Eternal sunshine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- _neo_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2012
Zadn dobr seks je biu v tantričnem stilu in eden izmed zapomnljivih vsekakor a v povprečju nevredno nadaljnega raziskovanja... izčrpno razmerje, ki se je končalo spontano a predvidljivo je pustilo nek pečat, ki ponazarja mojo nejevoljo do iskanja nove osebe. Strah pred novo zavezo? Kt bi mckaully kulkin reku.. i don't think so. Dva vmesna člena, zelo zelo privlačnega izgleda sta mi vmes pokazala pot, tam kjer volje ni. Prva je po parih osebnih pogovorih delovala difficult, druga pa niti ni iz Slovenije in tudi malce neresena. A je tok težko najdt ljubezen? Kdaj je ljubezen postala privid, oaza ki se mučno počasi razblinja pred našimi očmi. Bodi pustolovski pravijo, potrpi pravijo, pravijo da je včasih bolje biti malce samski. Norost! Izgubljamo čas s takim motoviljenjem življenja, vsak posameznik na tem forumu ima potencial osrečiti vsaj enega izmed nas. Ampak strah je viden v očeh vseh samskih, strah ki ga je želo rigidno zlo, nevzgojene promiskiutetne punce, lažnivi kurbirji in ostali Zgubljenci, ki so angelom pristrigli krila. Kdor verjame v višjo silo, ga bo le ta zopet povzdvignila na Olimp in v petek bom na Metelkovi 4.1.2013 na Zelenm Soncu zrl v oči moje boginje in skupaj v večen sončni zahod.
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
dobra reklama za zeleno sonce
jaz se tudi sprašujem ljubezen, kako, kdaj, zakaj, a je možno
nejasnost
ljubezen z metelkove
jaz se tudi sprašujem ljubezen, kako, kdaj, zakaj, a je možno
nejasnost
ljubezen z metelkove
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1