Fant ali otrok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
večina tehleh komentarjev je smešnih, hehe
"kmalu bom imela oboje" jz razumem v prihodnosti, če že sedaj imaš fanta potem da ne boš imela... Mislim, časi te mal hecajo.
O tem pa kdo vse danes ima lahko otroka, pa tak ne bi, že tak imam predolg jezik na tem forumu in se zato pogosto "spričkam" oz. izmenjujem kontra mnenja lepše povedano, ampak se mi včasih ne da več, takrat se na neumne izjave samo smejim.
"kmalu bom imela oboje" jz razumem v prihodnosti, če že sedaj imaš fanta potem da ne boš imela... Mislim, časi te mal hecajo.
O tem pa kdo vse danes ima lahko otroka, pa tak ne bi, že tak imam predolg jezik na tem forumu in se zato pogosto "spričkam" oz. izmenjujem kontra mnenja lepše povedano, ampak se mi včasih ne da več, takrat se na neumne izjave samo smejim.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Neprecenljivo
neznankan- a ti pa še nisi noseča ali na poti k temu? Zanimivo
neznankan- a ti pa še nisi noseča ali na poti k temu? Zanimivo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
claire napisal/-a:^^ a sem jaz kaj zamudila?
kdo je komu kaj fouš?
Ja me naj bi ble sanjianji folš, sicer ne vem zakaj.
Osebno ji nisem folš ne zarad fanta (mam tut jz tak da, ne rabim bit falš), ne zato ko bo mela otroka (zaenkrat si froca ne želim), pa po nobeni drugi osnovi tut ne
neznanka- sej ni neumna ker si želi otroka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov