, vsakič ko pustiš dežnik doma, se uščije. To ni mišljeno, kot da je vreme odvisno od tebe osebno, Barbie_girl85. Pomen je splošen.
2. post je bil preprosto šala z zrnom resnice.
Kdo zdaj tu koga napačno razume?
EDIT: Zdaj razmišljam... verjetno je man z enim N in malo začetnico. A je tu kakšna germanistka?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hm, men se pa tole ^^ zdi enako trapasta druga skrajnost.. ..se sliši kot da je važno samo, da imaš otroka in ne toliko s kom.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Odvisno koliko močna je želja po otroku. Pri meni trenutno ni močna, lahko pa da še bo, tega ne vem. In recimo, v primeru da bi moj rekel nočem otrok, bi ostala z njim, saj otrok ni na spisku prioritet meni osebno.
Lahko pa da me bo čez kako leto prijel matinski čut, čist možno in da bom takrat drugače razmišljala.
Se pa strinjam z predhodnicama, da imet otroka, sam da ga maš, nepomembno ti je s kom, je meni osebno kr nekaj in bolano
Lahko pa da me bo čez kako leto prijel matinski čut, čist možno in da bom takrat drugače razmišljala.
Se pa strinjam z predhodnicama, da imet otroka, sam da ga maš, nepomembno ti je s kom, je meni osebno kr nekaj in bolano
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
purple_rain napisal/-a:Hm, men se pa tole ^^ zdi enako trapasta druga skrajnost.. ..se sliši kot da je važno samo, da imaš otroka in ne toliko s kom.
Sem že na strani 24 napisala, da fanta nimamo zarad otroka tko, da ne vem kako si lahko to mislila. Nikakor, da ni pomembn s kom, ampak celo zlo je pomembn s kom. Ne vem kako, da sploh lahko pomisliš, da ni pomembno.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Tistega se ne spomnim kaj si tam pisala - tko sem lahko to mislila ; kar pa sicer ni tolk važno, presenetilo me je tisto zadnje napisano.neznankan napisal/-a:Sem že na strani 24 napisala, da fanta nimamo zarad otroka tko, da ne vem kako si lahko to mislila.
Kako? Zate sicer ne vem, za v-e-s-n-o vemo, da ima tipa; podoben primer je Tanisha 24 par strani nazaj, ki ob tipu čaka, da se odloči glede otroka..in ko ta ne da jasnega "ja", gre naprej naslednjega iskat - men osebno se velik bolj pomembno zdi bit s kvalitetnim partnerjem (če je to res to), kot pa prekinit sicer dobro delujočo zvezo (tu imam v mislih v-e-s-n-o; vsaj tak vtis daje, da jima sicer dobro gre) in it iskat nekoga novega, neznanega.neznankan napisal/-a:Ne vem kako, da sploh lahko pomisliš, da ni pomembno.
..to ^^ men daje vtis, kot da je bolj pomembno pač imeti otroka, "s kom" pa se sliši kot postranska zadeva.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Tud če nis vedla kaj sem tam napisala, mi ni jasno kako si lahko mislila, da mi ni važno s kom bi imela otroka, ker tega pa sploh nisem nikol napisala.
Glede V-e-s-n-e in Tanishe pa jz nič ne vem. Sem odgovarjala sam na moj prispevk.
Glede V-e-s-n-e in Tanishe pa jz nič ne vem. Sem odgovarjala sam na moj prispevk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^sej nisem govorila direktno o tebi, ampak o takem razmišljanju (kot sem ga opazila v sicer tvojem prispevku (ter še v dveh drugih)).
Prvi neprebran prispevek • 416 prispevkov
• Stran 26 od 28
•
Prejšnja
1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]