Erotične igre, kostumi, maske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Moj dragi tudi za enkrat še ni izrazil kakšne želje, da bi me rad videl oblečene kot služkinjo al pa kakšn drug lik...
Se pa jst dostkrat za****vam ko hočm seksat, da če se greva zdravnike ....kej več pa nism razmišljala o tem....mogoče pa nebi blo slabo, da bi se enkrat oblekla v med. sestro
Se pa jst dostkrat za****vam ko hočm seksat, da če se greva zdravnike ....kej več pa nism razmišljala o tem....mogoče pa nebi blo slabo, da bi se enkrat oblekla v med. sestro
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Uh, to bi pa mene kr takoj zanimalo. nisem se probal, upam pa da bom v kratkem casu
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
moj še sexi perila ne opazi, tk me hiti slačit tko da krama a´la dorothi al pa ostale uniforme splooooh ne pride v poštev
-
Petrusa - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Gorenjska
Kaj pa vem. Sicer sem sama premišljevala, da bi ga kdaj presenetla na tak način, sam kaj, ko je predeleč, pa poj bi vse sosede dol vidle, kako sm oblečena, če pa bi se pri njem oblekla- joj, odpade, je pa mama skoz doma, pa več al manj pri nama v sob. . Tko d niti ni možnosti. Mogoče kdaj na dopustu. sam bi ga pa tud prej vprašala.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Men se pa zdi da bolš zgleda ženska v uniformici kot pa tipček. Tko da js bi se z veseljem oblekla v kakšen kostimček in mu odigrala kakšno vlogo. Sicer je moj enkrat dal gor gasilsko kapo (uno za posebne priložnosti) pa je biv tok sexy da me je čist zapaliv .
Tko da pride v poštev oboje, z majhno prednostjo ženske v uniformi.
Tko da pride v poštev oboje, z majhno prednostjo ženske v uniformi.
- nstar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2004
Nism se, bi pa rada probala. Glih dans k sm mau nakupvala sm premisljevala da bi si omisla kej "bozickastga". Ampak zaenkrat je ostal samo pri premisljevanju.
se mi pa zdi, da pri zenskah dost bolj do izraza pride, da se v kaj preoblecejo, kot pri tipih.
se mi pa zdi, da pri zenskah dost bolj do izraza pride, da se v kaj preoblecejo, kot pri tipih.
-
StrawberryGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
- Kraj: MariborCity
Yeah, jaz sem tudi danes po mestu hodla in videla en kjutkan komplet v stilu božička - ga bom verjetno kar nabavla malo za popestritev, drugače pa me mika, da bi malo več s tem eksperimentirala, čeprav so ti heci precej dragi... No, bomo vidli, še vedno je čas.
Si vis amari, ama!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov