Eno težje vprašanje... bi se odpovedale svoji sreči?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
No, saj zato pa tudi pravim : sto ljudi sto čudi. Nekateri ,ki so bolj navezani na svoje prijatelje in jih le ti še niso izdali gotovo razmišljajo drugače kot pa nekdo, kateremu se je že zgodila krivica. Če bi recimo ugotovila, da je kolegica izdala moje zaupanje potem je res vprašanje kako bi razmišljala o teh stvareh. Ampak hvalabogu,zaenkrat mi še ni bilo potrebno.
-
lei - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
Ce bi bil to fant med mano pa prijateljico, si raje receva: okej pustiva stat, tole se ne splaca. Ker se RES NE. Tut borila se nebi, ker se mi zdi da nisem na izbiro. Al me vzames, al pa ne.
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Bumerang napisal/-a:Zanima ne nekaj: ali se lahko ena ženska odpove svoji sreči v korist druge ženske?
Recimo v primeru, da dve prijateljici gojita močna čustva do istega moškega?
Kaj bi naredile? Se borile zase, ali pa bi "mesto" odstopile njej?
hm...odvisno kako bi se fant odločil. če bi bila ona dva noro zaljbuljena, bi se mu odrekla...zakaj bi drugemu krojila srečo, če je sama nimam. s tem bi bili potem vsi trije nesrečni. bi že sčasoma prebolela pa se sprijaznila. navsezadnje, prijateljice ostajajo...
če pa bi nama bil obema všeč...pa bi se kar borila zanj, pa bi potem videli, katera bi ga osvojila...sam pa mi take vojne niso všeč....čeprav ženski ego potem dela tud svoje...
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
oh joj no, sej so moški le samostojna bitja, ki se odločajo zase (razen, ko jim mama kupuje spodnje gate ).
vojne med ženskami v stilu ameriških filmov, so itak trapaste. če mu bo všeč prijateljica, nej bo pač z njo. mi bo na začetku mal težko, v končni fazi bom pa zanju vesela.
je pa res, kot je že ena omenla, da če se kera spravi na zdejšnjega fanta, bi pa zamerila, ja.
vojne med ženskami v stilu ameriških filmov, so itak trapaste. če mu bo všeč prijateljica, nej bo pač z njo. mi bo na začetku mal težko, v končni fazi bom pa zanju vesela.
je pa res, kot je že ena omenla, da če se kera spravi na zdejšnjega fanta, bi pa zamerila, ja.
...just breathe...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Še nikoli se nisem borila za tipa. Če želi biti z mano, bo, če ne pa bo šel, itak jih je toliko, da si brez problema večjih problemov dobiš drugega.Prav tako menim, da nikakor nimam pravice vplivati na čustva drugega človeka. In tudi ljubezen ni prvotnega pomena v mojem življenju. Če je, je, če je ni, me pa tudi ne moti. Se pa grebem, borim in dokazujem v službi in tam se ne bi predala brez boja, če bi se kdo drug boril, da bi me npr. izrinil iz službe ali pa me spravljal na slab glas, samo za to, da bi njemu bilo lepše. Ne palim na keš, ampak rada delam, kar delam, imam kredite in se moram preživeti.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js se mu ne bi kr tak odrekla, ampak če bi vidla, da se bolj zanima za mojo kolegico, bi se pač odmaknla in jima zaželela vso srečo. Sicer bi blo pa tud odvisno ktera bi ga prej opazla - če bi bla ona prva in bi pol tud js spoznala da je res ful fajni, se itak da ne bi vtikovala v njega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Fatal*T - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Odvisno od tega kako dobre kolegice bi bile. Ker mislim, da pravega prijateljstva ni fajn žrtvovat zarad enga tipa, ker itaq nic ni večno (v večini primerov), tip te prevara al pa greta narazen, pravo prijatljstvo pa ostane. Seveda pa ne recem, da ce bi ble u izi kolegice, da se nebi borila zanj
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz bi se najbrz umaknila, ker bi mi blo vse skp cist bedno..kaj da bom tekmovala in mu pihala na duso in izvajala 101 in trik, da ga kao dobim? No, ne.
Se je neki pofobnga mi ze zgodil, samo da je bla mal obrnjena situacija in sva s to prjatlco tud mele pogovore na to temo in sm ji povedala kaj je zame nesprejemljivo, nism grozila al pa izsiljevala al pa karkol ampak zlo iskreno povedala kaj čutim in česa ne bi mogla sprejet. Se je vse čist super rešil..
Se je neki pofobnga mi ze zgodil, samo da je bla mal obrnjena situacija in sva s to prjatlco tud mele pogovore na to temo in sm ji povedala kaj je zame nesprejemljivo, nism grozila al pa izsiljevala al pa karkol ampak zlo iskreno povedala kaj čutim in česa ne bi mogla sprejet. Se je vse čist super rešil..
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
enkrat sm ze pustila, da je sou in nikol, nikol, nikol vec ne bom!pa tut ce bom 100% da je moji bestici fajn usec.
v primeru da pa gre za nekoga, ki ga obe sele spoznavava se mu absolutno ne bi odrekla ampak ce bi on pokazu nekoliko vec zanimanja zanjo bi se umaknila in si ne bi delala bruk, ljubezni pa se ne bom odrekla nikol vec ker si tega noben ne zasluz. itak je pa vsak clovk namenjn samo eni osebi tko da ce je men bo ona nasla druzga, svojga taprauga in obratno.
v primeru da pa gre za nekoga, ki ga obe sele spoznavava se mu absolutno ne bi odrekla ampak ce bi on pokazu nekoliko vec zanimanja zanjo bi se umaknila in si ne bi delala bruk, ljubezni pa se ne bom odrekla nikol vec ker si tega noben ne zasluz. itak je pa vsak clovk namenjn samo eni osebi tko da ce je men bo ona nasla druzga, svojga taprauga in obratno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov