Erotične igre, kostumi, maske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Midva še tega nisma nikol probala.....mislim da naju to tud ne zanima. Si znama drgač popestris splolno življenje...
Če bi bil pa on za to, oz. bi mel takšno željo bi mu z veseljem ustregla
Če bi bil pa on za to, oz. bi mel takšno željo bi mu z veseljem ustregla
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
kaplca - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2005
- Kraj: lesce
..ja no ce steje to da sva po pustu skocila v postlo in se slacla se iz kostumou
...pol ja ...
drugac pa bi blo dejansko noro sprobat...no sam js pravm da je se vedn
najbolsi kostim tisti ki upodabla...stripriteto/striptizerja:)))
hihi
lol
...pol ja ...
drugac pa bi blo dejansko noro sprobat...no sam js pravm da je se vedn
najbolsi kostim tisti ki upodabla...stripriteto/striptizerja:)))
hihi
lol
...you owe it to yourself to be the best you can posibile be...
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
jah no jst se prov u kostum al pa uniformo nism oblekla..sm se pa na njegovo zeljo oblekla v škornje eno kiklco pa mačko pa ene samostoječe zabice..bla je pa tut varianta spodnjeperilo pa škornji inpotem zapeljevanje...ja sej je kul..sam jst bi tut da bi se moj mishy kdaj zame obleku če že ne u vojaško uniformo- k dvomim da jo ma..pa vsaj v elegantno biznis obleko- kravatka pa to..sam vednopozabm ker men to ni tolk pomembno..sej dol ga bom dala any way pa če je slečen al pa oblečen..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Zadnjič sem gledal na Discoveryu nekej o fetiših in sem zasledil furries fetiš ... da se ljudje preoblačijo v živalce.
Za boljšo ilustraciju par linkov:
- Furry lifestyler
- Fursuit
- Furry fandom
No, kakšno je mnenje o tem. En moj frend se je čist napalil, meni pa je kej gladkega (lateks, usnje) še vedno bolj kot furry fetiš.
Za boljšo ilustraciju par linkov:
- Furry lifestyler
- Fursuit
- Furry fandom
No, kakšno je mnenje o tem. En moj frend se je čist napalil, meni pa je kej gladkega (lateks, usnje) še vedno bolj kot furry fetiš.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Nope, mene to niti malo ne vzburja... Kakšni gasilci, itd...Mene ne gane.
Vroče spodnje perilo je pa nekaj drugega.
BTW, frend je napalil? Samo še mal manka, pa se bo tut on doma zabaval s svojo psičko, če mu je to erotično. Ja, povej mu, da sem to rekla, hehe.
Vroče spodnje perilo je pa nekaj drugega.
BTW, frend je napalil? Samo še mal manka, pa se bo tut on doma zabaval s svojo psičko, če mu je to erotično. Ja, povej mu, da sem to rekla, hehe.
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 09. Avg. 2005 11:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
prvič slišim za to, sicer pa se takega sex plesa nebi udeležila
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Applebitecc napisal/-a:BTW, frend je napalil? Samo še mal manka, pa se bo tut on doma zabaval s svojo psičko, če mu je to erotično. Ja, povej mu, da sem to rekla, hehe.
A si si pregledala linke, ki sem jih objavil?
Ne gre za kakršnokoli obliko sodomizma, ljudjem je pač všeč biti (in početi kaj) v živalskih kostumih. Saj hodijo tudi na žure, ipd ... v Ameriki je tovrsno srečavanje blazno popularno.
Če bi pa ti ljudje razmišljali kot ti, bi se potem tisti, ki mu je všeč usnje doma zabaval s prašičem ali kravico oz. občeval z aligatorjem v živalskem vrtu?!?! C'mon ...
Aja, btw: v dokumentarcu so bli tut klovn fetišisti, ti so bili šele zabavni. Predagam, da si kdaj pa kdaj pogledate Sex sense na Discoveryu.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Razumem usnje in muckasto dlakico itd., ampak to zame ni isto.
Nisi oblečen v celoten kostum krave, ko si v usnju.
No, saj ni važno. Men so pač malo smešne slikce npr. lisičke na postelji... Ful bližje temu se mi zdi prava lisica kot nekdo oblečen v usnje oz. v neko muskatso (dlakasto) zadevo. Ampak to je pač moje mnenje.
Aja, pogledala sem linke. Zato tut ta moj komentar.
Nisi oblečen v celoten kostum krave, ko si v usnju.
No, saj ni važno. Men so pač malo smešne slikce npr. lisičke na postelji... Ful bližje temu se mi zdi prava lisica kot nekdo oblečen v usnje oz. v neko muskatso (dlakasto) zadevo. Ampak to je pač moje mnenje.
Aja, pogledala sem linke. Zato tut ta moj komentar.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]