Fant ali otrok

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Jul. 2010 10:33

Ne dolgo nazaj je šel en par narezen, ker je ona hotela poroko in otroka on pa ne, pa ata bila skupaj 7 let.
(s)mej se
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 19. Jul. 2010 10:39

Res nimam časa čakat in upat, da si bo mogoče moj dragi čez 4 leta pa tudi on želel otroka.

Glavni razlog mislim, da je strah pred tem, da bi se razšel z žensko in bil potem še ob otroka, ker je toliko ločitev. Več kot enega pa sploh nima želje imeti. Pri bivši sta bila razlog tudi, da ni imel službe in stanovanja.
Nivea
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 19. Jul. 2010 10:42

claire napisal/-a:moških, ki si resnično ne bi želeli nikoli otroka je zelo minimalno (je ena že rekla).

brez zamere, ampak ponavadi si moški ne želi otroka z vsako. tudi jaz sem slišala za podobne primere kot jih ti opisuješ.
kar je meni zelo zanimivo je to, da se par razide pri starosti 25+ (in veze so trajale vsaj 5 let), nato pa fanta čez leto dni vidim z novo punco in vozičkom. :nixweiss:

moški so za otroke, ampak s pravo žensko.

No takšnih primerov ne poznam. Moj bivši zbeži vedno, ko mu katera omeni otroka. In mojega prijatelja sta pustile že dve z istim razlogom. Torej si ga očitno res ne želita.
Nivea
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 19. Jul. 2010 10:42

piškotek* napisal/-a:Ne dolgo nazaj je šel en par narezen, ker je ona hotela poroko in otroka on pa ne, pa ata bila skupaj 7 let.

Ups, da ni to moj bivši?
Nivea
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Jul. 2010 10:43

Razloge, ki jih je imel pri bivši so ok. Ta da bi ostal brez otroka pa je hm za lase privlečen. Si mu povedala, da če je tako, da boš najdal drugega? Mogoče ga bo to kaj premaknilo.
Zadnjič spremenil piškotek*, dne 19. Jul. 2010 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
(s)mej se
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 19. Jul. 2010 10:52

Po eni strani ga razumem, ker je njegov brat dvakrat ločen in z vsako ima otroka in z vsako probleme glede videvanja otroka.

Ne tega mu nisem rekla.

A vidva potem že razmišljata o otročičku?
Nivea
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Jul. 2010 10:54

Enkrat sem od ene punce slišala naslednje:

Recimo da sta fant in punca stara med 25 in 30...spoznata se, postaneta par in potem po nekje 3 letih gresta narazen. Razen seveda v primeru, če se vmes ne odločita za otroka. Ker ta punca, katera mi je to pripovedovala, je rekla, da ona pozna veliko parov, ki grejo narazen po 3 letih, ker jim enostavno postane dolgčas. In več ne vejo kaj bi sami sabo in kako bi zapolnili svoj čas....
.....in zato, da pač ne gredo narazen, se odločijo za otroka.

Mislim kr neki.....da se odločiš za otroka, ker ti je s partnerjem dolgčas in se ne znaš zabavat in imeti lepo???? :eek:

Jaz bom imela otroka ko bom pripravljena in ko bova oba to želela. In vem, da ga bova nekoč imela. Moj trenutni partner namreč nikoli ni resno nakazal želje: jaz NIKOLI ne želim imeti otrok.
Če pa bi se zgodilo, da bi bila v vezi s človekom, ki otroka sploh noče nikoli, pa verjetno nebi ostala z njim.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Jul. 2010 10:58

nivea9 napisal/-a:A vidva potem že razmišljata o otročičku?

Jaz razmišljam, fant je že razmislil :) , nehala sem jemat tablete, tako da ...
(s)mej se
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 19. Jul. 2010 10:59

Uiiiiiii Piškotek, pol pa bo :wink:

Glede teme pa, jst bi se tud odločla za otroka, ker si ga želim nekoč in bi mi skos neki manjkal, če bi se odločla za fanta.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 19. Jul. 2010 11:00

claire napisal/-a:moški so za otroke, ampak s pravo žensko.

agreed.

nivea9, mislim, da vidva potrebujeta resen pogovor o tem.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 19. Jul. 2010 11:10

v-e-s-n-a tudi meni ni nakazal, da ga ne bi nikoli imel. Me pa skrbi, da bo čez leta lahko to izjavil. Z bivšo sta bila skupaj 7 let, ko je prišlo do tega.
Nivea
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Jul. 2010 11:14

Pogovori se z njim in če reče da otroka ni na spisku njegovi želja, pojdi. Lahko pa zanosiš, vendar to ni rešitev.
(s)mej se
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 19. Jul. 2010 11:18

ha ha ha, midva z bivšim sva šla posredno narazen tut zato, ker si je on zelo želel otroka, jaz pa (pri 23) res še ne. je pa leto in pol za tem že ponosno hodil okrog z vozičkom :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Jul. 2010 11:23

nivea9 napisal/-a:v-e-s-n-a tudi meni ni nakazal, da ga ne bi nikoli imel. Me pa skrbi, da bo čez leta lahko to izjavil. Z bivšo sta bila skupaj 7 let, ko je prišlo do tega.

Koliko pa je tvoj partner star?

Direkt ga vprašaj, ali si ga sploh kdaj želi, ali sploh ne.

Pa ne more ga bit zdaj strah, ''kaj če grem s punco narazen....'' mislim halo, sej si z nekom, da ostaneš z njim, ker ti je lepo z nekom in se imata fajn, ne pa da že takoj razmišljaš o tem, kako bo ko bosta šla narazen!!! :eek: :eek:
Ja, ampak ko je šel tvoj zdajšnji z bivšo narazen, je bil mlajši....in če je bil takrat star nekje 28, 29....morda še res ni bil pripravljen na njega.

Odkrito se pogovorita in povej mu, da nočeš, da naredi tebi isto kot je bivši. Da ti naj zdaj pove kako pa kaj, da gresta zdaj rajši narazen in boš vsaj ti imela možnost za otroka....če že on ne ve ali bi ali ne.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 19. Jul. 2010 11:30

v-e-s-n-a napisal/-a:Enkrat sem od ene punce slišala naslednje:

Recimo da sta fant in punca stara med 25 in 30...spoznata se, postaneta par in potem po nekje 3 letih gresta narazen. Razen seveda v primeru, če se vmes ne odločita za otroka. Ker ta punca, katera mi je to pripovedovala, je rekla, da ona pozna veliko parov, ki grejo narazen po 3 letih, ker jim enostavno postane dolgčas. In več ne vejo kaj bi sami sabo in kako bi zapolnili svoj čas....
.....in zato, da pač ne gredo narazen, se odločijo za otroka.

Mislim kr neki.....da se odločiš za otroka, ker ti je s partnerjem dolgčas in se ne znaš zabavat in imeti lepo???? :eek:

Ta punca je sicer mal pretiravala.. ampak zadnjič sem se pogovarjala z enim kolegom - star je ene 37 let, punca 28 in si on ful želi otroka (punca še ne), in sem za sprašvala kako to, zakaj.. in pravi, da po tolkih letih počasi že nekaj manjka.. no, s to razliko, da sta onadva skupaj že okoli 9, 10 let.. ne gre se lih za dolgčas.. mislim da se gre za tisti "korak naprej" v zvezi.. ali s poroko, s tem da se vseliš skupaj, z otrokom.. ja dobro, pri nekaterih to traja dlje, pri nekaterih manj..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov