f* frend v kak vec
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 175 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- tenisac
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2015
Marija_Nana, ja lej, če pač nimaš izkušenj, te potem pač zanima mnenje od nekoga, ki te izkušnje ima.
Ja s tem vprašanjem ni nič narobe. Nisem mislu nič provocirat al pa kej. Pač me zanimajo odgovori v tem stilu: ja, več seksamo zdej kot recimo pozim, al pa zdej je seks boljši, ker je bolj soparno in je libido večji.
Ja s tem vprašanjem ni nič narobe. Nisem mislu nič provocirat al pa kej. Pač me zanimajo odgovori v tem stilu: ja, več seksamo zdej kot recimo pozim, al pa zdej je seks boljši, ker je bolj soparno in je libido večji.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
tenisac je master troll .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
tenisac, predlagam, da si prebereš učbenik za 2. ali 3. letnik gimnazije, kjer je podano osnovno znanje o reprodukcijskih organih, hormonskih žlezah itd. Po prebranem boš spoznal, da letni časi ne vplivajo na ''paritvene obrede'' homo sapiens sapiensa (ali kako bi se to sklanjalo?).
Se drugače strinjam z LZ. Po mojem trollaš ... prideš sem, ker kao ne veš, kako dobit žensko, potem dobiš odgovore, se vsem izmuzneš, potem pa nabijaš z neumnostmi kot sta ''Kako moški ženski, s katero ima FWB razmerje ali FF razmerje pojasni, da se dobiva z drugimi?'' in ''Koliko kaj seksate poleti?'' ... počasi se mi zdi, da si star tam nekje 14-15 let, pa so se ti počitnice začele in ne veš, kaj bi sam s sabo.
Čisto mimogrede: Če delaš vsak dan do 20.00 zvečer: kako to, da po cele dneve visiš na roza forumu?
Se drugače strinjam z LZ. Po mojem trollaš ... prideš sem, ker kao ne veš, kako dobit žensko, potem dobiš odgovore, se vsem izmuzneš, potem pa nabijaš z neumnostmi kot sta ''Kako moški ženski, s katero ima FWB razmerje ali FF razmerje pojasni, da se dobiva z drugimi?'' in ''Koliko kaj seksate poleti?'' ... počasi se mi zdi, da si star tam nekje 14-15 let, pa so se ti počitnice začele in ne veš, kaj bi sam s sabo.
Čisto mimogrede: Če delaš vsak dan do 20.00 zvečer: kako to, da po cele dneve visiš na roza forumu?
- MarijaNana
- Debatorica
Jezus, ne rabiš se ''spoznat'', da veš, da ljudje nimamo paritvenih sezon, no. (Čeprav priznam, da sem se vprašala, česa vsega še ne veš, ko take reči sprašuješ. )
- MarijaNana
- Debatorica
No, če je pa *znano dejstvo*, potem bo pa že res in ne rabiš tu preverjat ... če je pa *dejstvo* ...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
tenisac je troll, zato je nesmisleno odgovarjat na njegova, če preveč bistra, vprašanja.
Pomoje išče punco tukaj, pa se dela neizkušen
Napiše da je star 27 let, ker je to laž, to pozabi in trdi da tega ni napisal. Lagat ni tko enostavno kot se zdi, saj si nekateri zapomnimo kaj drugi napišejo/povejo - sem detektor za lažnivce.
Pomoje išče punco tukaj, pa se dela neizkušen
Napiše da je star 27 let, ker je to laž, to pozabi in trdi da tega ni napisal. Lagat ni tko enostavno kot se zdi, saj si nekateri zapomnimo kaj drugi napišejo/povejo - sem detektor za lažnivce.
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
^ naivno sem mislil, da tudi ti, morda iščeš fanta ali kako prijateljstvo tukaj gor, pa sem se zgleda motil. Škoda.
Jebemti res ne smem več prebrat, da je kaka suha tukaj gor.
Btw. jaz sem trenutno odprt za kako novo poznanstvo, kavico ipd.
Jebemti res ne smem več prebrat, da je kaka suha tukaj gor.
Btw. jaz sem trenutno odprt za kako novo poznanstvo, kavico ipd.
- tenisac
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2015
čuftika, lahko ti dokažem, da imam 27 let.
Kaj, a misliš, da majo vsi fantje pr teh letih za sabo že vsaj 10, 15 resnih zvez al kaj? Nisem troll, ker to ni v moji naravi. Pač, priznam, da so moja vprašanja včasih(al pa po vašem mnenju vedno) malo mimo, ampak vsak je pač človek zase in tako pač je.
Kaj, a misliš, da majo vsi fantje pr teh letih za sabo že vsaj 10, 15 resnih zvez al kaj? Nisem troll, ker to ni v moji naravi. Pač, priznam, da so moja vprašanja včasih(al pa po vašem mnenju vedno) malo mimo, ampak vsak je pač človek zase in tako pač je.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Saj, jaz sem bil z enemu v vojski, ki pri 22 ni vedel kaj je menstruacija, in sem mu nekoč med neko vajo taktike razložil cel proces oploditve, za menstruacijo sem moral pa kar malo prebrati, ker je težko nekomu razložiti če ne ve 0.
Je pa res, da je je verjel da bi morala Slovenija investirati v vesoljsko postajo, da je so zvezdna vrata resnična in da mu pripada del Slovenije, če je zemlja državna.
Je pa res, da je je verjel da bi morala Slovenija investirati v vesoljsko postajo, da je so zvezdna vrata resnična in da mu pripada del Slovenije, če je zemlja državna.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Po moje, če ne drugje pri urah, ki so namenjene spolni vzgoji v osnovni šoli.
Meni ubistvu deluje, da tenisacu res niso jasne ene stvari,ki običajno ljudem pri tej starosti so, da ni troll. Lahko se tudi motim. Pa da ga zraven še razganja kot enga najstnika, zato sprašuje neke neumnosti tukaj. Mi je pa čudno,da se o teh 'življenjskih stvareh' očitno nisi nikoli pogovarjal z ljudmi v realnem življenju in vprašanja res včasih delujejo kot bi jih nek otrok ali najstnik v začetku pubertete postavljal. Samo vseeno bolje pozno kot nikoli, tako da bi ti svetovala da si prebereš kaj strokovnega, če se že drugače ne moreš z nikomer o tem pogovarjati ter da si nekako ustvariš zdrave odnose in nadoknadiš za nazaj, da ne boš rabil več tle gor takih spraševat.
Meni ubistvu deluje, da tenisacu res niso jasne ene stvari,ki običajno ljudem pri tej starosti so, da ni troll. Lahko se tudi motim. Pa da ga zraven še razganja kot enga najstnika, zato sprašuje neke neumnosti tukaj. Mi je pa čudno,da se o teh 'življenjskih stvareh' očitno nisi nikoli pogovarjal z ljudmi v realnem življenju in vprašanja res včasih delujejo kot bi jih nek otrok ali najstnik v začetku pubertete postavljal. Samo vseeno bolje pozno kot nikoli, tako da bi ti svetovala da si prebereš kaj strokovnega, če se že drugače ne moreš z nikomer o tem pogovarjati ter da si nekako ustvariš zdrave odnose in nadoknadiš za nazaj, da ne boš rabil več tle gor takih spraševat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Prvi neprebran prispevek • 175 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]