Erotične igre, kostumi, maske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
UG84 napisal/-a:Ekola, tole imam na seznamčku:
A pa si kdaj že kaj naročala od tele firme?
Me zanima, če so kostumčki kvalitetni, ker sem sama enkrat naročila par samostoječih nogavičk od Leg Avenue, pa sem bila kar razočarana (čist švoh material, površno našiti dodatki, brez silikonske plasti v notranjosti, tko da lezejo dol z noge... )
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Hm, ne vem, če od te firme bi morala prav primerjavti s tistimi, ki jih imam doma. Od konkretno te trgovine (ponudnika) pa nisem. Kar sem do sedaj kupila sem v Beat ushu ter preko spleta BodiLepa in sem čisto zadovoljna. Lahko pa sporočim ko ju naročim:)
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Ja, sej pomoje ni nobene razlike, kje naročiš, če gre za isto firmo - itak dobiš v original embalaži Hehe, prvič slišim za tale 'bodi lepa' :P ... sem šla pobrskat, ampak očitno kostumčkov sploh še nimajo v prodaji: http://www.bodilepa.si/
Aja, a v Beate Uhse v BTC to misliš? A imajo kul izbiro takih dodatkov/cunjic oz. kostumčkov, nisem še nikoli nosu pomolila noter
Aja, a v Beate Uhse v BTC to misliš? A imajo kul izbiro takih dodatkov/cunjic oz. kostumčkov, nisem še nikoli nosu pomolila noter
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ja, v BTC. Če sem čisto odkrita sem pričakovala več izbire. Očitno je v Sloveniji to še vendo bolj spletna varanta, ne vem a so ljudje tok srameljivi al kako? Na primer, če je bilo ene par kostumčkov smao - šolarka, piratka, pa še ene dve, po večini v dveh izvedbah vsaka vrsta kostuma. Ni primerjave s spletom. Mogoče nekaj več izbire pri spodnjem perilu.
Preko Bodi Lepa sem jaz kupila tole, ne kostuma. Tudi jaz čakam, da jih dobijo, smao imam občutek, da bo drago tudi pri njih.
Preko Bodi Lepa sem jaz kupila tole, ne kostuma. Tudi jaz čakam, da jih dobijo, smao imam občutek, da bo drago tudi pri njih.
- Sinonim
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2009
*melby* napisal/-a:Preoblekla se še nisem v nobeno uniformo, ampak mi je lubi reku, da ga moja svetlo modra pižamca spominja na uniformo medicinske sestre (čeprav je za moje pojme daleč od tega).
Tko, da mislm, da bi mu bilo všeč če bi se enkrat preoblekla in presenetila mojega "pacienta" v sexy uniformici medicinske sestre.
Mislim da bi ga takle KOSTUM NURSE ON CALLobnorel
-
Maja21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
http://sveterotike.si/index.php/Sexy-oblacila/Zenska-sexy-oblacila/Kostumi/KOSTUM-Flirtatious-Maid.html
a ima mogoče katera izkušnje z naročanjem takšnih oblekic preko spleta, so vam bile prav oz. so se prilegale? predvsem me skrbi ker je univerzalna velikost, da se ne bi raztegnila...
thx
a ima mogoče katera izkušnje z naročanjem takšnih oblekic preko spleta, so vam bile prav oz. so se prilegale? predvsem me skrbi ker je univerzalna velikost, da se ne bi raztegnila...
thx
- HealthFreak1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2011
Kaj pa v troje, ste za? [url]http://www.estetikainzdravje.si/sl/lepota/moski_zenske/zenski_pogled_na_moske/3192-seksi-igre-v-troje.html[/url
Se strinjate, da vas lahko taka izkušnja uniči?
Se strinjate, da vas lahko taka izkušnja uniči?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov