Ženski fetiš na moške roke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Spolni atribut v smislu tistih atributov, ki jih ženska nima oz naj jih ne bi imela...torej tič (menda ga nimaš), poraščenost (srčno upam, da po prsih nisi tako kosmata kot jaz),orenk mišice (tudi tukaj ženska s 40 + centi bicepsom malo čudno deluje), poraščen obraz (imaš?)
Kar se pa tiče ugibanj o moji spolni (ne)izkušenosti, boš pa morala ostati kar nepotešena, že iz tvojih postov je namreč razvidno, da si preveč dolgočasna, da bi me lahko pritegnila, postava pa tudi očitno ni bogvekaj. Pa brez zamere, vsak si najde sebi primernega partnerja, tebi in tvojemu želim veeeliko seksualnih užitkov in uporabe spolnih pripomočkov, znanih kot roke.
Kar se pa tiče ugibanj o moji spolni (ne)izkušenosti, boš pa morala ostati kar nepotešena, že iz tvojih postov je namreč razvidno, da si preveč dolgočasna, da bi me lahko pritegnila, postava pa tudi očitno ni bogvekaj. Pa brez zamere, vsak si najde sebi primernega partnerja, tebi in tvojemu želim veeeliko seksualnih užitkov in uporabe spolnih pripomočkov, znanih kot roke.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Kaj ti sanjaš o mojem značaju, postavi in tem, da bi se te kdaj želela vsaj s palico dotaknit?
Moške roke so najbolj seksi, ko so fino mišičaste (nimam), imajo dolge, lepo oblikovane prste (moji so samo dolgi in lepo oblikovani), so malce poraščene (nimam), imajo seksi rahlo poudarjene žile (nimam). In če so po tvoji definiciji spolni pripomoček, potem veš o seksu še manj, kot je bilo videti po začetnem postu.
Moške roke so najbolj seksi, ko so fino mišičaste (nimam), imajo dolge, lepo oblikovane prste (moji so samo dolgi in lepo oblikovani), so malce poraščene (nimam), imajo seksi rahlo poudarjene žile (nimam). In če so po tvoji definiciji spolni pripomoček, potem veš o seksu še manj, kot je bilo videti po začetnem postu.
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Nič ne sanjam, dejstva govorijo proti tebi, sprijazni se z zavrnitvijo. Iz mojega avatarja je razvidno, da me smrklje ne zanimajo.
Raje ne bi vedel čisto nič o seksu, kot da bi imel tvoje kognitivne sposobnosti, vključno z (ne)zmožnostjo zaznavanja sarkazma. Je pa res, da če bi bil takšen, se najbrž tudi sam ne bi zavedal, da sem takšen in ne bi 'bolelo', kot tudi tebe očitno ne.
Zdaj pa nazaj na temo, prosim.
Raje ne bi vedel čisto nič o seksu, kot da bi imel tvoje kognitivne sposobnosti, vključno z (ne)zmožnostjo zaznavanja sarkazma. Je pa res, da če bi bil takšen, se najbrž tudi sam ne bi zavedal, da sem takšen in ne bi 'bolelo', kot tudi tebe očitno ne.
Zdaj pa nazaj na temo, prosim.
- pumpkin_pumpkin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2013
men so všeč predvsem dlani všeč mi je, ker so precej večje od mojih in se moja dlan zgubi v njegovi... mmm... total dobr je tut, ko z dlanjo seže okrog moje glave in se spet skrivam... v objemu tak se počutm super varno - pred celim svetom
... mmm... roke... zapestja in vse do komolca... to pa je sexi in čist fukiš
... mmm... roke... zapestja in vse do komolca... to pa je sexi in čist fukiš
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Pa tricepse, pektoralke pa trapeze tud no, c'mon
Sicer pa poleg lepih rok (ja lepo izoblikovane roke so dodana vrednost na tipu) je važno tud kak jih tip nosi. En classy guy v navadni majci al pa srajci čist drugač izpade, ko pa uni nosijo tiste oprijete majčke iz elastana. Prvo je yay, drugo je nay.
Sicer pa poleg lepih rok (ja lepo izoblikovane roke so dodana vrednost na tipu) je važno tud kak jih tip nosi. En classy guy v navadni majci al pa srajci čist drugač izpade, ko pa uni nosijo tiste oprijete majčke iz elastana. Prvo je yay, drugo je nay.
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Tearjerker napisal/-a:^^Pa tricepse, pektoralke pa trapeze tud no, c'mon
.
Every day is upper body day.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov