želim si zadovoljiti žensko!!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 03. Mar. 2013 23:14

*Abby** napisal/-a:No, če si prepričana, da si v odnosu želiš moškega, potem si pač biseksualna, seveda. :)

Še vedno mislim, da si precej mlada in da je prihodnost s tem moškim vsekakor precej malo mogoča ... zato se bi z njim pogovorila in morda res poskusila trojčka in se ne bi preveč obremenjevala, kaj bo to prineslo, sploh če je on že rekel, da mu bi bilo to okej.

Kje najti primerno punco, če nočeš iskati na internetu ... ne vem. Nekako boš morala prebiti ta zid in stopiti v kontakt, razložiti situacijo ... mogoče kakšen gay bar?

Se mi pa ne zdi to posebej nenavadna želja, bojda o seksu z ženskami sanjari precej punc. Nimam pa žal sama te izkušnje.

ooo hvala za razumevajoče besede, res se bom potrudila, ker ne želim samo sanjariti....kdaj mi bo to uspelo, če ne sedaj ko sem mlada, polna spolne energije in radovedna hehe... pa naj kdo reče da ženske nismo najbolj erotična bitja, mene vzburjajo zeloooo in tud sama s sabo se rada igram, čeprav me fant zadovolji kakor je treba... ženske smo zakon !!!!
"Če bi rad bil srečen, bodi." L.N. Tolstoj
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Mar. 2013 23:19

^^ Se strinjam. :) Predvsem to, da si mlada in je vsekakor zdaj čas, da eksperimentiraš, če si tega želiš. Po mojem nima smisla, da se omejuješ v takšni meri, da bi se morala odrekat pomembnemu delu same sebe in seksualnost je vsekakor področje, ki ga moraš imeti ''urejenega'' tako, da se boš počutila dobro in izpolnjeno (ne da bi pri tem koga prizadela/bi kdo trpel, seveda). In če to pomeni, da si želiš seksa s punco, potem je to pač to. Itak imaš zdaj najvišji libido, to je super in vsako raziskovanje (dokler paziš, da se ne okužiš s kakšnim SPB ali nezaželjeno zanosiš) je dobrodošlo.

Po mojem se o tem ponovno pogovori s fantom, poskusita najti kompromis, da vidiš tudi, koliko on to resnično lahko sprejme in mu je prijetno in kaj bi ga prizadelo. :) Če je pripravljen raziskovati skupaj s teboj, prav, sicer boš morala premisliti, kaj ti pomeni več ... jaz mislim, da je to velika in pomembna stvar zate kot mlado žensko.

Sicer pa: ni direktna izkušnja, sem se pa zdaj spomnila, da poznam punco, ki je poskusila seks s svojo prijateljico - kolikor vem, je šlo gladko skozi. Se je pa zataknilo, ko je vpletla fanta - ona - prijateljica - fant. Ni ji bilo prav, čeprav je bila pobuda njena. Evo, to je to, kar vem od izkušenj, sem pa prepričana, da bi bilo pri tebi drugače. Mogoče poskusiš tudi ti nagovorit kakšno prijateljico?
uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 03. Mar. 2013 23:40

*Abby** napisal/-a:^^ Se strinjam. :) Predvsem to, da si mlada in je vsekakor zdaj čas, da eksperimentiraš, če si tega želiš. Po mojem nima smisla, da se omejuješ v takšni meri, da bi se morala odrekat pomembnemu delu same sebe in seksualnost je vsekakor področje, ki ga moraš imeti ''urejenega'' tako, da se boš počutila dobro in izpolnjeno (ne da bi pri tem koga prizadela/bi kdo trpel, seveda). In če to pomeni, da si želiš seksa s punco, potem je to pač to. Itak imaš zdaj najvišji libido, to je super in vsako raziskovanje (dokler paziš, da se ne okužiš s kakšnim SPB ali nezaželjeno zanosiš) je dobrodošlo.

Po mojem se o tem ponovno pogovori s fantom, poskusita najti kompromis, da vidiš tudi, koliko on to resnično lahko sprejme in mu je prijetno in kaj bi ga prizadelo. :) Če je pripravljen raziskovati skupaj s teboj, prav, sicer boš morala premisliti, kaj ti pomeni več ... jaz mislim, da je to velika in pomembna stvar zate kot mlado žensko.

Sicer pa: ni direktna izkušnja, sem se pa zdaj spomnila, da poznam punco, ki je poskusila seks s svojo prijateljico - kolikor vem, je šlo gladko skozi. Se je pa zataknilo, ko je vpletla fanta - ona - prijateljica - fant. Ni ji bilo prav, čeprav je bila pobuda njena. Evo, to je to, kar vem od izkušenj, sem pa prepričana, da bi bilo pri tebi drugače. Mogoče poskusiš tudi ti nagovorit kakšno prijateljico?

Abby carica, thank you :) ! Meni bi bilo čisto prav, tip me ma rad, sem pa razmišljala in kakor ga poznam je zelo sproščen in prilagodljiv, mislim da bi se hitro vživel v najine igrice s punco. Dobila sem veselje in sedaj bo treba odprt oči in poskusit :). Če kdo katero z enakimi strastmi pozna, žaželjen info v inbox hehe... seveda pa ostajata na prvem mestu zdravje in diskretnost. Ne bi šla kar na horuk, bi prej spila pijačo z mačko ali šla na sprehod in se odkrito pomenila... njamiiii mucke :)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Mar. 2013 14:42

carrie_ napisal/-a:Zakaj se mi zdi, da je tole objavil en moški ? :) :P

po mojem je tud objavu moški, ja :wink:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 04. Mar. 2013 15:18

Ker je tako zelo čudno, da ima mlada ženska homoseksualne fantazije, čeprav je v zvezi? :roll:
uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 04. Mar. 2013 22:20

res ne razumem, kakšen moški ??? ali mislite da samo moški fantazirajo? Verjetno je res v naši družbi prepričanje, da ženske pa ne smemo biti malce perverzne, ja sej zato pa si verjetno moški iščejo ljubice, če ženska noče ekspirimentirat in ni odprta v spolnosti ... pred nekaj leti je bilo še samozadovoljevanje tabu. prav razjezi me, da mi govorite da sem moški.... ravno danes mi je rekel da je vesel ker me ima, da se pogovarjava odkrito o fantazijah, da poskušava vse poze in načine... tisti/tiste ki me obtožujete se malo zamislite nad sabo!!!!
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 04. Mar. 2013 22:27

Ne sekiraj se, nekateri pač ne razumejo, da nekatere zanima dosti bolj raznoliko spolno življenje in mislijo da vse kar je drugačno je že provokacija.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 04. Mar. 2013 23:34

Samsko punco za trojcka je zelo tezko najti. Saj obstajajo punce, ki si zelijo probati, ampak si ne upajo tega niti priznati prijateljicam recimo, kaj sele izpeljati kaj takega. Pa vecini je verjetno neprijetno, da je zraven tip, ki ga ne poznajo.

Lazje bos pomoje nasla punco za 1 na 1. Ce ti fant res zeli prav v vsem ugoditi, ti bo pustil eno tako dogodivscino, da uresnicis fantazijo. ;) Saj ve, da ga ne bos pustila zaradi punce, tako da se nima cesa bati. Ali pa poiscita en par, kjer ima punca podobne fantazije in vidve eksperimentirajta, medtem ko gresta fanta na pivo :) (ali pa pac gledata, ce je vsem 4 do tega). V tem primeru ga res nima kaj skrbeti. Pac vec moznosti imas, ampak ja, trojcka je od vsega omenjenega najtezje realizirat. Verjamem pa, ja, da ti bi ti fant to veseljem ugodil - redkokateri bi se branil trojcka. ;)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 05. Mar. 2013 4:44

Punca fantazira o trojčku, nekateri pa jo hočete kar 'spreobrniti'. :nein:

*Abby** napisal/-a:...Še vedno mislim, da si precej mlada in da je prihodnost s tem moškim vsekakor precej malo mogoča...

Preveč pametuješ, mogoče pa v njem vidi očetovsko figuro.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 05. Mar. 2013 15:58

^^ Flavij, ni potrebe po izkazovanju svoje izjemne razgledanosti. Da je mogoče, da ji ta moški predstavlja očetovsko figuro, sem napisala sama že v prvem ali drugem postu. ;)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 05. Mar. 2013 22:10

Abby je verjetno mislila, da bo teľko zanju, da ostaneta skupaj, ker je on njen prvi fant (ne zato ker je slučajno starejąi od nje). Predpostavljam.

Je pa zanimivo vpraąanje kljub temu: bo, ko dekle "odraste" in se polno osebnostno razvije (recimo tam nekje do 24-27 leta), ąe vedno ostala z njim kljub starostni razliki? Bo ąe vedno potrebovala očetovsko figuro? In ali jo bo on takrat ąe ľelel, če ne bo več tako mladostna, otročja, ranljiva, vodljiva...? Kako bo to, koliko se bo ona ąe spreminjala (verjetno bolj kot on) vplivalo na zvezo. /Seveda vse to ob predpostavki, da dejansko vidi v njem očetovsko figuro...
Kitii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitii » 17. Mar. 2013 21:07

Iščem podobno osebo ženskega spola za dopisovanje, prijateljstvo, druženje… Nimam veliko izkušenj z ženskami, si pa želim 'perverzno' prijateljico, saj imam veliko prijateljic ampak glede tega niso takšne kot jaz. Zato sem se odločila, da na ta način najdem dobro prijateljico kot si je želim s katero bi poleg ostalih aktivnosti, ki jih počnejo prijatelji (šoping, kavice…) želim da bi prišla kdaj k meni prespat, bi gledali film, se pogovarjali, se zabavali in se lupčkali in skupaj odkrivali druga drugo in potem skupaj zaspali… nekaj takega si želim, upam da se katera najde =) drugače pa imam fanta ampak ni to eden tistih oglasov 'da naju bo fant gledal', želim samo tako kolegico, ki ji ni bed da se s kolegico 'igra'.. sem normalna punca in cenim prijateljstvo, odkritost in zaupanje.. =)
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 20. Mar. 2013 15:11

Kitii --> tako kot je en izjavil " ne vem ali bi se jokal ali smejal" ;) -se strinjam
ker si tako razvpita s tem probaj še na bol*a.com, salamon*v oglas*ik, mojoglas*ik.com, avan*ure.net itd....
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
rdeca vrtnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeca vrtnica » 04. Avg. 2014 10:38

ooo hvala za razumevajoče besede, res se bom potrudila, ker ne želim samo sanjariti....kdaj mi bo to uspelo, če ne sedaj ko sem mlada, polna spolne energije in radovedna hehe... pa naj kdo reče da ženske nismo najbolj erotična bitja, mene vzburjajo zeloooo in tud sama s sabo se rada igram, čeprav me fant zadovolji kakor je treba... ženske smo zakon !!!![/quote]

Ženske smo itak zakon. Jaz take izkušnje imam in rečem samo to: tista, ki še ni probala, :razz: ne ve kaj zamuja
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 05. Avg. 2014 21:02

... ;D
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov