Erotične trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Black Kitty
Venera shop ni "bohvekaj", men zelo ceneno deluje, lahko pa so se že popravili..
Ti bolj priporočam BU v Hali A (nasprot City Parka, zgornje nadstropje, velika in lepa trgovina ) ali pa Lolito (med CP in halo A, odlično svetovanje, prodajalke so zelo prijazne, stvari so cenej kot v BU, ampak je manj izbire).
Ti bolj priporočam BU v Hali A (nasprot City Parka, zgornje nadstropje, velika in lepa trgovina ) ali pa Lolito (med CP in halo A, odlično svetovanje, prodajalke so zelo prijazne, stvari so cenej kot v BU, ampak je manj izbire).
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Midva mava iz Mullerja en lubrikant, ki se imenuje Ritex ( ), pa sem zelo zadovoljna. Se ne posusi in malo ga je treba, da je zadeva dost vlazna, ce ni po naravni poti. Nevem tocno kolk stane, na spomin bi rekla da okrog 5€, lahko sem precej falila.
Evo ga ... http://www.carezine.de/images/3815636.JPG
Evo ga ... http://www.carezine.de/images/3815636.JPG
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
- Black Kitty
Men je daleč najboljši od vseh Slick'N'Slide. 15ml tega nama zdrži dalj časa (ob isti uporabi), kot kateri drugi lubrikant na silikonski osnovi, ki ga je 50ml. Stane pa 15ml=6€, ampak je dejansko potrebna samo kapljica tega in se seveda nič ne izsuši.
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Zgleda in slisi se kar zanimivo. Kje pa kupis tole zadevico? Saj, kot pravim sem s svojim trenutnim zadovoljna, ampak vseeno ne skodi vedet.
And you don't talk so loud ...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Black Kitty napisal/-a:Men je daleč najboljši od vseh Slick'N'Slide. 15ml tega nama zdrži dalj časa (ob isti uporabi), kot kateri drugi lubrikant na silikonski osnovi, ki ga je 50ml. Stane pa 15ml=6€, ampak je dejansko potrebna samo kapljica tega in se seveda nič ne izsuši.
Ja mene tudi zanima kje si tega kupila?
- Black Kitty
haley napisal/-a:Ja mene tudi zanima kje si tega kupila?
BU, Hala A, imajo skos na zalogi.
Na mojo željo so začeli tudi v večjih različicah prodajat
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
ojla...
jz bi dala sam moje skromno mnenje...
trgovina v BTCju v hali A zgoraj mi ni všeč, ker nimajo nobene dobre izbire, pa draga je kot žafran....morm rečt da pa venera na tržaški je super za moje pojme,,,pa še ob štirih nakupih nad dvajset evrov imaš peti nakup z 10% popustom hihi....ampak morš rečt za kartico ugodnosti...tko da jz mam že popust hihi
jz bi dala sam moje skromno mnenje...
trgovina v BTCju v hali A zgoraj mi ni všeč, ker nimajo nobene dobre izbire, pa draga je kot žafran....morm rečt da pa venera na tržaški je super za moje pojme,,,pa še ob štirih nakupih nad dvajset evrov imaš peti nakup z 10% popustom hihi....ampak morš rečt za kartico ugodnosti...tko da jz mam že popust hihi
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
- marina202
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2010
Mene pa zanima, a ima katera izkušnje s spletno trgovino Lotus Boutique (http://www.lotus-boutique.si/), saj imajo trenutno znižanje erotičnih pripomočkov do 50% in se mi ful nekaj lušta nabaviti.
- marina202
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2010
Hvala za mnenje.
Jaz sem sicer dokaj navdušena nad ponudbo - sem kar redna stranka erotičnih trgovin in vem kaj hočem - hočem boljšo robo in ne kitajskih zadev. LELO mi je full dober, pa tudi določene stvari od Funfactory so dobre. In te stvari imajo. Tako, da lahko rečem, da mi ni pomembna velikost ponudbe, ampak bolj kvaliteta ponudbe.
Me je bolj zanimalo kako hitro pošljejo in kakšen odnos imajo do strank in podobno.
Jaz sem sicer dokaj navdušena nad ponudbo - sem kar redna stranka erotičnih trgovin in vem kaj hočem - hočem boljšo robo in ne kitajskih zadev. LELO mi je full dober, pa tudi določene stvari od Funfactory so dobre. In te stvari imajo. Tako, da lahko rečem, da mi ni pomembna velikost ponudbe, ampak bolj kvaliteta ponudbe.
Me je bolj zanimalo kako hitro pošljejo in kakšen odnos imajo do strank in podobno.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Midva sva do sedaj vedno kupovala v BU v BTC, Lolita mi pa ni všeč, ker imajo vse v vitrinah in prav nič ne moreš brez prodajalke pogledat. Midva si namreč rada vzameva čas pa vmiru pogledava potem pa sprašujeva. V BU so prodajalke super prijazne, vse izdelke ti pokažejo kako delujejo, kamot vrneš če kaj sfališ pri nakupu.
Je pa res, da stvari niso poceni, samo v dveh nakupih sva tam pustila nekaj čez 200 EUR, samo nama je ta trgovina všeč.
Za lubrikante bom pa jaz naslednjič probala na vodni osnovi (tele: KLIK), ne vem, tale silikon meni nič kaj ne paše.
Je pa res, da stvari niso poceni, samo v dveh nakupih sva tam pustila nekaj čez 200 EUR, samo nama je ta trgovina všeč.
Za lubrikante bom pa jaz naslednjič probala na vodni osnovi (tele: KLIK), ne vem, tale silikon meni nič kaj ne paše.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov