Erotične trgovine

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 03. Apr. 2009 14:15

Venera shop ni "bohvekaj", men zelo ceneno deluje, lahko pa so se že popravili..
Ti bolj priporočam BU v Hali A (nasprot City Parka, zgornje nadstropje, velika in lepa trgovina :D ) ali pa Lolito (med CP in halo A, odlično svetovanje, prodajalke so zelo prijazne, stvari so cenej kot v BU, ampak je manj izbire).
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 03. Apr. 2009 19:51

Kje se mi pa splača kupit kak pameten lubrikant(ne durexov),drogerija,sex shop ali lekarna?Mislim kje so najcenejši oz. kje dobim najbolj kvalitetne za neko normalno ceno?
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 03. Apr. 2009 19:57

Midva mava iz Mullerja en lubrikant, ki se imenuje Ritex ( :D :D ), pa sem zelo zadovoljna. Se ne posusi in malo ga je treba, da je zadeva dost vlazna, ce ni po naravni poti. Nevem tocno kolk stane, na spomin bi rekla da okrog 5€, lahko sem precej falila.
Evo ga ... http://www.carezine.de/images/3815636.JPG
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 04. Apr. 2009 8:39

Men je daleč najboljši od vseh Slick'N'Slide. 15ml tega nama zdrži dalj časa (ob isti uporabi), kot kateri drugi lubrikant na silikonski osnovi, ki ga je 50ml. Stane pa 15ml=6€, ampak je dejansko potrebna samo kapljica tega in se seveda nič ne izsuši.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 04. Apr. 2009 12:14

Zgleda in slisi se kar zanimivo. :D Kje pa kupis tole zadevico? Saj, kot pravim sem s svojim trenutnim zadovoljna, ampak vseeno ne skodi vedet.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Apr. 2009 13:10

Black Kitty napisal/-a:Men je daleč najboljši od vseh Slick'N'Slide. 15ml tega nama zdrži dalj časa (ob isti uporabi), kot kateri drugi lubrikant na silikonski osnovi, ki ga je 50ml. Stane pa 15ml=6€, ampak je dejansko potrebna samo kapljica tega in se seveda nič ne izsuši.

Ja mene tudi zanima kje si tega kupila?
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 04. Apr. 2009 14:45

v lekarni teh zadev nobena ne kupuje?mam občutek da bi tam cene znale biti nižje kot pa v sex shopih
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 04. Apr. 2009 16:03

haley napisal/-a:Ja mene tudi zanima kje si tega kupila?

BU, Hala A, imajo skos na zalogi.
Na mojo željo so začeli tudi v večjih različicah prodajat :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Okt. 2010 16:54

^^Hm voham reklamo. :evil:
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 12. Nov. 2010 16:05

ojla...
jz bi dala sam moje skromno mnenje...
trgovina v BTCju v hali A zgoraj mi ni všeč, ker nimajo nobene dobre izbire, pa draga je kot žafran....morm rečt da pa venera na tržaški je super za moje pojme,,,pa še ob štirih nakupih nad dvajset evrov imaš peti nakup z 10% popustom hihi....ampak morš rečt za kartico ugodnosti...tko da jz mam že popust hihi
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Nov. 2010 21:49

^^Eni se pa rabmo še malo potrudit za popust in opravit še kak nakup :P
marina202
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a marina202 » 24. Nov. 2010 11:47

Mene pa zanima, a ima katera izkušnje s spletno trgovino Lotus Boutique (http://www.lotus-boutique.si/), saj imajo trenutno znižanje erotičnih pripomočkov do 50% in se mi ful nekaj lušta nabaviti.
:D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 24. Nov. 2010 12:13

Nimam izkušenj, sem pa pogledala in majo zelo malo izbire. Ni boljš dat kakšen evro več za boljšo ponudbo, saj ni to takšna stvar, k bi jo menal na pol leta :) .
Če pa kej najdeš zase, pa naroči.
A goal without a plan is just a wish.
marina202
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a marina202 » 25. Nov. 2010 13:06

Hvala za mnenje.

Jaz sem sicer dokaj navdušena nad ponudbo - sem kar redna stranka erotičnih trgovin in vem kaj hočem - hočem boljšo robo in ne kitajskih zadev. LELO mi je full dober, pa tudi določene stvari od Funfactory so dobre. In te stvari imajo. Tako, da lahko rečem, da mi ni pomembna velikost ponudbe, ampak bolj kvaliteta ponudbe.

Me je bolj zanimalo kako hitro pošljejo in kakšen odnos imajo do strank in podobno.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Nov. 2010 13:47

Midva sva do sedaj vedno kupovala v BU v BTC, Lolita mi pa ni všeč, ker imajo vse v vitrinah in prav nič ne moreš brez prodajalke pogledat. Midva si namreč rada vzameva čas pa vmiru pogledava potem pa sprašujeva. V BU so prodajalke super prijazne, vse izdelke ti pokažejo kako delujejo, kamot vrneš če kaj sfališ pri nakupu.

Je pa res, da stvari niso poceni, samo v dveh nakupih sva tam pustila nekaj čez 200 EUR, samo nama je ta trgovina všeč.

Za lubrikante bom pa jaz naslednjič probala na vodni osnovi (tele: KLIK), ne vem, tale silikon meni nič kaj ne paše.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov