Ženski orgazem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dalmatinka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalmatinka_ » 21. Sep. 2010 13:25

Mam en manjši problem in sicer pri doživljanju orgazma... :roll:
S fantom sva skupi pol leta in je blo letos za oba prvič, da sva imela spolni odnos (morm povedat, da je biu ful boleč, tudi odnosi po tem, ampak zdej je že kul) ...
Fora je pa v tem, da js zdej v bistvu sploh nč ne čutm več :P Prej so ble bolečine, zdej ni pa v bistvu sploh nobenga občutka...
Kaj bi mogli naredit, da bi še meni "pršlo"? ... :)

(neki cajta sm tut uporabljala kontracepcijske, ampak sm skužla, da več sploh nimam nobene prevelike želje po spolnosti, pred tem je bilo drugače - so mogoče tabletke krive?! Pa tudi za orgazem? )

Hvalaaa za odg!!! :))))
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 21. Sep. 2010 14:00

Sama doživiš orgazem?
Če ga, potem nisi dovolj sproščena pri sexu, če ga ne... Potem pa kar na delo. Najprej moraš znat dat sama sebi orgazem(imo), da lahko to nagradiš s partnerjem.
Ali je problem, da "samo" vaginalno ne čutiš? Če je to, potem naj ti da pred sexom orgazem, dva z jezičkom, prsti in potem bo pomoje boljše.
A goal without a plan is just a wish.
Dalmatinka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalmatinka_ » 21. Sep. 2010 16:26

Hmm... Ja jaz mislim, da ga da (če je to to...)
In točno tako kot si rekla, vaginalno ga ama ništa ne čutim :/ ..
Ahaa, torej misliš, da če bo on to naredil, da ga bom v prihodnje doživela tudi "bolj po naravni poti", - vaginalno? :)
Uporabniški avatar
catdeluxe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a catdeluxe » 21. Sep. 2010 16:30

Pomoje ti samo od "ven-not-ven-not" ne bo prišlo, razen če si kak poseben talent :) med seksom uporabljaj prste, delaj iste gibe kot jih delaš med samozadovoljevanjem... in predvsem sprooooščeeeenaaaaaa bit ;)
meow
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 21. Sep. 2010 16:41

Zakaj pa kak poseben talent? Za vaginalni orgazem pa res ni treba bit poseben primer, redek diamant v svetu premoga.

Če misliš, da doživiš orgazem, potem ga ne.
In ne se dekoncentrirat od not/ven s prsti, ker ne boš doživela močnega vaginalnega O (razen, če ti njegov tič ne odgovarja in ne pritiska na G točko).

Takole probaj do vaginalnega orgazma pridet: najprej dva orgazma tik pred sexom za predigro, potem pa sexajta. Če ne čutiš, zamenjajta položaj. Ene punce ga lahko doživijo, če so na vrhu, ene v doggy stylu, ene pa v skor vsakem položaju
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
catdeluxe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a catdeluxe » 21. Sep. 2010 16:45

Ja, ampak glede na to, da je punca komaj začela s spolnimi odnosi... na to sem mislila :)
meow
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a abstraktna » 21. Sep. 2010 18:28

tud druge stvari naj bi vplivale, depresija ipd (je zelo veliko člankov na to temo pa pogooglaj mal in si preberi). drgač pa najboljš da se za začetek nehaš obremenjevat s tem kdaj ti bo prišlo. če boš tud med seksom cela zategnjena in zagrenjena ker ti ne pride in se sprašvala, če tokrat bo, pol zihr nau. pr men je tud dost dolg časa trajal predn mi je sploh prišlo med seksom, pomoje tud po ene pol leta s sedanjim, s prejšnimi mi lih tko ni. ene smo pač mal bol počasne. ampak sej kot pravijo, bolš pozn kot nikol :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Sep. 2010 21:17

Dalmatinka_ napisal/-a:(neki cajta sm tut uporabljala kontracepcijske, ampak sm skužla, da več sploh nimam nobene prevelike želje po spolnosti, pred tem je bilo drugače - so mogoče tabletke krive?! Pa tudi za orgazem? )

Hvalaaa za odg!!! :))))

Pr men so ble tabletke - ko sem prešaltala na tabletke mi sploh ni blo do sexa pa še bolel me je mal. Ko sem tabletke skenslala mi je pa spet zaćel dogajat kot včasih. :D
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 21. Sep. 2010 21:51

jas doživim O v 95%, ampak nikoli v življenju še nisem niti sama niti s fantom doživela vaginalnega. je kera s kako res posebno tehniko (po 7 letih spolne aktivnosti) našla to zloglasno G točko in ga doživela?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Sep. 2010 22:06

vaginalni orgazem nima veze z točko G. Dosežeš pa ga če sta s tipom usklajena pa če si ustrezata. Jz vaginalnega nikakor ne doživim z vsakim...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Sep. 2010 22:11

Točko G sem našla (oziroma je bil najditelj moškega spola), zdej tehnika....naj fant proba s prsti (ne ti, ker težko obrneš tako roko). Je na trebušni strani nožnice, ene 10 cm pomoje (pri meni). Gib....naj dela, kot bi hotel nekomu s prsti pokazati: pridi sem (priporočam tako kazalec kot sredinec). Začne naj pri vstopu v nožnico, in nadaljuje proti maternici. Ko jo boš začutila, reci stop, in naj tam nadaljuje :D

No, men rata, če sem gor, in medenico premikam naprej-nazaj (podobno, kot bi hotela do klitorisnega), ampak se morš tko naštimat, da bo glavica penisa pritiskala na točko G. Za to pa jo morš najprej najt. Aja, pa nagni se malo nazaj, da bo pritisk na trebušno steno.
------------------------------------------------------------------------------------------
Nesanica napisal/-a:vaginalni orgazem nima veze z točko G.

Kaj pa je pol tista "bunkica" v nožnici, ki me pripelje do orgazma? Ma kakšno drugo ime?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 22. Sep. 2010 8:03

Jaz vaginalnega doživim z malokaterim. Oralno pa vedno, če tip zna.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 22. Sep. 2010 8:22

Tud vaginalno je lahko vedno (no, izvzemimo zunanje dejavnike, kot so stres, skrbi,...), če tip in ti znata :wink:

Različni orgazmi so dobili različna imena zaradi simulativnih točk, s katerimi jih dosežemo. Z draženjem klitorisa doživimo klitorisni orgazem, z draženjem točke G vaginalnega, z draženjem anusa analnega....Tako da je neumno govorit v smislu, da klitorsini lahko doživiš z vsakim, vaginalnega pa samo s srečniki. Tle ni sreče v igri, samo poznavanje lastnega (in partnerjevega) telesa.

Je pa res, da je za vaginalni orgazem potrebno prej doživet klitorisnega. torej - vaginalni je v bistvu samo "nadgradnja". Da se popravim, ni ravno nujno prej dosečt klitorisnega, je pa zaželjeno, ker je potem nožnca bolj dovzetna za dražljaje in je vaginalni hitrejše in lažje dosegljiv.
Midva mava ponavad tko.....klitorisni (tega praktično lahko doživim na 5 minut), po ene dveh, treh pa greva "not", in pride vaginalni. Se je pa treba znat naštimat. Začela sva s prsti, nama s penisom ni ratalo, zdej sva pa že zverzirana :D
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 22. Sep. 2010 8:25, skupaj popravljeno 1 krat.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 22. Sep. 2010 8:24

barbie_girl_85 napisal/-a:Tud vaginalno je lahko vedno (no, izvzemimo zunanje dejavnike, kot so stres, skrbi,...), če tip in ti znata :wink:

To pomeni, da jaz pri enih znam, pri drugih ne? Ni vse v tem, odvisno je koliko časa tip zmore. Govorim zame. In oblike uda, tehnike,...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 22. Sep. 2010 8:28

Ne, topomeni, da si pri enih bolj sproščena in lahko rečeš: Pa kaj to delaš? Bolj gor, bolj levo, bolj desno, zamenjaj ritem...., pri drugih se pa prepustiš in slediš moškemu, namesto sebi :P

Oblika uda? Naštimaš se tako, da glavica penisa draži točko G. Če veš, kje jo imaš, se lahko obračaš po mili volji in še tako čudno obliko uda spraviš tja, kamor paše. Če pa seveda prepustiš moškemu izbiro položaja, je pa res odvisno samo od njega, ali bo zadel ali ne :D

Dejstvo: orgazem ni sreča, je znanje! Ni odvisno od zvezd in horoskopa moškega, ampak od tebe in njega :P Tebe, ker ga moraš pravilno vodit, in njega, ker se mora naučiti spremljati te :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov