Ženske in seks brez obveznosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Jul. 2012 9:36

slovenc79 napisal/-a:
abby, no, meni skrivnostni ljudje niso zanimivi. raje imam odkrite in vem pri čem sem.

Ti res ne razumeš, da ti tudi sam sebe odkrivaš? Da se ne poznaš še? Nisi bil še v vseh situacijah možnih v življenju, ljudje včasih še sami sebe presenetimo ko pride do dejanj, razmišljat "kaj bi.." je lahko. Meni je res zanimivo to, da meniš, da se človek sploh ne more spremenit v nekaj letih..Pa se lahko konkretno in to ni nobena neresnost, to je popolnoma normalen proces in poteka celo življenje, saj kot pravim, nimaš pojma kako bi resnično reagiral če ne vem..ti jutri pobijejo vso družino, ugotoviš, da imaš raka, te žena zapusti s tremi otroci etc etc..Nisi šel skozi pol življenja o katerem tako rad govoriš (pa niti jaz ne), zato je kar noro govorit, da človeka spoznaš tako hitro in da nisi "skrivnosten", kakšen milo rečeno bullshit je to no. Kvečjemu stagniraš na istih točkah, če nisi v življenju doživljal sprememb v razmišljanju (kar zagotovo si, pa lahko trdiš karkoli..).
Vglavnem in ti nočem metat naprej, da nisi mel zveze, da si to, da si uno..Ampak dejansko rabiš za vse to, kar ti na dolgo in široko govoriš, malo izkušenj. Ti slepo verjameš v filmski koncept večne romantične ljubezni, pismo pa se potem ljudje čudijo meni in moji zvezi.. Ne vem saj ti je težko po tolikšnih debatah sploh še kaj napisat..
Če resnično misliš, da je človek, ko se "naveliča" ali "spremeni" v zvezi po letih in letih, neresen, potem ni čudno, da so zate ženske kurbe etc. Po tem principu res so, pa si ne morejo pomagat. Vred z moškimi.
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Jul. 2012 11:36

Totalen podpis pod evelyn!

Vsakdo naleti na situacije v življenju, ko reagira povsem drugače, kot bi pričakoval. Pa ne rabi bit to neka ekstremna situacija, lahko je počasnejši proces, navidez majhna stvar, ki te pripravi, da narediš nekaj, kar si pred tem nikoli ne bi mislil, da boš.

Jaz sem denimo imela v glavi fiksen cilj, kaj si želim početi v življenju, od 7 razreda pa vso gimnazijo sem trdila, da se ne vidim nikjer drugje, da bom počela samo to in nič drugega, potem pa sem, zaradi določenih dogodkov v mojem življenju (pa ni šlo za to, da bi mi kdo pobil družino ali me pustil samo na samotnem otoku ali karkoli podobno ekstremnega) uvidela, da nisem oseba za ta poklic, da nikoli ne bom in en mesec pred tem, ko bi se naj vpisala na fakulteto, nisem imela niti najmanjše ideje, kam se naj vpišem. Enostavno spoznala sem samo sebe v nekih novih okoliščinah in nenadoma ostala brez tiste neke trdne opore, cilja, ki mi je pred tem pomenil res ogromno, sem vanj vlagala tudi velik del svojega prostega časa ... k sreči sem ob pomoči bližnjih na koncu vpisala študij, ki bi mi težko bolj ustrezal in ko gledam nazaj, je bilo povsem prav, kot se je odvilo. Spoznala sem sama sebe na neki novi točki, ampak sigurno bo podobnih situacij v mojem življenju še kar nekaj.

Na kraj pameti mi po nečem takem (in drugih podobnih izkušnjah, ki jih imam) ne pade, da bi trdila, da neko osebo poznam do obisti. Seveda; več ali manj lahko predvidim ravnanje nekaterih oseb, ki so mi res blizu, ker vendarle vsi delujemo po nekih vzorcih vedenja, ampak vseeno pa pridejo situacije, ko nekdo ravna tako, da se ti zdi, kot da ga sploh ne poznaš, včasih ne prepoznaš niti svoje reakcije ali pa je povsem drugačna, kot bi jo pričakoval v teoriji.

Tako to je, odgovarjam zato, ker je to neka nova tema, ne ponovno prepucavanje tega, kakšna naj bi bila zveza med dvema.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Jul. 2012 13:10

evelyn, kako pa ti veš kaj sem doživel in kaj ne?

to da nimam punce ne pomeni da se mi čist nič ne dogaja. preklet velik sem doživel za 21 letnika in en odnos s človekom drugega spola me v nobenem primeru ne more tok šokirat kot stvari ki sem jih že dal čez. sam o tem ne mislim govorit na forumu polnem zajebantov ki jim ne zaupam.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 20. Jul. 2012 14:37

Ta debata me sumljivo spominja na srednjo šolo, ko sta se dve sošolki lahko ure in ure kregale na temo splava, čeprav sta bile obe odločno proti :D.

Slovenc - tvoje ideje v osnovi niso napačne, mislim da si velika večina ljudi želi varnega zavetja v zvezi, kjer partnerja kar najbolje poznaš. Pričakovati, da bo tvoja prva zveza "tista prava" je pa malo preveč optimistično za moje pojme. Ko berem tvoje poste imam tudi občutek, da pričakuješ da bo ta "prava" zveza nastala spontano: spoznal boš mlado, lepo, neskurbano punco, s katero se bosta super razumela, se popolnoma ujela v svojih željah in ciljih, po nekaj tednih spoznavanja bosta prvič seksala (in bo seveda nadvse super), poročila se bosta, in po 25 letih bo vajina ljubezen še vedno ista in sveža kot prvi dan. Mislim da ti malo prilagajanja zunanjemu svetu in vsaj kratek izlet iz "milnega mehurčka" ne bi škodil. Mislim pa, da so tvoji nameni in cilji dobri, zato ti želim da bi spoznal eno super dečvo, s katero se bosta skupaj starala :).

