erogena cona-prsi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 30. Mar. 2008 21:17

Ah, predhodno obremenjevanje ti ne bo čist nč pomagal pr dnevu, k boš mogla modrc snet. Maš, kar maš in kakršne maš. Če nekoč nekomu ne bodo ušeč, mu ti skritiziri tiča :D .

Js sm se leta nazaj blazno sekirala k sm mela za moje pojme (pre)velke ... in mi je blo nerodn. Čez cajt sm se še bol sekirala, kr niso ble več tok pokonc (k sm se začela spuščat u čarobni svet diet) ... in mi je blo nerodn. In dons se spet sekiram, kr so, po usm tem, kar sm dala skoz, dost manše ... in mi seveda - spet niso ušeč. :D :<
Ampak fantje so sprejel pa use faze, skoz kere so šle moje boobs.

Tko da, nč bat, če si ti fajn bejba, bodo tut joške vedno pršle skoz :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 30. Mar. 2008 21:32

[vanessa] napisal/-a:(se primerjam s puncami z revij k vsem tko lepo stojijo in je videt da so čvrste.. popolne majo)

W.

T.

F.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 30. Mar. 2008 21:35

Vanessa, dragica, si že slišala za retuširanje? :wink:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 30. Mar. 2008 21:39

Aloha napisal/-a:Vanessa, dragica, si že slišala za retuširanje? :wink:

:eek: jst sm pa misnla, da je to vse resnično, kar je v revijah no :cry:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 30. Mar. 2008 21:42

Meni kot fantu so najbolj všeč 75B. Važno je, da so čvrste in okrogle.
Če pa so komu bolj všeč velike, ki padejo do popka...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 31. Mar. 2008 0:56

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 31. Mar. 2008 9:37

delusional napisal/-a:halo, sej jst se tud lahko oblečem na pol prazen 75D. dej dej, če kolegica reče, kako maš B, če maš manjše, potem maš očitno ti prevelik modrc. mogoče niti za A nimaš.
in ja, tipi gledajo na joške, eni bolj drugi manj. sigurno pa z neko revščino ni zadovoljen nobeden. vsak vidi kot napako da je ženska ploh. je pa le to nek faktor ženstvenosti.

Ne vem, ce je to ravno napaka, ce nimas prsi. Imas pa kaj drugega, kar te dela zenstveno, ali pac? Faktorjev zenstvenosti je mnogo, eni so sicer bolj izraziti kot drugi, ampak fant, ki mu velikost prsi ni na prvem mestu, bo ze znal pogledati kam drugam po telesu in najti ostale zenstvene stvari na punce.

Prsi si ne izberemo same, vsaj naravnih ne, izberes pa si, ali bos z njimi zadovoljna ali ne ... In taki komentarji v stilu 'zenska brez prsi ni zenstvena' so neprimerni, ker potem katera z manjso kosarico se res verjame, da je pol zenska :roll:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 31. Mar. 2008 9:45

no, jst sem si izbrala umetne in morem rečt, da sem se šele po operaciji počutla žensko, prej pa kot en spaček.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 31. Mar. 2008 12:51

js mam majhne. ne zelo majhne.. in so prav take.. lepe.. :) mislim, k dam dol modrc.. oblika, vse.. Js sm čist ponosna nanje. :D

Ma če maš prevelike, te še motit začnejo pri telovadbi, hoji in podobno. aja.. pa še tipi se jih potem še toliko raje dotikajo..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Mar. 2008 13:10

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 31. Mar. 2008 18:35

delusional napisal/-a:no, jst sem si izbrala umetne in morem rečt, da sem se šele po operaciji počutla žensko, prej pa kot en spaček.

no zaj vem od kod tebi takšne besede v prejšnjem postu.... torej da če kao kolegica reče, da nima za B ampak za A, ima očitno ona prevelik modrc... to sploh ni res, ker je prvič čisto odvisno od modela... včasih sta košarici A in B skoraj enaki... in zakaj bi nosla prevelike modrce? saj pa se opazi če ni v modrcu nič al pa če je nekaj...

in če si se ti počutla kot spaček, ti moram povedat, da nekatere rajši sprejemamo sebe takšne kot smo... nisi ženska samo z velikimi prsmi, pa še denar, ki ga daš za operacijo bi jaz raje porabila za druge stvari... da niti ne omenjam kako ogrožaš s temi opercijami svoje zdravje ...

in če je nasploh tvoje mnenje, da so tudi ostale brez prsi ali z manjšimi spački, potem ti lahko rečem samo,d a mogoče je tvoja zunanjost ženstvena, ampak tvoja notranjost pa je še zmeraj spaček.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 31. Mar. 2008 18:38

delusional napisal/-a:no, jst sem si izbrala umetne in morem rečt, da sem se šele po operaciji počutla žensko, prej pa kot en spaček.

Ja to je tvoja zgodba in izkusnja, se dobro, da si zadevo uredila tako, da je sedaj tako, kot si si zelela, ne mores pa posplositi, da se vse punce z manjsim oprsjem pocutimo manj zenske in je za nas edina resitev operacija.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov