Četverček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Liefde napisal/-a:Jochie napisal/-a:meni bi pa danes en šesterček pasal....
http://www.istockphoto.com/file_thumbvi ... f-beer.jpg
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
kinna- mislim da Jochie ni imel ravno isto v mislih kot ti
No, pa je že razodel svojo skrivnost
No, pa je že razodel svojo skrivnost
Zadnjič spremenil *mala*, dne 18. Nov. 2009 15:10, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
No jz nimam želje po tem da bi mela še enega kandidata, bi raje imela eno kandidatko, če bi se že odločila za to
Ja je bolš z njim, pa ne zato ker je črn, ampak ker je dobro poučen kako se streže tem zadevam in se vedno maksimalno potrudi
Ja je bolš z njim, pa ne zato ker je črn, ampak ker je dobro poučen kako se streže tem zadevam in se vedno maksimalno potrudi
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
hmm....nism probala niti trojcka, niti v vecih....in kot vecina ostalih ne, bi me razneslo od ljubosumja da se kjera samo dotakne mojga kaj pa sele da bi kej mela in da to se gledam a-a ce bi pa bla samska mogoce ja ka se mi zdi misel na to kr fajn trojcek, alpa u vecih.... fantazije, ki bi se lahko uresnicile.....mmmmmm.....
-
Kittycat7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2009
Z mojim sva se že večkrat o tem pogovarjala in zmeri pršla do enakega zaključka...jst nimam nč proti punci-am in/ali fantu-om, je pa tudi res, da svojega fanta nebi nikol delila z drugo, on pa mene ne z drugim...tako da ostajamo na dvojčku, on in jaz
Drugače me pa bolj zanima izkušnja s kako punco, temu pa tud moj lubi ne oporeka, tako da... zakaj pa ne
Drugače me pa bolj zanima izkušnja s kako punco, temu pa tud moj lubi ne oporeka, tako da... zakaj pa ne
Stopaj v svetlobi in se nikoli ne boj dopustiti svetlobi resnice, da te popolnoma objame. Ko nimaš ničesar skrivati, se ničesar sramovati, si svoboden kot majhen otrok, ki ne pozna ovir in se izraža z resnično radostjo.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ z drugim te nebi delil, z drugo pa?
takšne scene so se meni zdele vedno zanimive, ker ne razumem v čem točno je razlika.. sex je sex.
seveda pa so pomembni razlogi, zakaj se odločiš zanj. če hočeš sexat s punco samo zato, da bi stem na kakršenkoli način zrajcala svojega tipa, pol štekam njegovo odobravanje. če pa gre tukaj za tvojo željo po ženskem telesu in samem sexu, pa ne vidim popolnoma nobene razlike če bi šla v postlo tudi s tipom.
takšne scene so se meni zdele vedno zanimive, ker ne razumem v čem točno je razlika.. sex je sex.
seveda pa so pomembni razlogi, zakaj se odločiš zanj. če hočeš sexat s punco samo zato, da bi stem na kakršenkoli način zrajcala svojega tipa, pol štekam njegovo odobravanje. če pa gre tukaj za tvojo željo po ženskem telesu in samem sexu, pa ne vidim popolnoma nobene razlike če bi šla v postlo tudi s tipom.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Kittycat7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2009
Se strinjam sex je sex, pa obrni stvar kokr hočeš. hja, kdo bi razumeu moške, ampak ja...pravi, da z moškim me neb mogu gledat, roko na srce, tud jst nega neb mogla z drugo ... ko pa me gleda z drugo punco in se kasneje posvetim tud sam njemu (samo midva), pa ga fullll stimulira in konec konceu oba fuuullll uživava... se ne pravim da vedno ampak parkrat na leto pa je kar lušna popestriteu
Stopaj v svetlobi in se nikoli ne boj dopustiti svetlobi resnice, da te popolnoma objame. Ko nimaš ničesar skrivati, se ničesar sramovati, si svoboden kot majhen otrok, ki ne pozna ovir in se izraža z resnično radostjo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]