Erotične trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
jst mam celo bolse izkusne z moskimi prodajalci v sex shopih kot z zenskami. moski se bolj posvetjo da bo zenski cimbols
- brezlj
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2010
No, ko smo že pri teh erotičnih trgovinah, so men resnično velik boljše spletne trgovine, ker potem nimam takih problemov s tem, kdo je prodajalec. Enostavno pokličem, če imam kakšno vprašanje in mi vse vedno obrazložuje. Zadnje čase pa mi je tale erotična trgovina najbolj všeč in mi Venera shop nekak ne sede več. V tej trgovini res zbereš in dobiš na dom, pa še cene se mi zdi, da so nižje kokr v Veneri.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Mateja_Sv napisal/-a:Haj, mene pa zanima, če kdo hodi v Venera shop v center Breza Domžale? Šla bi tja, ampak si ne upam, ker ne vem kakšni so prodajalci? Že je ženska je ok, moškemu pa ne bi šla. Kdo ve, mogoče?
lp
Ja to pa le pazi, da te ne bo z dildom in bičem v roki lovil po trgovini.
-
CatPaw - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2011
Da še jaz z vami podelim svoje izkušnje
Midva s fantom sva najprej erotične zadevce kupovala preko spleta, (celo sam je enkrat naročil silikonske obročke za lulčka , sem bila prav prijetno presenečena), potem pa sva se letos odločila, da greva malo pogledat na Sejem Erotike v Graz.. Bila sva malo razočarana, saj sva si predstavljala ogromno halo, ker se dogaja malo morje različnih stvari... Vendar je bila ''hala'' (če temu sploh lahko tako rečem nekam ekstremno mala... Gužva nenormalna, stvari pa toliko, da sploh ne veš, kaj bi gledal Škornji, korzeti, igračke takšne in drugačne, dvd-ji,... vse, kar si sploh lahko zamisliš!! Naletela sva celo na akcijo in za ceno 2 stvari dobila 3 Res, da je izbira na tem sejmu bila nenormalno velika, je pa res, da je karta kar prekleto draga! 30 eur za oba
Ampak ok... sva reskirala, ker sva oba želela it, in to načrtovala že zadnjih 6 let. Drugače pa se na tovrstne sejme ne splača hodit, ker od nastopajičih nimaš kaj videt, razen, če dodatno plačaš še 10 eur na osebo, se pa splača zaradi ogromne izire igračk. Samo če na koncu potegneš črto, za tistih 30 eur vstopnine, tudi tukaj v Slo že kaj dobiš...
Tako da,...
Midva s fantom sva najprej erotične zadevce kupovala preko spleta, (celo sam je enkrat naročil silikonske obročke za lulčka , sem bila prav prijetno presenečena), potem pa sva se letos odločila, da greva malo pogledat na Sejem Erotike v Graz.. Bila sva malo razočarana, saj sva si predstavljala ogromno halo, ker se dogaja malo morje različnih stvari... Vendar je bila ''hala'' (če temu sploh lahko tako rečem nekam ekstremno mala... Gužva nenormalna, stvari pa toliko, da sploh ne veš, kaj bi gledal Škornji, korzeti, igračke takšne in drugačne, dvd-ji,... vse, kar si sploh lahko zamisliš!! Naletela sva celo na akcijo in za ceno 2 stvari dobila 3 Res, da je izbira na tem sejmu bila nenormalno velika, je pa res, da je karta kar prekleto draga! 30 eur za oba
Ampak ok... sva reskirala, ker sva oba želela it, in to načrtovala že zadnjih 6 let. Drugače pa se na tovrstne sejme ne splača hodit, ker od nastopajičih nimaš kaj videt, razen, če dodatno plačaš še 10 eur na osebo, se pa splača zaradi ogromne izire igračk. Samo če na koncu potegneš črto, za tistih 30 eur vstopnine, tudi tukaj v Slo že kaj dobiš...
Tako da,...
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov