Eno težje vprašanje... bi se odpovedale svoji sreči?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Avg. 2007 12:18

na srečo imajo vse moje prijateljice čuden okus za tipe, tako da ni konfliktov :D

tista ljudska modrost, da prijatelji ostanejo, fante pa grejo, se mi zdi malo za lase privlečena. itak, da fantje grejo, če jih pa tretiramo kot potrošno robo, ki se jo da takoj nadomestit.
moja stara starša sta s svojim pol stoletja trajajočim zakonom recimo argument, da tudi fant včasih ostane :)

se pa strinjam s tisto/tistimi, ki je rekla, da se ne bi nekaj ful borila za fanta, ki ga je šele spoznala. mislim, če tip že na začetku ni ravno zagret, pa ga je treba ful prepričevat in prosit, se to že ne sliši obetavno. če bi se pa frendica nenadoma odločila, da hoče mojega fanta, bi bil pa masaker.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Avg. 2007 12:23

jullia_ napisal/-a: če bi se pa frendica nenadoma odločila, da hoče mojega fanta, bi bil pa masaker.

definitvno tud pri meni! :evil: :D
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 17. Avg. 2007 12:35

Meni je ful debilno to, da bi se ene ženske "borile". Wtf?! Saj tip izbere, ti nimaš tuki kej praskat. Če mu je všeč frendica in si mu ti gadna, kaj boš? Bi se pa izkazalo, kako dobra je ta prijateljica. Če je prava, bo pustila tipa pri miru. Če jo pa preveč srbi p..., pa naj bo kar z njim, ampak moje prijateljstvo je s tem vrgla skozi okno. Naj ne hodi k meni, ko se bo skurbal z naslednjo in bo rabila nekoga, ki mu bo jokala na rami.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 17. Avg. 2007 12:36

Dagi napisal/-a:js bi se čist isto odločila... še zmer sm mnenja da prijatelji ostanejo, fantje pa grejo in pridejo novi...

Hja, pa saj tudi prijateljice gredo na koncu pa lahko tudi kak fant ostane, saj si z njim ustvariš družino. ;)

Jah bi se odločila na podlagi tega, da bi se vprašala koliko mi je do tega fanta in če se z njim vidim tudi v prihodnosti ter nadvse pomembno ali se tudu on z menoj. če bi v tem primeru mu bila bližje moja prijateljica, jima ne bi stala na poti. Raje gledam dolgoročno.
zvezd(ic)a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezd(ic)a » 17. Avg. 2007 12:43

Če je prava prijateljica, potem verjetno obe vesta, da vama je všeč isti fant. Potem ni težko doseči dogovora, da obe igrata "pošteno igro" in ni treba nobenega hudega boja, na koncu pač fant izbere (on itak ne izbira samo med vama dvema). Če je pa bil kolegici fant všeč prej, bi ji pustila prosto pot in če ji ne bi uspelo, če on ne bi bil zainteresiran, bi potem poskusila še jaz.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 17. Avg. 2007 12:47

Itak se bo na koncu tip odločil. In če ti popustiš, je velika verjetnost, da se bo zate... Murphy pač. :lol:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 17. Avg. 2007 13:38

Dagi napisal/-a:še zmer sm mnenja da prijatelji ostanejo, fantje pa grejo in pridejo novi...

Jst pa iz izkušenj pravim, da prijatelji grejo lih tko, ko grejo tud fantje....tko da...Bring it on, woman :D
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a T@r@ » 17. Avg. 2007 15:14

Shannon napisal/-a:Meni je ful debilno to, da bi se ene ženske "borile". Wtf?! Saj tip izbere, ti nimaš tuki kej praskat. Če mu je všeč frendica in si mu ti gadna, kaj boš? Bi se pa izkazalo, kako dobra je ta prijateljica. Če je prava, bo pustila tipa pri miru. Če jo pa preveč srbi p..., pa naj bo kar z njim, ampak moje prijateljstvo je s tem vrgla skozi okno. Naj ne hodi k meni, ko se bo skurbal z naslednjo in bo rabila nekoga, ki mu bo jokala na rami.

Popolnoma se strinjam :) Ravnokar sem v podobni situaciji... Bomo videli kakšen bo razplet... :wink: Mislim pa, da bom kar oba vrgla skos okno :lol: ..... :x
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 17. Avg. 2007 15:37

ne bi se borila pa tud odpovedala se mu ne bi, ker je odvisn samo od tega kero bo on izbrau, edin če bi blo tko d bi ble res dobre frendice pa obema bi biu res všeč pol bi se mu pa vrjetn obe odpovedale...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 17. Avg. 2007 15:47

odvisno kakšna frendica je ona.. če je res najboljša bi se pomoje kar odpovedala mu...ali pa če bi me on izbral pa tako...samo prijateljici bi dala vedeti, da me je on izbral in ne jaz njega in pa da deci ne smejo pokvarit prijateljstva :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Lenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: ..tam nekje...

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenna » 17. Avg. 2007 16:13

Kakšna sreča, da imamo vse od 7-ih prjatlc različen okus.....neverjetno, ne :D . Tko da niti ne razmišljam o tem. Če bi pa že prišlo do tega.....hmm..nevem...odvisno od okoliščin in situacije

lp,

lenna
...u u u moj mali kakadu...
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 17. Avg. 2007 16:20

jaz sem bila v taki situaciji. pustila sem ga kolegici, ker sem ugotovila, da v resnici ni zame. :D
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 17. Avg. 2007 17:19

bi ga pustila prijateljici. PA tudi če bi mogoče pokazal več zanimanja za mene, pa bi vedela, da je prijateljica totalno zatreskana v njega, pa bi ga pustila pri miru, ker tako najboljšo prijateljico in tudi ostale prijateljice kot jih imam jaz, si lahko marsikatera samo želi.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 17. Avg. 2007 17:50

*purple* napisal/-a:vojna :lach: absolutno sem zato, da se za svojo ljubezen boriš.ne zdej da greš čez vse meje, ampak nisem človek ki bi se kar tako vdal...In še vedno sem dobila tisto kar sem želela, tud glede na neskončne ovire :P

Kako bi se pa borila?
Ali je predpostavka, da moski ni sposoben samostojnega odlocanja in razmisljanja, vedno prisotna v tvojih razmerjih?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Avg. 2007 18:09

no, pri mojih primerih ni šlo za boj proti kolegici/ženski, ampak proti njegovim/mojim bivšim prijateljem, ker so pač nasprotovali najini zvezi.in sem se pač borila da ni verjel njim laži in da je postal moj fant (prej sva sam tko mal bluzila) neglede na to kaj si mislijo njegovi kolegi.pri nama/njemu je pač zmagala ljubezen.
in nebi rekla, da ne znaš sam odločat in razmišljat, ampak ko ti nekdo stalno trosi bedarije ki ga pojmuješ "moj prijatelj" mu verjetno vsaj an prvi pogled verjameš in če je teh še malo več, potem še bolj verjameš..ampak na koncu ji m le ni verjel in jih ni poslušal.
je pa fora v tem (kot se je kolegici zgodilo), da sta ble obe z eno drugo kolegico zatrapane v enga in njemu sta ble obedve všeč in je ful cical s kero bi bil..tadruga kolegica mu je pa skos trosla laži o njej in obračala proti njej, zato se je potem odločil zanjo...ampak kasneje, zlo hitr le spredvidel in začel verjeti prvi kolegici ki mu je dopovedovala da vse to kar ona pravi ni res..in ko je končno dojel je šel h njej, zdej sta pa že cerka pet let srečno zaljubljena...
in an tak način bi se sveda jst tud borila..nebi nikoli govorila laži, pa tudi krutih resnic o drugi ženski njemu, bi pa vse ostale psotopke probala.

sicer sm pa jst taka, da ne šmerglam nobenih kolegic pri takih zadevah..tud če moji kolegici prepustim fanta v katerga sem tud jaz zaljubljena, nebi mogla se družit z njo in njim in poslušat o njuni zvezi.tko da bi se v tem primeru zame prijateljstvo tudi končalo..poleg tega pa sem glede takih stvari popoln egoist.življenje in kolegice so me nardile tako s svoijimi dejanji in hvala bogu da sem zdej taka kot sem-dlje pridem
:)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]