Ps: sama se popolnoma strinjam s floribundino "definicijo" ljubezni in zveze par strani nazaj :). Floribunda - vse pohvale!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Jul. 2012 16:13

hvala. ampak, ne pričakujem da bo že prva zveza taka. si zlo želim, ampak verjamem da je skor nemogoče da bi se s prvo postarala skupi.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Jul. 2012 16:22

slovenc79 napisal/-a:evelyn, kako pa ti veš kaj sem doživel in kaj ne?.

Ne glede na to kaj vse si doživel v življenju boš še veliko, enormno doživel in se boš spreminjal, kakor si se spreminjal ob vsem tem, kar si doživel..
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Jul. 2012 16:48

Slovenec, a ti se hecaš ali res ne razumeš?! :gruebel: Pa tako lepa dva posta si prejel od naju z evelyn. :eek:

Sicer pa - če ne verjameš, da bo že prva zveza popolna, torej če računaš na to, da bo vsaj ena razpadla; kaj potem čakaš? :D Zakaj ne poskusiš, česa se tako obupno bojiš?

Evo, moje mnenje je, da si boječka. Še eden izmed poplave sodobnih ljudi, ki jih ničesar ni bolj strah kot tega, da bi imeli radi in bi nekdo imel rad njih, ker nič ne boli bolj, kot če te nekdo neha imeti rad ali še huje; če ti nehaš imet nekoga rad.

To, da lahko nekoga spoznaš v nekaj tednih/mesecih je navadna bedarija, ki pove, da ne veš prav veliko o človeški psihi ali pa si mečeš pesek v oči. In vse ostalo (o tem, kako so kur-be v porastu, pa kako mora nekdo v prvi zvezi ostat, četudi mu ni fajn, ker je drugače neresen itd.) je samo del tvojega ščita, ki naj te ubrani pred čustvenimi mukami.

Evo, to je to. Punce, ki bi rade samo seks se morda res bolj upajo izpostavit in vzet kar želijo, ampak to tebe ne ogroža prav nič. Take nebuloze, bes in zaničevanje samo kaže na to, da si sam nesrečen, da si prizadet, se čutiš napadenega in si v strahu. Pihaš kot prestrašen mačji mladič, čeprav sploh ni nič strašen. ;)

Še ena modra, ker sem ravno v razpoloženju: Ljubezen je v tebi. :D
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 20. Jul. 2012 16:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Jul. 2012 16:50

fora je ravno v tem da razmišljam na isti način kot prej. spremenil se je skoraj vse, ampak želim si še vedno iste stvari kot prej, imam iste cilje v življenju, isti značaj, isto osebnost. in isti odnos do istih ljudi.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Jul. 2012 17:14

To je ves tvoj odgovor? :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Jul. 2012 17:27

odgovarjal sem evelyn.

tebi brezveze razlagat. če spet govoriš kako pravim da mora bit človek v zvezi čeprav mu ni fajn. nisem nikjer tega rekel. jaz pravim samo da človek naj ne gre v resno zvezo, če ni sposoben ostat v njej in se odpovedat stvarem ki jih v zvezi pač ne more počet.

če ne verjamem da bo prva zveza že popolna, ni nujno da se grem zdaj fukarit kot zajc. pač probal si bom najt pravo punco, če se me pa naveliča/ji ne "sede" več resna zveza, se zgodi, bom pa naprej iskal.

ja, to je pač sam tvoje mnenje.

ni bedarija. večino prijateljev danes poznam tako kot sem jih po par tednih spoznal. pač smo se ujeli in zelo hitr zbližali.

ne, v zvezo ki je že vnaprej obsojena na propad pa ne grem :)

ej, tudi tajkuni si "upajo vzet kar si želijo". pa še njih hvali kako so super pogumni in se postavijo zase.

ljubezen je v tebi. res modra. lej, še ena modra: vaza je na mizi :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Jul. 2012 8:55

Meni se ne da. Predvsem zato, ker samo provociraš, vsako temo spelješ na zvezo ter vključiš svoje komplekse in nisi sposoben normalnega dialoga

Lepo se imejte.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Jul. 2012 11:41

ni res, abby. jaz v vsaki temi povem svoje mnenje, ampak se vedno najde en "junak" ki mu gre na živce moje razmišljanje in teh vas je na pretek tuki.

TI in tebi podobni niste sposobni normalnega dialoga, pa me greste potem žalit in me obtoževat stvari ki jih sploh ne rečem in me z vsem možnim slabim označite, pa nobenmu nič nočem.

sploh me pa ne briga, ker tebi in podobnim se sploh ne gre za kakšno debato ampak da bi se vse okol vas vrtelo. jaz sem ti pa pač trn v peti ker se ne bom nikoli vrtel okoli nekoga takega.

lp
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Jul. 2012 11:55

:respekt:
Uporabniški avatar
Lavriksa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavriksa » 24. Jul. 2012 10:19

No, če odgovorim začetniku teme - sigurno so ženske, ki jim pač do tega ni, je pa res, da se marsikatera obnaša na račun treme kot ena kura in daje vtis, da se ji gre samo za seks, potem pa ji ni jasno zakaj je tip več ne pokliče.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov