f* frend v kak vec
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
čuftika napisal/-a:oo, zdej si me razkrinkal, si moj ideal sanjskega moškega in vsako noč sanjam ravno o tebi
Čuftika vem. Lej sej mogoče ti pa še rata in glede na to, da si suha en + že maš
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Čustva.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja odvisno od posameznega para, saj verjetno prideta skupaj če več področij kot npr. sex,prijateljstvo zelo štima.. Pomoje največkrat ni kul moški populaciji ker hočejo met več punc hkrati oz. ne bi bli vezani na eno..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- tenisac
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2015
No, to zadnje pa razumem, ja, da bi fantje mel več punc hkrati, pa da ne bi bli z nobeno vezani, to mi je pa čist jasn, ja. Sam me bolj zanima kako to potem to drugi punci prikrivajo, kako da ona tega ne opaz? Oziroma one, ker jih je več.
-
Če se dva dogovorita, da bosta FF, se itak pričakuje da se bosta ozirala za drugimi...tako da, nekih velikih moralnih vprašanj ne more biti.
Seveda, če je zaščita vmes.
Imam kar nekaj kolegov, ki jih furajo po štiri, pet naenkrat...kar se mi zdi osebno neverjetno, sicer vem da uporabljajo doping, in da zato skurijo ves denar, ampak kapo dol.
Seveda, če je zaščita vmes.
Imam kar nekaj kolegov, ki jih furajo po štiri, pet naenkrat...kar se mi zdi osebno neverjetno, sicer vem da uporabljajo doping, in da zato skurijo ves denar, ampak kapo dol.
-
2x
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
tenisac, kako si star 27 in nimaš teh pojmov nič razčiščenih? Če si FWB to pomeni, da odnos ni ekskluziven in imaš lahko toliko partnerjev, kot si želiš ... oba, ne samo moški. Takšen pogled na ženske, kot ga imaš ti, je res odbijajoč ... (no, pa saj ga ima večina tu pišočih moških ... )
In ne gre se samo za čustva ... gre se za to, da sta dva lahko prijatelja, se pa ne vidita kot življenjska sopotnika, si ne predstavljata, da živela skupaj, imela otroke, nimata istih ciljev, se ne ujemata glede pomembnih, svetovno-nazorskih vprašanj, se značajsko ne ujemata tako, kot bi si želela ipd.
Razlogov, zakaj si z nekom lahko prijatelj in seksaš z njim, ne želiš pa partnerske zveze je milijon.
In kaj k**** je to vprašanje, če kaj seksamo čez poletje?
In ne gre se samo za čustva ... gre se za to, da sta dva lahko prijatelja, se pa ne vidita kot življenjska sopotnika, si ne predstavljata, da živela skupaj, imela otroke, nimata istih ciljev, se ne ujemata glede pomembnih, svetovno-nazorskih vprašanj, se značajsko ne ujemata tako, kot bi si želela ipd.
Razlogov, zakaj si z nekom lahko prijatelj in seksaš z njim, ne želiš pa partnerske zveze je milijon.
In kaj k**** je to vprašanje, če kaj seksamo čez poletje?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]