f* frend v kak vec

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 27. Jul. 2015 18:04

Svet bi moral bit bolj odprt, ženske se sploh nočjo pogovarjat na FB-ju, češ, v tem smislu, kaj se bom jst z njim pogovarjala, sej mi je popoln neznanec. Ja pa kaj pol, sej je sam klepet, sej ti nič nočem, no. Ne razumem res.
Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 27. Jul. 2015 18:05

tenisac napisal/-a:Vsem bi se zahvalil za nasvete, tudi če ste odreagirali nekateri posamezniki nekoliko bolj napadalno, me ne moti, pomembno mi je le, da govorite iz srca in brez dlake na jeziku.

Bunk, torej, da bi dobil kakšno žensko, ki se sprehaja in da bi jo ogovoru, na to lahko pozabim al kako? Ja, praviš, da mi še vseeno ostane čas od 20.00-23.00, kaj pa mi predlagaš, kam naj grem? Kakšna društva si mel v mislih?

Govorim iz svojih izkušenj, ne vzemi tega kot splošno resnico. Vzemi v obzir tudi to, da sem zelo neroden kar se tiče samega pristopa do ženske in da sem podpovprečnega videza. Mislim, da pri tebi kot pri dobrem športniku videz ne bi smel povzročati preglavic. Lahko probaš in poveš, kako se ti bo obneslo. Pravijo, da probati ni greh, izgubit ne moreš nič, lahko kvečjemu ogromno pridobiš. ;)

Ravno zadnjič sem nekje našel neke plesne tečaje, ki se začnejo ob 20.30. Pozabil sem že na kateri strani, ampak ja, nekaj se bo zate zagotovo našlo. ;)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Jul. 2015 18:06

ooo en_drug, si se vrnil iz Banovcev?

Ob takem obnašanju pa se boš pomoje spet šel malo skopat in shladit.

Ne, če je moj nick čuftika, še ne pomeni da sm debela in da me nihče noče. Sem zelo suha :D

Če tip reče zase da ni kurbir, jz to dojemam kot samohvalo, pusti da to punce rečejo zate.
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 27. Jul. 2015 18:11

Bunk, kok si star približno in kok žensk si mel(spet približno) med dvajsetim in tridesetim letom in kje si jih ponavad spoznaval ter na kak način?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Jul. 2015 18:15

ej, tenisač, dej se ti raje ukvarjaj sam s sabo, kot pa s tem kje boš dobil punco, ker za brati je da si totalno obupan in ta energija zelo odbija.

Ni pomembno koliko so drugi imeli punc, pomembno je to koliko si jih ti imel. In na cosmoforumu ne bomo rešli tvojega samskega lajfa.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 27. Jul. 2015 18:22

Evo, spet se strinjam s čuftiko in dodajam, da mislim, da za tenisaca (sorry, tenisac) ni nobene rešitve. Ona-on je plačljiv, na Facebooku se z njim ne pogovarjajo, med tekom Bunku ni uspelo dobit punce, tako da je tudi njemu ne bo, dela do 20h zvečer, v večerni šoli so bile samo tri punce, na tečaje zaradi službe ne more hodit in ima samo prijatelje, ki so v srednjih letih. Ne, ni rešitve. To je to. Umrl boš sam. :lol:

Se strinjam s čuftiko tudi o tem, da deluje tenisac predvsem obupan, za popizdit pasiven, cmerav (nič ne morem, nobenega nasveta ne morem realizirat) in nekam dolgočasen ...

Mater, ja, res mi gre na živce, če oseba pride po nasvet, dobi milijon nasvetov, nič se ji ne zdi izvedljivo, potem se pa obesi na nasvet samskega, zagrenjenega tipa, ki evidentno nima pojma o ženskah, samo zato, da bi lahko še dalje fural vse točno tako, kot je delala do zdaj ... :evil:
Uporabniški avatar
en_drug
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a en_drug » 27. Jul. 2015 18:23

čuftika napisal/-a:ooo en_drug, si se vrnil iz Banovcev?

Ob takem obnašanju pa se boš pomoje spet šel malo skopat in shladit.

Ne, če je moj nick čuftika, še ne pomeni da sm debela in da me nihče noče. Sem zelo suha :D

Če tip reče zase da ni kurbir, jz to dojemam kot samohvalo, pusti da to punce rečejo zate.

Ja no saj vem, da sem ti všeč :P

V banovcih pa še nisem bil ;)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Jul. 2015 19:13

oo, zdej si me razkrinkal, si moj ideal sanjskega moškega in vsako noč sanjam ravno o tebi ;D

MarijaNana- sej to je tipičen pojav na forumu, vpršaš za nasvet, ga dobiš (pri ženskah je to večkrat da gredo po svoje in da pustijo moškega, ki grdo ravna z njimi...), ampak ne, one še vedno ustrajajo, ker ga imajo tako zelooo rade, sebe pa očitne nimajo rade.
To je nek fenomen pasivnosti, ljudje ti povedo to kar ti ni všeč, na spremembo nisi pripravljen, zato ne vem zakaj spršujeješ kaj naj nardiš...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Jul. 2015 19:20

tenisac napisal/-a:Svet bi moral bit bolj odprt, ženske se sploh nočjo pogovarjat na FB-ju, češ, v tem smislu, kaj se bom jst z njim pogovarjala, sej mi je popoln neznanec. Ja pa kaj pol, sej je sam klepet, sej ti nič nočem, no. Ne razumem res.

Zakaj bi se?

Lepe ženske, in ženske visoke vrednosti nimajo časa da bi se prvič pogovarjale z vsakim tipom ki zvečer čaka da bi klepetal, in drugič ne namenjajo energije moškim v katerih ne vidijo nekega potenciala.

Ker res čedne ženske, imajo na mizi toliko ponudb da bi se lahko cele dneve samo dobivale s snubci.

Zato imajo filtre, vizualne filtre in ostale filtre s katerimi izbirajo tipa.

In tudi ti jih imaš lahko, zadnjič se mi je zgodilo da sedim v čajnici v Ljubljani, in k mizi nasproti prisede neverjetna lepotica. Visoka, popolno telo, lepo oblečena, krasen obraz...v glavnem, saj veš. In jaz berem časopis in zraven sem vsake toliko časa ujel kakšno besedo z njenim sogovornikom. Ne bom pisal o čem je tekel pogovor, ker je bilo tako extremno neumno, da sem se moral usesti na drug konec lokala.

V glavnem, če bi bilo to ko sem bil star 20 let, bi bil ves..vau, kako je lepa, kaj naj naredim da me bo takšna ženska pogledala.
Zdaj sem, jap...totalno bangable, ampak za več pa ne..ker zame razen videza, nima nobene vrednosti.

To sem začel razmišljati, ko sem bral nek post od saarijarvi, da je srečala nekega neverjetnega tipa, in da točno to rabi, in da ne pristaja na nič manj.

In to je res, vsak mora imeti nek standard po kateremu išče potencialne partnerje. Ker zakaj bi iskal samo žensko, ki bi s tabo hodila malo ven, in te imela rada.
Rabiš partnerja ki ti doda vrednost kot osebi, nekoga ki naredi tvoje življenje še bolj kvalitetno.

Ampak spet, takšno osebo lahko srečaš samo če imaš ti neko vrednost, kaj lahko daš svoji partnerici. Če si samo tip ki stagnira, nima neke velike življenjske energije in vizije, potem boš našel partnerico ki bo sedla v ta kalup.
Če pa boš rekel, hej pazil bom na svoje telo, jedel bom bolj zdravo, bolj bom socialen, pozitiven in delal bom na svoji življenjski viziji in strasteh, boš imel večjo vrednost.

Ker ljudje imajo radi zraven sebe ljudi, ki imajo neko energijo, nekaj kar ti lahko dajo, in to potem menjajo s tabo, moški z nasveti, ženske s pozornostjo.

Jaz sem tudi našel, tri moške, ki so vsi polni energije in uspešni na področju ki jih zanima, in čeprav jaz še nisem uspešen na področju v katerem želim biti, vsaj delam na temu. In potem menjamo misli, in se spodbujamo...moji srednješolski kolegi bi v vsem videli težave, oni pa ker so že šli čez to, so samo: go for it!, bravo, lej to in to moraš narediti...jaz pa jim dam svoje izkušnje in nasvete.

V glavnem, bolj delaj na sebi kot moški, če delaš na sebi in če se obdaš z ljudmi ki imajo neko energijo in vizijo, se ženske same pojavijo, ker pač hočejo biti zraven tega kar se dogaja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Jul. 2015 20:25

Ma itak da si napisal da maš 27,si pa res sklerozen :D

'Stara si 18 let, nič bat, bo že prišel pravi. Jst sem star 27, pa še nisem..'
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 27. Jul. 2015 21:26

Hayley, ja, res je, sem šel potem preverit. To je bil moj prvi zapis(prvega ne pozabiš nikoli, ha ha, jst sem očitno ga).
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 27. Jul. 2015 21:27

@čuftika: ej, tenisač, dej se ti raje ukvarjaj sam s sabo, kot pa s tem kje boš dobil punco, ker za brati je da si totalno obupan in ta energija zelo odbija.

Ni pomembno koliko so drugi imeli punc, pomembno je to koliko si jih ti imel. In na cosmoforumu ne bomo rešli tvojega samskega lajfa.

Ja pač sem želel zvedet za kak nasvet od njega, pač na podlagi izkušenj kje vse je dobil kakšno punco.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Jul. 2015 21:29

[/quote]
Jaz sem imel možnost sprobati pristop med tekom (sem aktiven tekač) ali sprehodom in sem prišel do spoznanja, da se ne obnese(moraš pa vzeti na znanje, da sem podpovprečnega videza in da sem slab pri pristopu do žensk). Ženski med kakršnokoli fizično aktivnostjo ne ustreza, da kdo pristopi do nje - na nek način jo zmotiš. Veliko jih zato tudi teče z MP3-jem - ravno zato, da se izogne moškim, ki bi pristopali do njih.
[/quote]

O kristus a tud to je možno al kaj. Hvala bogu d mam js usaj med tekom mjr,pa ne tečem s slušalkami ker me motijo. :D
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 27. Jul. 2015 21:30

hayley, ni res, da še nisem seksal. Sem že seksal(ne sam enkrat), ampak seksa še nisem doživel z ljubljeno osebo, pač da bi bil seks z obojestransko privlačnostjo.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Jul. 2015 21:47

Lol kje sem pa js kaj govorila o tvojem sexu? Pač nisem kopirala celega stavka in sem dala ... Brat pa tudi znam,kaj je bilo naprej napisano. Alora si bil 2+ pri 'prodajalki ljubezni'. Saj je itak tvoja stvar, mene čist nč ne zanima kolk si in nisi sexu..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov