Erotične trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Uf men bi blo ful nerodn it not. Posebi zato, ker včinoma na blagajnah kšni tipi delajo. Bi šla samo če bi šu še kdo z mano not npr. frendica, tip... sama pa rajš
Da jst sama z enim vibratorjem na blagajno prikorakam neeeeeeeee! Zemlja odpri se.
Jst bi take pripomočke raj v kšnem katalogu naročila
Da jst sama z enim vibratorjem na blagajno prikorakam neeeeeeeee! Zemlja odpri se.
Jst bi take pripomočke raj v kšnem katalogu naročila
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
eh mene ni pa nč sram.no ponavadi tud ne hodm v take shope, sam sm bla parkrat tm u btcju čist tko k sm bla u šopingu, pa sm šla mal firbcat...pa me noben ni čudn gledu, haha prow nasprotno jst sm čudn gledala enga tipa k je kupval pa izbiral eno umetno luliko.....pa so tok smešne te umetne lulike, da sm se začela smejat in sm šla vn, da si nebi kej mislu da se smejem njemu..če ne pa nobenih strahov..sej ponavad je zmeri dostfolka notr. aja edino tiste kabine za drkanje so mi smešne..kej tazga...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
jz sploh še nism stopla v kakršn kol sex shop..se pa vsak dan vozim pa hodim mino..pa tut dragi že nonstop napreljuje na to da bi si šla pogledat, kr je reku da bi mi pasale jap. kroglce
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Meni so ap tile sex šopi res prvovrsta zabava ... ko greva kdaj s frendico tja in se nareživa ko zmešani vsem tistim modelom in oblikam
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
js sm bla u celu u sexshopu ze dooolg doooolg nazaj-v unmu pod unionom.mi je ful bed, k je sred mesta,pa te vsi zijajo ko greš notr, pa še prodajalc mi je bil ful freaky. sm pa sla v lj že in prvic s kolegico,zej pa grem ze kr pogumno sama joooj zmeraj morm nekaj kupt,najbol pa mi je všeč,da pripomočki res popestrijo urice v dvoje
najprej me je mikal, pa sm bla prepričana da tega midva ne rabva, ampak pol pa odkriješ kej,kar res prav paše.ni mi žal...ker starejša ko bova,manj bo domišljije po moje...poleg tega npr men med sexom redko pride...z obročkom, ki masira klitoris, mi pa jejeje srečna sm
najprej me je mikal, pa sm bla prepričana da tega midva ne rabva, ampak pol pa odkriješ kej,kar res prav paše.ni mi žal...ker starejša ko bova,manj bo domišljije po moje...poleg tega npr men med sexom redko pride...z obročkom, ki masira klitoris, mi pa jejeje srečna sm
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst drugač ne zahajam v Sex Shope, bla sm parkrat, ko smo za prjatle za RD kupval kake fore Kr mal sm debel pogledala, ko sem bla prvič noter, ker česa vsega to nimajo tm
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Men je pa ta v lj v hali a ful ušeč...k je tko dobr k not pridš k se od zunej ne vid direkt v trgovino, pa sej ste že ble tem vrjetn..
Najhujš mi pa je ko pridejo notr eni mulci..vam povem kaj se je zgodilo, sva šla z mojmu neki kupt, pridejo še eni mulci in itak so bli takoj bl pozorni na njih, tm so se delal norca, trgovc jih je opozarjal da ne smejo sprobavat (en bič so sprobaval)..pol grejo vn, jim zapiska, pol jih je un trgovc pregledov in nč ni odkril..in itak kar so vzel so pomoje zunej koj vrgl enmu pa šli..jih je pa poj un iskal po celi hali..tko da jest mislm da bi mogl dat starostno omejitev.
No da nam preveč OT kle k sm bla mi je bla prodajalka ful huda, ful prjazna, pa še prov pasala je v to trgovino
Najhujš mi pa je ko pridejo notr eni mulci..vam povem kaj se je zgodilo, sva šla z mojmu neki kupt, pridejo še eni mulci in itak so bli takoj bl pozorni na njih, tm so se delal norca, trgovc jih je opozarjal da ne smejo sprobavat (en bič so sprobaval)..pol grejo vn, jim zapiska, pol jih je un trgovc pregledov in nč ni odkril..in itak kar so vzel so pomoje zunej koj vrgl enmu pa šli..jih je pa poj un iskal po celi hali..tko da jest mislm da bi mogl dat starostno omejitev.
No da nam preveč OT kle k sm bla mi je bla prodajalka ful huda, ful prjazna, pa še prov pasala je v to trgovino
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
Js sm šla pa enkrat že ene 2 let nazaj u uno Venero pr Levu pa mi je biu prodajalc ful smešn, k mi je 100 na uro hiteu govort pa kazat kaj bi loh kupla tipu za rojstn dan. Men je šlo tko na smeh - pa ne zard izbire, ampak zard njegouga odnosa do stranke-ful mi je blo čudn no..
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Jaz nikoli ne bom pozabila ko sem šla prvič v Venera shop. S prijateljico sva bili takrat stari okoli 15 let in greva midve pogledat. Takoj na vratih napis, da moraš biti starejši od 18. Prijateljica vsa panična in sem jo morala 15 min pregovarjat, da sva na koncu le vstopili. No končno prideva notri, naju prodajalka malo postrani pogleda in vpraša, če sva res stari 18. Jaz seveda takoj samozavestno rečem ja. Prijateljica pa samo steče ven Komaj sem jo potem našla...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
klari182 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
sm šla s fantom in najprej me je blo fuuull sram. potem pa sm se nekak sprostila in je blo supr
prodajalka je bila ženska in bla zelo prjazna.
sam potem pr pultu mi je blo mal nerodn.sam se je splačalu k sm dobila pinki brrrr-a. za trenutke ku dečko ni glih z mano
prodajalka je bila ženska in bla zelo prjazna.
sam potem pr pultu mi je blo mal nerodn.sam se je splačalu k sm dobila pinki brrrr-a. za trenutke ku dečko ni glih z mano
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Meni gre kr na smeh, ko pomislim na mojo prvo izkušnjo z temi trgovinami z kolegico sva stali enih 20min pred nji in nisva si upali topit notr smejali sva se ku budali Sej pole je uspelo, kuple sva cimri za Rd neke spodnje hlačke narejene iz bombončkou, da ti tip kao poje, scena!
Naslednič ap je blo že u izy. Ponavadi spremljam kašne prjatlce kr ih je sram hehe.
Sva pa tud z lubim že zašla notr u qulandiji in je blo kr zanmivo. Bova še ponovila obiske
Naslednič ap je blo že u izy. Ponavadi spremljam kašne prjatlce kr ih je sram hehe.
Sva pa tud z lubim že zašla notr u qulandiji in je blo kr zanmivo. Bova še ponovila obiske
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Midva s fantom greva kar dostkrat, Če greva ravno mimo, se potem ponavadi nazaj grede ustaviva, malo pogledava in to je to. Kupla sva pa samo enkrat en lubrikant, pa jest enkrat ene kocke pa tko nekej za foro. Drugač nama pa ni nč nerodn....sej sam mal gledava. Sprašujeva nč, ker vse sama najdeva, če kaj iščeva
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Hodim kar redno.. Spice up your life Mam vse od viratorjev do kroglic do metuljčka, pa vseh neumnosti za fanta, oblekic, kostumov, nogavičk, erotične literature, olj za masaže, SM stvari... Nikoli me ni blo sram it not, pa ne bom rekla, da nisem kdaj kupla kaj res bizarnega in bi me lahko blo ( ), ampak itak vem, da je tisti prodajalki/prodajalcu res vseeno kdo sm in kaj hočem. Prvič sm šla s prijateljico, zdej hodim sama al pa s fantom (včasih grem tudi s kako prijateljico, ampak to, kadar ne kupim nič tko nenavadnega-spet ne zato, ker bi me blo sram, ampak, da prizanesem prijateljici).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- Black Kitty
Glede na to, da poznam veliko sex-shopov, ti lahko povem, da imajo v Loliti iste izdelke kot jih drugje dobiš, tudi 20 evrov ceneje. Sem pa tam dobila najboljše svetovanje. V obeh primerih sta bili prodajalki, zelo prijazni in profesionalni, reklamacijo so mi uredili v eni uri, zraven sem dobila tester lubrikanta.
Čeprav vizualno mi je pa BU v Hali A najbolj všeč. Večja izbira, ampak ogromna razlika v ceni (pri istemu lubrikantu tudi 7 evrov)
Čeprav vizualno mi je pa BU v Hali A najbolj všeč. Večja izbira, ampak ogromna razlika v ceni (pri istemu lubrikantu tudi 7 evrov)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]