Želim si postati prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lenny Lou
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 9. 10. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenny Lou » 21. Nov. 2016 19:52

Prav, očitno moram malce razjasniti ozadje.
Nikdar nisem bila zlorabljena, ne psihično, ne fizično. Ljubezni in seksa ne povezujem, morda zato, ker nikdar nisem nikogar ljubila. Stara sem 21 let, vendar nikdar nisem bila v resni zvezi. Tega sicer nikdar nisem prav dobro razumela, saj sem privlačna in imam kvalitete, ki jih moški pri ženskah iščejo (tudi, če se tole sliši samovšečno; tako pač je), vendar kar nekako ne gre in ne gre ko pride do zveze.

Zato je zame seks nekaj popolnoma fizičnega, zadovoljitev osnovnih potreb in če uživam v tem, zakaj ne bi tudi zaslužila (z denarjem sem namreč res na tesnem)? Edino, kar me zadržuje je varnost, zdravje. Ko bom našla način, da čim bolj zmanjšam tovrstno tveganje, bom verjetno začela s tem delom.

Zakaj je ta želja nekaterim zdi tako moralno sporna? Gre za moje telo - moje odločitve; v to nisem prisiljena, to si želim. In tu ne gre za to, da ne bi cenila sebe in svojega telesa. Rada se imam in rada imam svoje telo, zato tudi uživam v seksu.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 21. Nov. 2016 20:12

Joj pupa, rosnih 21...kot moja sestrca...

Nič čudnega ni mimogrede, da pri 20-ih še nisi imela resne zveze. Nekateri najstniki se grejo prehitro resno zvezo. In ljubit nekoga je proces.

Ja nič...vem, da misliš, da si zelo odrasla in, da ti je vse jasno ampak jaz še vedno mislim, da te bo to na dolgi rok zj*balo. :/

Ampak ljudje smo si res različni, tako da očitno boš šla v to. Tvoje življenje, tvoja šola. :) Srečno
Flavij
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 353
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 23. Nov. 2016 3:34

Lenny Lou napisal/-a:...Stara sem 21 let, vendar nikdar nisem bila v resni zvezi. Tega sicer nikdar nisem prav dobro razumela, saj sem privlačna in imam kvalitete, ki jih moški pri ženskah iščejo (tudi, če se tole sliši samovšečno; tako pač je)...


Bojim se, da je tvoja edina kvaliteta 21 let. :/

Lenny Lou napisal/-a:...Zato je zame seks nekaj popolnoma fizičnega, zadovoljitev osnovnih potreb in če uživam v tem, zakaj ne bi tudi zaslužila (z denarjem sem namreč res na tesnem)?...


V tem poklicu je tvoj užitek na zadnjem mestu. :rolleyes:

Lenny Lou napisal/-a:...Edino, kar me zadržuje je varnost, zdravje. Ko bom našla način, da čim bolj zmanjšam tovrstno tveganje, bom verjetno začela s tem delom...


Za to odkritje ti Nobelova nagrada ne uide! :lach:


Na obljudeni lokaciji poglej okoli sebe in poišči najbolj grde, umazane in zle moške. Potem pa si postavi vprašanje, če bi lahko seksala z njimi z nasmeškom na obrazu.
Postavi si še vprašanje kaj boš delala čez 10, 20 let?
All is vanity, nothing is fair.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2441
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Nov. 2016 7:16

Flavij, sej prostitutka, ki ni pod prisilo drugega, lahko cisto lepo zavrne grde, umazane in zle stranke. Sicer bo manj zasluzila potem, bo pa se kelnarila zraven :lach:
Men ni kul, da se punco tako obsoja. Ce ji bo cez 10 let zal, bo njej. Da ji eni na forumu govorijo, da ji bo, je ne bo prepricalo.
Punca, samo pazi na varnost in zdravje, tako fizicno in psihicno!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov