Četverček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
rachka_ napisal/-a:ampak tudi če bo ženska z žensko, bo doživljala neke občutke ugodja in ji bo ona bejba mogla bit vsaj malo všeč, pa čeprav ne v taki meri. potemtakem ste moški ljubosumni samo na orgazem al kaj?
Ljudje nismo ljubosumni zato, ker drugemu ne bi privoščili užitka. Če bi bili, potem bi bili ljubosumni že ob tem, ko bi gledali, da partner uživa jesti sladoled ali kak sočen zrezek. Razganjalo bi nas od ljubosumja, ko bi videli, kako uživa v okusu, in jezni bi bili na kuharja, ki je naredil tako dobro jed, da naš partner v njej uživa.
Ljubosumje nastane zaradi strahu, strah pa zaradi nesamozavesti. Ljubosumni smo, če ne le vidimo, da partner uživa, temveč če se bojimo, da lahko s tisto osebo naveže tesnejši odnos, kot ga ima z nami. Moški se bojimo tudi tega, da nam drug moški partnerko oplodi.
Če ne vidimo te nevarnosti, potem ne čutimo strahu. Če ne čutimo strahu, ni ljubosumja.
-
Kittycat7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2009
Glede tega kar si napisala rachka_
"se pravi s svojim partnerjem sexaš iz ljubezni, z nekom drugim pa iz potrebe oz pač golega spolnega užitka. razumem, ampak zakaj pa tista druga oseba ne more biti moški? saj do njega nebi ničesar čutila, tako kot nebi do ženske..."
Pa se strinjam z Alwaleed in to je, da se v tem primeru moški počutijo manj oz. neogrožene, sploh če ima partnerica potrebo tudi po njem in ne samo po njej.
"se pravi s svojim partnerjem sexaš iz ljubezni, z nekom drugim pa iz potrebe oz pač golega spolnega užitka. razumem, ampak zakaj pa tista druga oseba ne more biti moški? saj do njega nebi ničesar čutila, tako kot nebi do ženske..."
Pa se strinjam z Alwaleed in to je, da se v tem primeru moški počutijo manj oz. neogrožene, sploh če ima partnerica potrebo tudi po njem in ne samo po njej.
Stopaj v svetlobi in se nikoli ne boj dopustiti svetlobi resnice, da te popolnoma objame. Ko nimaš ničesar skrivati, se ničesar sramovati, si svoboden kot majhen otrok, ki ne pozna ovir in se izraža z resnično radostjo.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
ne nisem in sem ponosen na to
nesamozavesten...HHAHAHAHAHAHHAHA vic dneva. kako lahko govoriš nekaj o osebi ki jo sploh ne poznaš?
nisem odvisen od seksa in nimam neke potrebe po temu, kar še nisi izkusil ne moreš pogrešati temveč si lahko le želiš...nisem reku da si ne želim ampak se mi ne mudi, in raje imam spolni odnos z punco ki jo imam rad kokr pa eno čist x bejbo...sorry ker te moram razočarat, da obstajajo fantje ki jim ni vedno seks v glavi
ja provociram ker si zelo zelo želim pozornosti...ker sem bogi in nesamozavesten
GROUP HUG???? PLS
nesamozavesten...HHAHAHAHAHAHHAHA vic dneva. kako lahko govoriš nekaj o osebi ki jo sploh ne poznaš?
nisem odvisen od seksa in nimam neke potrebe po temu, kar še nisi izkusil ne moreš pogrešati temveč si lahko le želiš...nisem reku da si ne želim ampak se mi ne mudi, in raje imam spolni odnos z punco ki jo imam rad kokr pa eno čist x bejbo...sorry ker te moram razočarat, da obstajajo fantje ki jim ni vedno seks v glavi
ja provociram ker si zelo zelo želim pozornosti...ker sem bogi in nesamozavesten
GROUP HUG???? PLS
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov