Erotične trgovine

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 25. Nov. 2010 14:38

Tale BU imamo tudi v Novem mestu. Mi je pa trgovina na splošno zelo všeč, ker je zelo prostorna in tudi prodajalke niso vsiljive in si lahko vse v miru pogledaš. Pa še zdi se mi da imajo zelo veliko izbiro različnih izdelkov.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Nov. 2010 14:41

Ja, tudi meni je všeč. :) Bi pa lahko imeli tudi kakšno kartico zaupanja lai kaj podobnega :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 25. Nov. 2010 14:44

^^Se strinjam.

Imam neko kartico, ko nabereš dost nakupov da imaš popust v Venera shop, ampak tja tako pogosto več ne zavijem, tako da bo še nekaj časa trajalo, da napolnim tist kuponček. :)
nudistfkk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nudistfkk » 24. Feb. 2011 17:23

Midva s punco pa v glavnem v Zagrebu v sex shopih kupujeva. Najbolj nama je pa všeč Magic market. Imajo kar pestro ponudbo sexy perila in igrač. Majo tudi internetsko stran in se da tudi po telefonu vprašat. Zelo lepa trgovinca
Mateja_Sv
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mateja_Sv » 05. Jun. 2011 11:09

Haj, mene pa zanima, če kdo hodi v Venera shop v center Breza Domžale? Šla bi tja, ampak si ne upam, ker ne vem kakšni so prodajalci? Že je ženska je ok, moškemu pa ne bi šla. Kdo ve, mogoče?

lp
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 05. Jun. 2011 11:19

^^Zakaj se pa tko bojiš, če je moški? :) Ti ne rabi bit nič nerodno.

Sem že bila v enem Venera shopu, kjer je bil moški prodajalec, pa ni bilo zato nič drugače kot takrat, ko je bila ženska...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 05. Jun. 2011 13:33

jst mam celo bolse izkusne z moskimi prodajalci v sex shopih kot z zenskami. moski se bolj posvetjo da bo zenski cimbols
brezlj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a brezlj » 22. Nov. 2011 15:40

No, ko smo že pri teh erotičnih trgovinah, so men resnično velik boljše spletne trgovine, ker potem nimam takih problemov s tem, kdo je prodajalec. Enostavno pokličem, če imam kakšno vprašanje in mi vse vedno obrazložuje. Zadnje čase pa mi je tale erotična trgovina najbolj všeč in mi Venera shop nekak ne sede več. V tej trgovini res zbereš in dobiš na dom, pa še cene se mi zdi, da so nižje kokr v Veneri.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 23. Nov. 2011 17:19

Mateja_Sv napisal/-a:Haj, mene pa zanima, če kdo hodi v Venera shop v center Breza Domžale? Šla bi tja, ampak si ne upam, ker ne vem kakšni so prodajalci? Že je ženska je ok, moškemu pa ne bi šla. Kdo ve, mogoče?

lp

Ja to pa le pazi, da te ne bo z dildom in bičem v roki lovil po trgovini.
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CatPaw » 06. Dec. 2011 13:15

Da še jaz z vami podelim svoje izkušnje :D

Midva s fantom sva najprej erotične zadevce kupovala preko spleta, (celo sam je enkrat naročil silikonske obročke za lulčka :D , sem bila prav prijetno presenečena), potem pa sva se letos odločila, da greva malo pogledat na Sejem Erotike v Graz.. Bila sva malo razočarana, saj sva si predstavljala ogromno halo, ker se dogaja malo morje različnih stvari... Vendar je bila ''hala'' (če temu sploh lahko tako rečem nekam ekstremno mala... Gužva nenormalna, stvari pa toliko, da sploh ne veš, kaj bi gledal :eek: Škornji, korzeti, igračke takšne in drugačne, dvd-ji,... vse, kar si sploh lahko zamisliš!! Naletela sva celo na akcijo in za ceno 2 stvari dobila 3 :D Res, da je izbira na tem sejmu bila nenormalno velika, je pa res, da je karta kar prekleto draga! 30 eur za oba :eek:
Ampak ok... sva reskirala, ker sva oba želela it, in to načrtovala že zadnjih 6 let. Drugače pa se na tovrstne sejme ne splača hodit, ker od nastopajičih nimaš kaj videt, razen, če dodatno plačaš še 10 eur na osebo, se pa splača zaradi ogromne izire igračk. Samo če na koncu potegneš črto, za tistih 30 eur vstopnine, tudi tukaj v Slo že kaj dobiš...

Tako da,... :(
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani... ;)
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 06. Dec. 2011 15:03

CatPaw napisal/-a:sva reskirala, ker sva oba želela it, in to načrtovala že zadnjih 6 let.

:?: :lol:

res sta rabila 6 let? :D
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov