Erotične igre, kostumi, maske

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že poizkusile "seks v maskah" (kot je opisano spodaj)?

da
22
13%
da, pa mi ni bilo všeč
0
Brez glasov
nisem še, bi pa poizkusila
90
54%
ne, tovrstne popestritve me ne zanimajo
38
23%
nisem odločen/-a
17
10%
Skupaj glasov : 167

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Nov. 2007 17:49

roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 07. Nov. 2007 18:14

jaz sem, letos za pust, če to šteje, ampak ni bilo načrtovano. Bila sem medicinska sestra in je pač prišlo do tega, po čagi. Isto kot vsak seks, le da je z nekom ki ga maš rad lepše. imam pa uniformo v omari, ki sem si jo dala posebej za to šivat ( za pust), malo bolj seksi, kot običajna uniforma zaposlenih, tak da upam, da jo bom lahko kdaj uporabla pri mojem lubiju :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 19. Apr. 2010 19:23

Nama so ti kostumi zelo všeč in se jih vedno poslužujeva. Ampak ker so v Sloveniji dokaj dragi, me zanima, če jih kdo od vas naroča iz ZDA ali pa s kod drugod, saj so cene občutno nižje. Rada bi namreč popolnila mojo zbirko, pa da zraven ravno ne bankrotirava :D
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 19. Apr. 2010 20:00

men neki ful kostumi niso ušeč. mogoče tak do neke mere mi je za maškare ušeč :) drugače pa ne fetiširava tega niti jaz, niti on :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Apr. 2010 1:00

UG84 napisal/-a:Nama so ti kostumi zelo všeč in se jih vedno poslužujeva. Ampak ker so v Sloveniji dokaj dragi, me zanima, če jih kdo od vas naroča iz ZDA ali pa s kod drugod, saj so cene občutno nižje. Rada bi namreč popolnila mojo zbirko, pa da zraven ravno ne bankrotirava :D

bi naročevala, ampak nimam american express :D

pr nas je tega bolj malo. moreš sam skupaj sestavljat oz. tudi kaj sam skreirat.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 20. Apr. 2010 6:42

Ne, sej ne da je tega malo, kar precej je tudi v Sloveniji tega - sicer neprimerljivo glede na ameriško ponudbo (na eni sami strani sem našla prek 15.000 kosov kompletov spodnjega perila, oblekc in kostumov za takšne priložnosti, samo tudi sama imam težave da nimam primerne kartice.

Težava je samo, da je npr. isti kostum v ZDA 32 USD, pri nas pa 62 EUR. Halo? :eek:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 20. Apr. 2010 9:37

greš na banko in si zrihtaš kreditno kartico? vzame ti 20 min in reši vse tvoje težave ;)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 20. Apr. 2010 10:29

To vem, sej zato pa je osnovno vprašanje moje bilo, ali ima kdo izkušnje z naročanjem iz ZDA pri teh stvareh - kakšne so bile oblekce, so bili korektni, so poslali v nekem normalnem roku, katerega ponudnika izbrati, katere stranki naj bi bile OK. Je pa res, da nekateri nimajo vseh kartic, če bi bi vzela Mastercard, za druge pa ne mislim plačevati članarine, provizije ali vodenja.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Apr. 2010 10:37

^^Visa electron ;) (je debetna in NE kreditna, kar je men še ljubše; brez članarine)
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 22. Apr. 2010 21:30

Najboljši sta uniformi Adama in Eve.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 23. Apr. 2010 8:26

S tem se pa ne strinjam. Vedno je za začetno vzburjanje boljše, da je malo pokrito (pa naj bo to seksi spodnje perilo ali kostum), kot pa če si že v startu gol in takoj pokažeš vse karte :)
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 23. Apr. 2010 9:09

Ob naslovu sem najprej pomislila, da gre za kakšne hardcore pustne maske, zdej pa vidim, da gre za sobarice, navijačice, medicinske sestre, skratka, kjuuuut! :)
Ti kostumčki so men ful posrečeni, recimo da imam en komplet spodnjega perila, ki malce spominja na perilo od sobarice. Sem pa enkrat s pomočjo šala in volnenih gamaš postala ruska študentka :):):) Aja, enkrat sem bila tenisačica, brez posebne uniforme, zgolj belo športno krilce in bela majčka.
Svojega dragega bi najraje videla v uniformi policista ali vojaka. Avtoriteta? Zna bit :)
No, pa ste me fajn spomnili na to. Bom po izteku ta rdeče spet poskusila :D
Seveda, ta prave "uniforme" moram pa še nabavit (v Venera shop je treba te stvari prej naročit :S).
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 23. Apr. 2010 9:25

Ja, seveda, sej bolj primerno bi bilo, če bi lahko temo preimenovali, saj gre tu za KOSTUME in ne toliko z amaske, oz. so te manj pogoste Še bolj pogosti pa so zepeljivi KOMPLETI spodnjega perila.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 23. Apr. 2010 10:05

Ko sem zagledal temo, sem najprej mislil, da gre za kakšno foro tipa "Eyes Wide Shut".

Ah... one wishes... :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 23. Apr. 2010 10:51

V bistvu so tu v tej temi vključena vsa erotična oblačila - takšna in drugačna. Jaz ne bi nič omejevala. Je pa naslov malo zavajajoč.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov